Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

fain2daniel, hvala bogu na istomisljenicima...E zamsilite ja na forumu a nemam mobilni....He he josh uvek bez fona...3 dana ko da sam mrtav
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ajde bre,pola foruma jauche zadnjih mesec dana kada ce da izadje i bla bla a sad ispade da ga napljuvaste...No to nije ni bitno sada,telefon je izashao,cena mu jeste previsoka ali to se i ochekivalo a nama ostaje da chekamo da mu padne cena i da vidimo kako se ponasha u svakodnevnoj upotrebi... :)

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Jel neko primetio onu zvezdicu pored cene? Jeste li pročitali njeno značenje? BEZ PDV-a! Što znači 1400 x 1.18 = 1652€ bre! :o Stvarno nisu pametni. Za te pare kupim 4 jugića i miran sam što se prevoza tiče naredne 2 godine :D
Kada je najavljena 26. septembra prošle godine, rečeno je da će cena N95ice biti oko 550€, tako da cena kod prodavaca koji kucaju fiskalne račune :) ne bi smela da predje 700€...
make. believe

nzb7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 10:10
Kontakt:

Post od nzb7 »

ljudi fon u rojaltonu je sto se moze videti sa slika za kinesko trziste ?

ko je ovde lud da da tolike pare za dekodiranu verziju :D

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja se izvinjavam na malom OFFu, da li zvezdica zaista znci da su cene izrazene bez PDVa? :unsure:

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

U radnjama koj "ne izdaju fiskalne račune" cijene sa zvjezdicom su prave cijene, a u radnjama koje daju fiskalne račune dodajte 18% 8) 8) 8)

P.S. U Republici Srpskoj PDV je 17% :P :P :P :P
I Bog je Srbin...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ima ga na eBayu po neverovatno "niskoj" ceni od $1250 AUD (australijskih dolara),sto je negde oko 700 evrova. Ima li neko zainteresovan,hehehe... :wink: Mozda ovi iz Royaltona vise na eBayu pa nas malo zare i pale kako imaju sve ekstra i po ekstra ceni :dry:

1400 keka za N95...hvala ne bih,popio sam pivo pre pet dana i to mi je dosta (recenica iz jednog domaceg filma)... :roll:

Ma idi bre begaj,koliko smo se svi napalili na tu N95,a sada... :chytry: :chytry: :shock: :cry:

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

630 funti je vese od 1000 eura, tako da i razlika nije mnogo veca. Ali sto je mnogo je, inace sam fon i nije bas nesto preterano, ima jako slabu bateriju, i jako malu RAM memoriju svega 22MB, sto znaci ako se otvori GPS, i jos neka aplikacija telefon ce se sam resetovat.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

slavisaj napisao:...sto znaci ako se otvori GPS, i jos neka aplikacija telefon ce se sam resetovat.
Jesi li ti to lično probao ili pričaš napamet? Uopšte ne mora da bude tako (a sigurno i nije), postoji dinamičko dodeljivanje memorije i aplikacije se sekvencijalno učitavaju. Znači, pokreću se samo određeni moduli programa a ostalo se učitava po potrebi, dok se istovremeno nepotrebne stvari izbaciju iz memorije...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Krajnje ljubazno vas molim :) da prestanete sa komentarima "telefon nije nista posebno" i ostala kisela grozdja... Isto vazi za izmisljanja nekih falinki, kao npr. ova iznad o GPS i RAM. Ako se "falinke" i javljaju, to je do softwera koji je uvek bagovit u pocetku i to ce se ispraviti.
Pre njegovog izlaska bio je najpozeljniji telefon za one koji ne traze opticki zum, blic i ostale kamera funkcije... Sta se sad desava, ako ga jos niste probali?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Imam prijatelja koji ima N95, i dok mi je pokazivao, kakav je fon, funkcije i td, jedno 2 puta se resetovo jer nema dovoljno memorije.
Nadam se da ce sledeci firmware poboljsat stvari, ali za fon koji je svuda u svetu 700eura to je veliki minus.

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Pa rekao sam i ja da moze da se nabavi i za 700 eura,cak bi moglo i za 600 al to nije 100% sigurno :uhuh: pozzzzzzzz 8)
<<<Black N96>>>

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

ja zaista ne znam sta je na ovm telefonu toliko spektakularno :?
GPS koji radi srednje dobro? [nisam ga probao pa ne smem da komentarisem ali bi bilo lepo da neko od admina ko je drzao tel u ruci napise kakvo je iskustvo imao]
kamera od 5mpx koja nema opticki zum?
obicna flash lampica u mesto xenonskog blica?
jedino sto je ok po meni su stereo zvucnici, 3.5mm izlaz i to je to. sve ostalo je vec vidjeno... upravo zbog toga ne vidim zbog cega je ovaj model recimo toliko bollji od N80, N73 i N93 [model koji objedinjuje n80 i n73] i zbog cega izaziva ovoliku paznju... [jako me podseca na n80 isto je tako bilo i na kraju se ispostavilo da je cist promasaj]
GPS radi savrseno... upsolutno nikakvih problema nismo imali a obidjosmo pola Evrope...
Kamera je solidna... mnogima bolja od one na k800 ja bih rekao da je nesto losija... Stereo zvučnici su smešni... marketing... bolje bi bilo da ih nisu ubacili i da je telefon lakši... ima mini USB sto je super... muzika je katastrofa totalna...
Baterija 1 dan sa max upotrebom... nervirala me je orijentacija ekrana... Meni je super... tastatura fenomenalna... meni barem... i dupli slider je jako cool... :)

Videću da li je ćale sačuvao slike na lap topu... ako jeste kačim... ;)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Hmmm znaci nista od muzickog dela...kamera nista posebno...(kao i onaj Lg sto je prosao)...Svidja mi se veliki ekran jedino i to je to...E da niko ne prica o video zapisu...Gledao sam one sa N93 uradjene i bukvalno zamalo da je kupim(cak bi progutao i velicinu) ali opet dati 500e za mobilni!!!!
Mada ok,ako bi ga nosio 2 godine(sto naravno po meni znam ne bi nikad) mozda bi i pljunuo tolike pare...
Necu da kritikujem cenu znamo da ce da padne...ali opet ako ona dodje na 500e to bi automatski znacilo da n93 ide na 350-400 max...sto se naravno nece desiti...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

mislim da nokija ulaze vise u kvantitet opcija nego u sam kvalitet...imaju ime pa im se moze... jeste smekerski imati N95 u dzepu ali da li je i isplativo i funkcionalno... sto rece neko na forumu (izvinjavam se sto nisam zapamtio ko) za te pare se moze kupiti vise funkcionalnijih uredjaja i opet imati sve... ali sve je stvar ukusa... pozz 8)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa ono, po meni je suludo dati za TELEFON te pare jer svima nama manje vise TELEFON i sluzi za TELEFONIRANJE i sms ( sto mu je i osnovna svrha ) a ostale funkcije tu i tamo, neke manje a neke vise koristimo. Ali istina je da za te pare mozes kupiti sve te gadget-ovde koji ce raditi neuporedivo bolje nego na samom TELEFONU. Ne kontam one koji kazu kupio sam telefon da bih igrao igrice na njemu..pa brate mili kupis PSP i eto ti pa se igraj do mile volje. Kamera, pa mozes danas kupiti aparat za manje od 100eura i slike da budu boli glava. GPS JVC imas za 100 eura takodje i jos pride mozes da ga koristis kao prenosivi HDD ili za reprodukciju muzike, filma ili cega vec a o kapacittu od 120-250GB da ne pricam..Ne znam, jeste stvar ukusa i prestiza ali ono..Da li se isplati..U svakom slucaju sam protivnik tog cestog menjanja telefona i uzimanja istih cim se pojave na trzistu po udarnoj ceni koja je abnormalno visoka. Ali to sam samo ja, sitna riba u ovom moru plavom..

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Azimuth, sve to stoji,ali zamisli sebe,kako recimo putujes 2 sata do faksa svaki dan,pa u bus strpas sebe,svoj mobilni,mp3 pleyer,fotoaparat,PSP..... i jos plus knjige za fax...... :shock: :shock:

Ljudi teze da umaju sve uredjaje u jednom,zbog lakseg koriscenja istih,a zanemaruju kvalitet opcija!
Sta ces,zato su i izmisljeni simbian aparati......
D500&E71

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ima test telefona na mr.com pa prosudite sami,mene je totalno razocarao u nekim stvarima,posebno muzickim mogucnostima :smutny:

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Au po ovim postovima iznad se pitam da li da ga uzimam i kad padne cena,bas sam se razocarao :(
Po tome kako je bio hvaljen ocekivao sam bar da vredi dati tolike pare :angry:
<<<Black N96>>>

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

loki13, i ja imam symbian telefon upravo iz tog razloga jer mi zamenjuje laptop drzim neke stvari na njemu, wifi i sl. ali ostalo je po meni izivljavanje. Mislim da nema telefona, izuzev n-gage, koji je pravljen prvenstveno za igranje a tek onda za telefoniranje tj. "normalno" koriscenje. To kazem samo iz razloga jer su ocekivanja da ce Nokia ili neki drugi proizvodjac napraviti ne znam kakav telefon koji ce moci to i to bla bla bla. Kad bi sve to sto svi mi zelimo strpali u telefon onda bi ti za njega trebao jos 1 ranac pored tog u kome su ti knjige, kao i dozvola za posedovanje i nosenje hladnog oruzja :wink:
Slazem se da je to sve u jednom, ali zato i ocekivanja moraju biti takva, jednostavno nikako ne moze da se poredi npr. tzv. kamera sa digitalnim fotoaparatom, gps sa nekim gps uredjajem, igracke mogucnosti ( u smislu komforta tastature, odziva na komande, grafike i sl. ) sa kompom ili ps-om itd. itd.
Toliko od mene na ovu temu..Mislim da sam rekao sta sam imao :P

Odgovori