K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
hejter
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Sep 2006. 14:49

Post od hejter »

Sensei, reci mi kad se oljusti skroz taster da li ostaju normalno vidljiva slova i brojke? Ovako delimicno oljusteno izgleda ruzno pa sam mislio da skinem ceo sloj...

Mr One
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Dec 2006. 16:44

Post od Mr One »

Poslednjih par nedelja od kad je otplilo nosio sam telefon u džepu pa mi se "malo" izgrebao ekran. Ispiz*eo sam :x totalno mngo me iritira, pogotvo jedna linijica koja na mestu gde se nalazi "kvari" izgled slike. Interesuje me da li je moguće da se spoljašnji ekran (znači ne displej unutra već samo spoljašnji deo) zameni i da li može negde u Srbiji da se kupi ona zaštita za displej, znam da ima na Amazonu ali dok to stigne ima još više da izgrebem ekran....
Samsung S8000 Jet 2GB + 8GB microSD
SE K800i + 1 GB Sony M2

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja se izvinjavam za "off" ali samo jedno pitanjce...da li neko zna na kom je telefonu displej veci, na K800i ili na W850i? hvala unapred

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Imaju istu velicinu,znaci jednaki :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa cekaj... ja sam cuo da W850i ima isti softver kao i K800i ali uz poboljsan MP3 player... znaci u svakom slucaju je bolje uzeti onda W850i ili se ja varam...pozz 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa ima isti sw,ali nije isti hardver :) k800i je monoblok,a w850i slajder...W850i nema AF i ima 2mpx kameru,nema poklopac.
Pa bolje je uzeti w850i ako ti treba za muziku,ako ti treba kamera onda k800i...

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

hejter, na mom w800 se jedan taster skoro potpuno oljustio(back tj ona strelica) i vidi se i sad taj znak ali dosta ruzno izgleda tako da i dalje ostajem pri prethodnoj sugestiji da treba promjeniti tastaturu....
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Darx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Apr 2007. 17:19

Post od Darx »

Imam ja jedno dobro pitanje, kolika je trenutna cijena mobitela u eurima ili jos bolje markama i kad bi se mogo ocekivati ponovni pad te cijene mobitela recimo na 350 KM ili 175 eura ? :P 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa pogledaj sajt pa vidi kolika :) 268e je,mozda je skocila zovni pa vidi :wink:
Hehe da padne na 175e,to ce se desiti za jedno godinu dana,pad cena se ocekuj izbacivanjem novih modela,ali ne toliki da spadne na 175e... Znaci nemoj da se nadas brzom spustanju cene,isto ce biti kao i sa k750i,znaci k750i je drzao cenu dosta dugo skoro godinu dana,tek evo sad pri kraju proizvodnje telefona je spala... Ovo je isto bilo i sa k700i ukoliko se secaju neki :roll:

nes
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 13:03

Post od nes »

Zna li neko da li je moguce promeniti ikonice, tj. vratiti na fabricko podesavanje ako je telefon skidan sa neke mreze. Npr. moj tel (k800i) je skinut sa O2 mreze i ima prve 2 ikonice O2, nema ikonicu za media player. Da li je to moguce vratiti i kako? Unapred hvala! :roll:

Marija_BG
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 14:46

Post od Marija_BG »

Pozdrav svima, nova sam na ovom forumu i ne znam da li se vec raspravljalo o ovome, ali nije na odmet ponovo pitati. Da li neko zna gde u Beogradu moze da se kupi k800i koji nije skidan sa mreze, a da to nije u Roamingu (koji su uzasno skup)? :blinky:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Pogledaj u "Telekom+",mislim da tamo nisu skidani s mreze a nisu ni nesto skupi! :wink:

Marija_BG
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 14:46

Post od Marija_BG »

Hvala McLaren za informaciju, pogledacu tamo u ponedeljak... Pozz :D

Izmenio:gameforce:ne citiraj post iznad,naročito ne ceo!

Alex 92
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2007. 18:15

Post od Alex 92 »

Imam telefon mesec dana i extra je, uzeo sam ga preko telenora i update- ovao ga ali sada sam izgubio srpski t9 i ekran se zatamni odjednom, verovatno bag sw, da li neko zna kako da vratim srpski t9 i kako da popravim bag. Ili moram da ubacim novi sw (i kako)

boyan-v
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Maj 2007. 08:59

Re: k800i (pitanja i odgovori za vlasnike>bez poredjenja)

Post od boyan-v »

Da li moze da se gleda TV preko k800i? I da li je nocni video toliko los kao sto pricaju ili su to samo glasine nokia fanova? :O

Alex 92
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2007. 18:15

Post od Alex 92 »

tv moze da se gleda naravno uz lepu cenu nashih operatera poshto se naplacuje svaki preneti kb.
a video nije mnogo losh s obzirom da postoji crveno svetlo koje osvetljava u mraku

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Alex 92, Na 3G MTS je još uvek promo period (čitaj besplatno) .
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

nes
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 13:03

Post od nes »

koja je najnovija verzija softvera koju imate. ja imam R1JG001, a video sam da ima i novija - R1KC001, ima li neko tu verziju. Ako ima kako ju je skinuo, s' obzirom da meni nece da skine preko UPDATE servisa. Hvala i pozdrav

marko.l
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 20. Maj 2007. 15:53

Post od marko.l »

da li neko moze da me uputi kako da apdejtujem najnoviju verziju softvera preko gprs-a za se k800i,korisnik sam telenor pripejd mreze,trenutna verzija mi je r1gb001

marko.l
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 20. Maj 2007. 15:53

Post od marko.l »

negde sam na forumu procitao da ukoliko je telefon skinut sa mreze nema opciju za dalji apdejt preko gprs-a.Je li to tacno ?Dal je neko upoznat s tim ?Molim za odgovor.

Odgovori