Nec E313

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Tanjabgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 23:16

Nec E313

Post od Tanjabgd »

Pozdrav!Moze li neko od servisera da dekodira kako treba ovaj tel?Jedan lik je pokusao pre god dana ali nije lepo odradjena dosta funkcija mu je zakljucano!

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

koje su ti funkcije zakljucane na primer .ako ti mozes da stavis nasu karticu i pricas normalno i jos sms i mms onda je to to , sve ostalo je verovatno u softveru. aj pisi sta ti ne radi.
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Tanjabgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Tanjabgd »

Rade pozivi i sms i nista vise :wink: Ne radi ni mms ni gprs.Posto nemam ni kabl za njega apsolutno ne postoji nikakva mogucnost da u njega prebacim neku sliku ili melodiju.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Ako rade naše SIM kartice u njemu onda je dekodiran.Tebi treba podešavanje telefona za tvoju mrežu(63 ili 64) .
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Tanjabgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Tanjabgd »

Da ali jednostavno ne moze da se udje u podesavanja za gprs i mms.Ne postoje te opcije jednostavno su zakljucane!Neko mi je rekao da nije dekodiran kako treba t.j.skroz.Toliko se stvarno ne razumem pa zato i pitam.Da mogu da ukucam parametre to bih odavno uradila.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne trebas nista ti "peske" da ukucavas nego ti oni dokoni sto se javljaju u call centru posalju. A cesto se desava da ne posalju dobro ili da je problem u samim parametrima. Samo ti njih jos jednom nazovi pa nek ti ponovo posalju i to je to

Tanjabgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Tanjabgd »

Ma ljudi ne razumete sta vam pricam.Podesavanja za ovaj model koja ce automatski da stignu ne postoje.Zato sam ja pokusala da ukucam kao sto sam i na mnogim drugim tel i kao sto rekoh ne moze uopste da se udje u podesavanja.Onda sam nosila u korisnicki servis i oni su mi takodje to isto rekli.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da nije i sa tim telefonom fora kao sa Samsungom e310, inace sa Vodafone mreze, i sve radi al neke funkcije nece pa nece npr. imas IrDa koji uspostavi vezu al nce nista preko njega da ide i sl. Ako jeste onda se brze bolje ti resi tog telefona dok jos ima neku cenu pa uzmi nesto drugo. Sad imas prilicno povoljno jako dobre telefone, razmisli o tome

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Azimuth, pa sto se tice samsunga,to za ir je bio i ostao problem skoro na svim samsunzima,nebitno sa koje su mreze,cak i e300,e700/10.......! To nije bio problem sa dekodiranoscu ili sta vec,nego su jednostavno imali takav ir koji je sluzio samo za sinhronizaciju......
Tanjabgd, odnesi ga u neki servis,da ti ga otkljucaju (ne bi trebalo da bude vise od 800 din) i vozi ga dalje!
Pitaj forumase iz bg koji je proveren servis i samo ga odnesi,ne bi trebalo da potraje duze od 20min....
D500&E71

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

loki13, pa nije bas tako, telefon prepozna preko ir ali nema nikakvu ulogu jer nista ne moze da ide preko njega. To vazi samo za telefone skidane sa Vodafone mreze ali ne i za ostale. Npr. e300 ( koji je isti kao i e310 samo sto nije skidan sa mreze ) je radio sasvim normalno i sve funkcije su bile dostupne pa i ir. Ne znam sta moze biti problem sa telefonom koji Tanjabgd ima, samo nagadjam..Verovatno da je problem u dekodiranju ali mozda i u softveru koji je u njemu pa bi mala zamena istog dobro dosla i pomogla :wink:
Neki bolji serviser bi trebao da zna cemu je problem, a verujem da ce beogradjani preporuciti nekog pouzdanog.
Tanjabgd, imas temu " ne dozvolite da vas serviseri deru!!! pitajte" pa tu procackaj. Na strani 6 je neko spomenuo neki servis.. ;)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Azimuth, ja samo kazem,a pricam iz iskustva jer sam e300 imao,da na njega putem ir nisam mogao da posaljem slike sa npr k700 (ciji ir 100 % radi)!!!!!!
D500&E71

Tanjabgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Tanjabgd »

Hvala ljudi,nije moj telefon vec mog tate,ja imam N70.Vec je nosen kod servisera prosle god i dekodiran je ali su mu ostali ti problemi.Fora je u tome sto se njemu taj telefon mnogo svidjao cak ima ne 1 nego 2 takva ista. :uhuh: Sta da mu radim morace da kupi neki drugi.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

loki13, pa moja devojka i ja smo imali e300 i e310 i na e300 je radilo sve kako treba a na e310 nije ir. Sta da ti pricam..Softver i nista vise..To su ti ta ogranicenja sa Vodafonom, kao sto se jos uvek i pojavljuju i zato ljudi cim kupe telefon odma fles i novi softver turaju..Jbg..

morsel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 23:49
Kontakt:

Post od morsel »

[quote="loki13"]Azimuth, pa sto se tice samsunga,to za ir je bio i ostao problem skoro na svim samsunzima,nebitno sa koje su mreze,cak i e300,e700/10.......! To nije bio problem sa dekodiranoscu ili sta vec,nego su jednostavno imali takav ir koji je sluzio samo za sinhronizaciju......

slazem se potpuno sa loki13-jem. Kod tih samsunga jedino sto se moglo prebaciti preko ir su kontakti.( bar je kod mene tako bilo).

Odgovori