SE k610i ili Samsung z230

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mvlada87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Apr 2007. 18:05

SE k610i ili Samsung z230

Post od mvlada87 »

intersuje me samo koji od ova dva modela ima veće kašnjenje (u pogledu kamere naravno). Ukoliko imate neke zamerke ili pohvale za ove modele molim vas da se ne ustručavate da ih navedete. Hvala unapred.!!!!!!!!!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Uzmi SE-a, samsung ima neke jako glupe zabrane u softveru pa bih ga ja makar i samo zbog toga zaobishao a i k610 ti je dosta bolji izbor od z230. Z230 nisam imao u ruke (imao sam mnoge slicne samsunge, svi su isti samo im se specifikacije razlikuju), k610 sam imao i odusevio me. Lepota, jako lepo pozadinsko osvetljenje tastature, neopisivo brz softver, ostalo je kao sto pishe u specifikacijama (m2 kartica, bluetooth, 2mpix kamera)... itd... nemam zamerki na telefon.

Pozz :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

Moj glas za k610, jer ima bolju kameru, a kao sto je Dario rekao, samsung ima gomilu zabrani zbog softvera,! A sta mislis o k750, on ima bolju kameru od k610( zbog autofokusa)?

Odgovori