Zaboravio sam sifru kartice..prilikom Full formatiranja doslo je do ovoga..prilikom paljenja telefona posle toga ..telefon mi trazi password za mmc karticu ..
Sta da radim???
Da kupim novu ili ima resenja...
Ako neko radi to otkljucavanj i nadogradnju softvera a i da je iz centra hrada neka se javi ili porukom na 064-188-0-188
ili na mail
POzdrav SAsa
MMC locked??? kako otkljuciati MMc karticu..???
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
imas na www.burek.co.yu program za otkljucavanje mmc kartice idi na temu symbian download, ima oko 18 strana mislim da je na 12
ali nisam siguran pretrazi sve pa nadji, da bi mogao bilo sta da skidas moras prvo da se registrujes 

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Pisao sam o ovom problemu... Kada se unese šifra za MMC, telefon je ne traži od korisnika, ona važi samo kada se kartica prebaci u drugi uređaj. Prilikom formata telefona briše se fajl koji sadrži šifu. Klasičan format kartice u kompu nije moguć jer kartica ne dozvoljava pristup, ali taj program koji je Nebojša pomenuo može da pomogne, ja ga lično nisam probao.
● PRAVILA FORUMA ●