MMC locked??? kako otkljuciati MMc karticu..???

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
tomix
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 19:37

MMC locked??? kako otkljuciati MMc karticu..???

Post od tomix »

Zaboravio sam sifru kartice..prilikom Full formatiranja doslo je do ovoga..prilikom paljenja telefona posle toga ..telefon mi trazi password za mmc karticu ..

Sta da radim???
Da kupim novu ili ima resenja...
Ako neko radi to otkljucavanj i nadogradnju softvera a i da je iz centra hrada neka se javi ili porukom na 064-188-0-188
ili na mail
POzdrav SAsa

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

imas na www.burek.co.yu program za otkljucavanje mmc kartice idi na temu symbian download, ima oko 18 strana mislim da je na 12 :roll: ali nisam siguran pretrazi sve pa nadji, da bi mogao bilo sta da skidas moras prvo da se registrujes :wink:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Posle formata.. sasrecom... pre formata moze lako da se desi da ne mozes izvuci sifru.. onda uzmes card reader i formatiras karticu

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Pisao sam o ovom problemu... Kada se unese šifra za MMC, telefon je ne traži od korisnika, ona važi samo kada se kartica prebaci u drugi uređaj. Prilikom formata telefona briše se fajl koji sadrži šifu. Klasičan format kartice u kompu nije moguć jer kartica ne dozvoljava pristup, ali taj program koji je Nebojša pomenuo može da pomogne, ja ga lično nisam probao.

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Program se zove mmc medic, nalazi se na 15 starni lepljive poruke burek foruma pod mobilna telefonija. Ima i drugi, on se nalzi na 16. strani i zove se mmcpwd. Prati link u Srbinovom potpisu, te onda izaberi 15./16. stranu. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Hm.... sasrecom, mada koliko znam i taj program samo iscitava iz fajla.. al nisam dolazio u problem, pa ne znam :)

Cykke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 16. Dec 2004. 11:28

Post od Cykke »

Oba proggia iscitavaju iz file-a C:\system\mmcstore
Nazalost, za sada se jos nije otkrilo kako iscitati sa kartice.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Kazem ja... sto ce reci ako si formatirao telefon mozes da se pozdravis jer je to memorija koja se brise prilikom formata...

Odgovori