Sony Ericsson u 2007. i glasine o novim telefonima.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
SE je potpisao ugovor sa Sagem-om o zajednickom pravljenju low-end (dumb) telefona!
Vise informacija >>OVDE<<
Vise informacija >>OVDE<<
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- McLaren F1
- Ex-Moderator

Ne verujem da je SE bas toliko naivan da se udruzi sa Sagemom ako nema neke koristi od toga,ne verujem da ce Sagem "sakatiti" SE telefone kao sto neki pricaju,a i nece imati ulogu (Sagem) u pravljenju high-end modela tako da...!:roll:
Btw,Akki jel imas neke nove vesti u vezi sa K850!
Kad ce biti predstavljen,kakav ce mu biti lens cover ako nije "poklopac",utisci (ako si ga mozda vec video)...

Btw,Akki jel imas neke nove vesti u vezi sa K850!
Kad ce biti predstavljen,kakav ce mu biti lens cover ako nije "poklopac",utisci (ako si ga mozda vec video)...
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- McLaren F1
- Ex-Moderator

Evo jos jedne glasine!
Radi se o novom Walkman-u W970 (Adriana)!

Govori se da je to naslednik cuvenog W900 i da ce biti svivel sto se i vidi iz slike!
Imace dosta poboljsan video i njegov interface (znaci nema vise prastarog QCIF-a:dry:),512Mb interne memorije,nov nacin gledanja i smestanja slika (spekulise se da ce imati nov "slide-show",i uopste pregled slika),veci display nego ranije,Nvidia card...
Znaci nista nije zvanicno potvrdjeno,moguce je da je fake,a mozda i nije,ako se stvarno pojavi bice extra!:roll:
Radi se o novom Walkman-u W970 (Adriana)!

Govori se da je to naslednik cuvenog W900 i da ce biti svivel sto se i vidi iz slike!
Imace dosta poboljsan video i njegov interface (znaci nema vise prastarog QCIF-a:dry:),512Mb interne memorije,nov nacin gledanja i smestanja slika (spekulise se da ce imati nov "slide-show",i uopste pregled slika),veci display nego ranije,Nvidia card...
Znaci nista nije zvanicno potvrdjeno,moguce je da je fake,a mozda i nije,ako se stvarno pojavi bice extra!:roll:
ja licno bih voleo da vidim neki SE telefon, koji je pristupacan, a ima "mozak" jer mi je P serija, m600i i w950 nekako neadekvatno od njih ... nikako neki jeftiniji, lakshi za koriscenje, symbian telefon, svaki model koji naprave je preskup, a vrlo brzo zastari .. nikako da se u tom polju uhvate sa nokiom ..
There is no knowledge that is not power
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
McLaren, i koliko mi se cini opet sa slika,ovog puta ima ce intergisan fm radio,kao i sto dolikuje,a ne kao w900 (to im je bas bila greska-mislim toliko kuciste,a nidje mesta za radio),a tu su i stare dobre hpm-70 sluske..........
Cool,mislim da SE ne bi trebao da propusti izbacivanje ovog modela na trziste,jos ako bude imao automatski svivel kao w900........
Cool,mislim da SE ne bi trebao da propusti izbacivanje ovog modela na trziste,jos ako bude imao automatski svivel kao w900........
D500&E71
- McLaren F1
- Ex-Moderator

A evo i "live" slike P700!

Telefon stvarno extra izgleda!
A i Deuxaniu svaka cast,jer je njegova slika P700 koju je uradio u photoshop-u skoro identicna sa pravim telefonom!
PS: Da ne bi bilo zabune,ovo nisu oficijalne slike vec poslednje proto slike P700.Znaci sto se tice hardware-a ovo je konacna verzija!

Telefon stvarno extra izgleda!
A i Deuxaniu svaka cast,jer je njegova slika P700 koju je uradio u photoshop-u skoro identicna sa pravim telefonom!
PS: Da ne bi bilo zabune,ovo nisu oficijalne slike vec poslednje proto slike P700.Znaci sto se tice hardware-a ovo je konacna verzija!
- McLaren F1
- Ex-Moderator

A danas su se pojavile i proto slike jednog novog SE,koji dosta podseca na W580 al nije isti!

Evo i kratkog video snimka ovog telefona!
I ovaj telefon stvarno extra izgleda,licno,meni je dosta lepsi od W580!
A posto ima na sebi "SE 123" znaci da je prototip i da ce najverovatnije biti predstavljen u skorije vreme!
Zamalo da zaboravim,ovo je prvi model nove SE "E" serije!

Evo i kratkog video snimka ovog telefona!
I ovaj telefon stvarno extra izgleda,licno,meni je dosta lepsi od W580!
A posto ima na sebi "SE 123" znaci da je prototip i da ce najverovatnije biti predstavljen u skorije vreme!
Zamalo da zaboravim,ovo je prvi model nove SE "E" serije!
P700 ( nisam siguran da će se tako zvati) će biti pun pogodak... predstavljanje je veoma blizu i ako sve bude po planu i prodaja će brzo početi... Brušeni metal je odličan izbor i videćemo ga još... wi-fi
kamera slična onoj na k800...
E serija će takodje biti veliki uspeh... mada ovaj model ne nudi ništa posebno sem jedne stvari... koja je preuzeta sa telefona za Japan...
Oko k850 je bila ogromna frka jer je moguće da će kasniti... Dizajn je stvarno jako dobar... za razliku od k800 ne odaje utisak glomaznosti... ergonomija je super, ali malo treba vremena da se navikneš... izgleda kao da je mnogo teži nego što jeste... kamera je stvarno jako dobra, bez konkurencije defitinitivno... uglavnom mnogo iznenadjenja... i korisnih stvari koje su nedostajale...
w850 bi trebalo da dobije naslednika jako brzo u vidu jako tankog telefona sa funkcijama koje neće biti očaravajuće ali prilično dobar paket kao što je i w850 bio kada se pojavio...
Tendencija ove godine je na tankim telefonima, proširavanje palete UIQ telefona i osvajanje mid end tržišta gde su, po meni, preterali sa proizvodima sličnih karakteristika mada će ih deliti vreme i cena...
E serija će takodje biti veliki uspeh... mada ovaj model ne nudi ništa posebno sem jedne stvari... koja je preuzeta sa telefona za Japan...
Oko k850 je bila ogromna frka jer je moguće da će kasniti... Dizajn je stvarno jako dobar... za razliku od k800 ne odaje utisak glomaznosti... ergonomija je super, ali malo treba vremena da se navikneš... izgleda kao da je mnogo teži nego što jeste... kamera je stvarno jako dobra, bez konkurencije defitinitivno... uglavnom mnogo iznenadjenja... i korisnih stvari koje su nedostajale...
w850 bi trebalo da dobije naslednika jako brzo u vidu jako tankog telefona sa funkcijama koje neće biti očaravajuće ali prilično dobar paket kao što je i w850 bio kada se pojavio...
Tendencija ove godine je na tankim telefonima, proširavanje palete UIQ telefona i osvajanje mid end tržišta gde su, po meni, preterali sa proizvodima sličnih karakteristika mada će ih deliti vreme i cena...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- McLaren F1
- Ex-Moderator

Akki,misteriozan kao i uvek!
Sto se tice novog telefona E serije,ta stvar koja je preuzeta sa telefona iz Japana je verovatno "touch pad" slicno kao na iPod-u,valjda si na to mislio!
Sto se tice K850,najverovatnije ce biti predstavljen pocetkom maja,ima i datum,al nije sigurno!
Akki,jel mozes samo jos da kazes kakav mu je na kraju lens cover,jer sam gotovo siguran da nece imati "poklopac",i jel display na kraju 2.2"!
Sto se tice novog telefona E serije,ta stvar koja je preuzeta sa telefona iz Japana je verovatno "touch pad" slicno kao na iPod-u,valjda si na to mislio!
Sto se tice K850,najverovatnije ce biti predstavljen pocetkom maja,ima i datum,al nije sigurno!
Akki,jel mozes samo jos da kazes kakav mu je na kraju lens cover,jer sam gotovo siguran da nece imati "poklopac",i jel display na kraju 2.2"!
Ništa nije sigurno... sem ako nisi video roadmap ( ili imaš pouzdan izvor) mada i tu se dešavaju promene... tako je i Eldar pogrešio...
Da, mislio sam na to... davno su ljudi zahtevali da uvedu to... mada ima i elegantnije rešenje isto iz Japana...
Za displej nzn, nisam merio a ni video wp
a lens cover... lepo ti je Rog rekao... zaključak se sam lako nameće...
btw, odličan posao sa kačenjem slika...
Da, mislio sam na to... davno su ljudi zahtevali da uvedu to... mada ima i elegantnije rešenje isto iz Japana...
Za displej nzn, nisam merio a ni video wp
btw, odličan posao sa kačenjem slika...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
A el se prica bilo sta o nekom Handycam (ili kako ve ide oznaka) SE modelu. El planiraju do skoro da naprave jedan model koji ce da smiri (ili uzbudi) sve ostale proizvodjace po pitanju video zapisa?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- McLaren F1
- Ex-Moderator