btw, da li si cuo da se negde u ovoj Srbiji moze naci stoni punjac za Nokiu?
Nokia 6630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Hvala ti Azimuth!
Nego, imam jedan problem:
Kada telefon povezem preko usb-a, sve izgleda u redu, na displeju imam onu malu ikonicu, pc suite kaze 6630 connected via USB...
ali kad pokusam da prebacim neku pesmu, instaliram igru ili program, ili da udjem u sadrzaj telefona samo mi kaze not available?!
Nego, imam jedan problem:
Kada telefon povezem preko usb-a, sve izgleda u redu, na displeju imam onu malu ikonicu, pc suite kaze 6630 connected via USB...
ali kad pokusam da prebacim neku pesmu, instaliram igru ili program, ili da udjem u sadrzaj telefona samo mi kaze not available?!
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
nikolaq45, najbolji program za snimanje razgovora je Total.Recall.v1.03...možeš da podesiš da se ne čuje ton beep dok snima i možeš da izabereš da snima svaki razgoor koji obavljaš preko fona, ali da te na kraju razgovora pita da li da ga sačuva...mislim da je to praktično iz razloga što nikad ne znaš dok ne završiš razgovor koliko on može da ti bude bitan posle, a ne sačuva bespotrebne razgovore automatski...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
brankons, u Windows-u klikneš na Start, pa na Run i tu odradiš Paste
"Regsvr32.exe Ole32.dll" (bez navodnika, ne mora da se naznači sistemski folder) i Ok
treba da dobiješ poruku DllRegisterServer in Ole32.dll succeeded.
Azimuth, BL-5C je 970mAh i jedino takva postoji u originalnoj varijanti. Ima nekih zamena koje su navodno većeg kapaciteta ali ih ne pravi Nokia već Maxximus, Koracell, itd. Namerno sam napisao "navodno" jer je njihov kapacitet vrlo diskutabilan. Ja sam nabavio Maxximus (zamena za BL-5C) bateriju od 1250mAh i činjenica je da se puni nešto duže (čak i do 2 sata) ali traje isto ili malo duže od originalne. Takođe sam imao i kopiju Nokia baterije koja je prilično kraće trajala od originalne, mislim da je bila oko 600-700mAh, ako ne i manje.
Uostalom, pogledaj na sajtu Nokia baterije, klik na Browse categories > Power > Batteries, videćeš tipove baterija i njihov kapacitet.
A ovako izgleda Maxximus 1250mAh, platio sam je 1000 din.

"Regsvr32.exe Ole32.dll" (bez navodnika, ne mora da se naznači sistemski folder) i Ok
treba da dobiješ poruku DllRegisterServer in Ole32.dll succeeded.
Azimuth, BL-5C je 970mAh i jedino takva postoji u originalnoj varijanti. Ima nekih zamena koje su navodno većeg kapaciteta ali ih ne pravi Nokia već Maxximus, Koracell, itd. Namerno sam napisao "navodno" jer je njihov kapacitet vrlo diskutabilan. Ja sam nabavio Maxximus (zamena za BL-5C) bateriju od 1250mAh i činjenica je da se puni nešto duže (čak i do 2 sata) ali traje isto ili malo duže od originalne. Takođe sam imao i kopiju Nokia baterije koja je prilično kraće trajala od originalne, mislim da je bila oko 600-700mAh, ako ne i manje.
Uostalom, pogledaj na sajtu Nokia baterije, klik na Browse categories > Power > Batteries, videćeš tipove baterija i njihov kapacitet.
A ovako izgleda Maxximus 1250mAh, platio sam je 1000 din.

● PRAVILA FORUMA ●
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Miškoni, znam za to punjenje i koliko traje "kopija" al kazem samo da su i te baterije bl-5c a ne bl-6c. Sto se tice samog punjenja, pa valjda je normalno kad je veci kapacitet da se i duze puni, ako sam dobro skontao. Mozda gresim, nisam siguran. Original jeste od 970mAh al je ja nisam nigde nasao osim u CT-u koji mi otvoreno kazu da su ti "originali" koje oni imaju i prodaju po ceni po kojoj prodaju iz Kine tako da je vrlo diskutabilno koliko ce drzati i trajati uopste. A bas bas original nisam nigde uspeo da nadjem, jbg. Ta baterija koju si ti imao je nesto ispod 600mAh, takvu mi je vecina nudila "pa koliko ti traje nek traje a ti uzmi drugu i tako u krug". Za sad me ova lepo sluzi, drzi mi uz neko nazovi normalno koriscenje oko 3 dana bez gasenja, to mi je i dosta, dojadilo mi ono nosanje punjaca svugde sa sobom. Dok sa druge strane kosta 500 din, cak je jeftinija i od te kinezare sto kazes da si i ti imao 
Uspeo sam da ga uskladim sa racunarom i bez te prepravke u registry-u, ali hvala u svakom slucaju. Sada imam drugi problemcic. Naime, stize mi poruka sa broja koji imam memorisan u imeniku u formatu 064..., a telefon mi ne prepoznaje broj i ne prikazuje ime, nego +38164...
O cemu se radi? Da li je moguce da moram sve brojeve da upisujem sa +381...?
O cemu se radi? Da li je moguce da moram sve brojeve da upisujem sa +381...?
Uh! Šta mu se sad desilo? Baterija mu je trajala 2 dana prvih par punjenja. Juče sam ga napunio oko 11 ujutro i do uveče mu je tek spala 1 crta. Ujutro kad sam se probudio, ostale su samo 2!!!
Pritisnuo sam i zadržao onaj taster za ulazak u meni i video da je upaljen samo "dnevnik". Posle sam proverio ono što ste već pisali da može da isprazni bateriju: GPRS (isključen), Mrežni režim (GSM), paketni prenos podataka (po potrebi). Da li ima još nešto što treba proveriti?
Pritisnuo sam i zadržao onaj taster za ulazak u meni i video da je upaljen samo "dnevnik". Posle sam proverio ono što ste već pisali da može da isprazni bateriju: GPRS (isključen), Mrežni režim (GSM), paketni prenos podataka (po potrebi). Da li ima još nešto što treba proveriti?
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10