Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Da li se ovo i vama dešava? Sve češće u toku dana mi se pojavljuje 3G oznaka za mrežu, ali sa slabijim signalom nego kada je full signal sa 2.5G. Inače telefon radi normalno, mislim na voice calls, a ne mogu da proverim da li je moguć video poziv kada se pojavi 3G.
Ne znam da li se to u Telekomu nešto dešava ili je moj V3x možda počeo da brlja?
Nisam ni rekao da imam neke vajde od 3G, samo sam rekao da sam primetio da mi se sve češće pojavljuje ikonica za 3G na statusnoj liniji u poslednjih nekoliko dana, znači nije stalno prisutna i signal varira od 20 - 80% kada je ona prisutna, dok je na 2.5G zakucan na 100%
E muci jedan drugi problem,nisam htio da otvaram temu,nadam se da ce ti mi pomoci.
Ja kada dodjem u centru grada(knez mihajlova,kalemgdan)odma mi se gubi domet i nema ga uopste.E sada ja sam korisnik Telenore mreze i bio sam kod njih i oni kazu da je do fona,ali stavim 064 on radi normalno??
E sada se ja pitam koje lud??TELENOR ILI FON
Svaka pomoc dobro dosla pozzz
@miowrag, post za "skupstinsku raspravu", ako na 064 radi i imas pun signal, a kada stavis 063 da ti se gubi signal, napisi koji telefon je u pitanju, predpostavljam da je V3x, posto je i tema ta, reci mi koju verziju sw_a imas u telefonu. Vi gore bi ste trebali na obe mreze da imate 3G, jer je bgd pokriven 90%, mi juznije, to tuznije, ali se desava i na mom telefonu da kod jednog operatera signal 100%, kada prebacim na drugog, 2- crte. Ali napisi koji ti je sw, pa ce mo videti, ima ovde dosta koji mogu da ti pomognu.
Pas je coveku najbolji prijatelj, pas na to nista ne odgovori.
S35, V3, V3x
ja sam imao isti problem.kada je 3G nemam mrezu.Resenje je jednostavni.Idi na netvork setap (band) rucno podesavanje i namesti na mrezu 900/1800 i to je to.
e pozz..nisam jos probao 3g...ali ortaci kazu da je slab prijem i da samo u centru moze negde da uhvati signal...elem radio sam kod nekoga lika koji radi u telenoru i rekao je da 3g moze da radi bilo gde samo mora rucno da se podese parametri....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.