Naj FANCY telefon
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 21. Apr 2007. 18:08
Naj FANCY telefon
Kazite mi neki telefon koji ostavlja utisak da je mocan i fancy.
Znaci ono "brate, koji ti je ovo telefon? Mnogo dobar!"
Pravila:
-cena nije bitna
-vertu ili N8800 bi sigurno spadali u tu kategoriju, ali me zanimaju "obicni telefoni" (tj. bez zlata, platine i dijamanata)
-telefon moze da bude mocan, bilo funkcijski, bilo po dizajnu, bilo po displeju. Znaci nije bitno na koji nacin zraci moc, bitno da zraci...
Jos malo da skrenem paznju: kupio sam jednom davno k750. Izvadim ga ja u drustvu i svi ono... aha... ok. Onda "pera" izvadi njegov koji je 2 puta gori od mog, sa 10 puta gorom kamerom, ali je nekako dobro izgledao (dal' zbog displeja nemam pojma). I svi "brate koji telefon! Brate ima i kameru! Garant je kamera bolja od k750 (a gde bolja, nego displej bolje prikazuje sliku pa tako izgleda).
Mislim da razumete- treba mi telefon koji ostavlja utisak da je veoma mocan i funkcionalan, iako to ne mora da bude. A uz sve to sto interesantniji na izgled i sto lepsi.
E sada... cena nije bitna... nisu ni funkcije, ali naravno... pozeljno je da ima dosta funkcija. Volim da ima sto vise funkcija, ali ovoga puta sam resio da bacim akcenat na celokupni utisak telefona (pa makar i zrtvovao neku funkciju).
Znaci ono "brate, koji ti je ovo telefon? Mnogo dobar!"
Pravila:
-cena nije bitna
-vertu ili N8800 bi sigurno spadali u tu kategoriju, ali me zanimaju "obicni telefoni" (tj. bez zlata, platine i dijamanata)
-telefon moze da bude mocan, bilo funkcijski, bilo po dizajnu, bilo po displeju. Znaci nije bitno na koji nacin zraci moc, bitno da zraci...
Jos malo da skrenem paznju: kupio sam jednom davno k750. Izvadim ga ja u drustvu i svi ono... aha... ok. Onda "pera" izvadi njegov koji je 2 puta gori od mog, sa 10 puta gorom kamerom, ali je nekako dobro izgledao (dal' zbog displeja nemam pojma). I svi "brate koji telefon! Brate ima i kameru! Garant je kamera bolja od k750 (a gde bolja, nego displej bolje prikazuje sliku pa tako izgleda).
Mislim da razumete- treba mi telefon koji ostavlja utisak da je veoma mocan i funkcionalan, iako to ne mora da bude. A uz sve to sto interesantniji na izgled i sto lepsi.
E sada... cena nije bitna... nisu ni funkcije, ali naravno... pozeljno je da ima dosta funkcija. Volim da ima sto vise funkcija, ali ovoga puta sam resio da bacim akcenat na celokupni utisak telefona (pa makar i zrtvovao neku funkciju).
Meni npr. mnooogo fancy izgleda (a malo sam se igrao s njom) Nokia 6300. Sad, ja bas i nisam za takve telefone, ne leze mi (verovatno ni ja njima
), ali bas izgleda fancy, a ni funkcije joj bas nisu lose. Znaci, izgled celog telefona (pod 1), onda display (16000000 boja), mali, tanak, lagan, metalni (u stvari, pola je metal, pola neka sjajna, lakirana, crna plastika, kao sto je nekad bio T610, samo na mnogo visem nivou). Pa ko voli nek' izvoli, cak je i cena ok...

-
- Slučajni prolaznik
Green, dobra ti je i to fora, ali nekako bih pre Nokia, SE, Samsung, LG ili motorolu... a mozda bih cak cekao iPhone 
Sada sam video 6300, solidan telefon...
Cak mi je i onaj tanak Samsung X820 usao u neki opticaj. Ne mogu da verujem
, uvek su mi funkcije bile na prvom mestu...
Ljudi, trenutno pricamo o tankim telefonima jer mocno izgledaju, ali nije to uslov. Mogu da budu mocni i na drugi nacin.

Sada sam video 6300, solidan telefon...
Cak mi je i onaj tanak Samsung X820 usao u neki opticaj. Ne mogu da verujem

Ljudi, trenutno pricamo o tankim telefonima jer mocno izgledaju, ali nije to uslov. Mogu da budu mocni i na drugi nacin.
Od onoga sto je nesvakidanje (a extra izgleda) ti je:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1009/LG/KG920
Dizajn, donji deo se okrece, ima kameru od 5mpix... sigurno ce ti drugovi reci OAO
(a koliko vidim to zelish).
Ako nemash cash-a za to, mada ti je to ubedljivo najbolji izbor za to sto ti zelish onda:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1277/LG/KE800
Pozz
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1009/LG/KG920
Dizajn, donji deo se okrece, ima kameru od 5mpix... sigurno ce ti drugovi reci OAO

Ako nemash cash-a za to, mada ti je to ubedljivo najbolji izbor za to sto ti zelish onda:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1277/LG/KE800
Pozz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
A jel si razmisljao mozda o SE W950 (i funkcije i ekskluzivnost) ili W880 (vise ekluzivnost mada ni po funkcijama nije los)!
E da,ni W850 uopste ne izgleda lose,i jos mu se menja boja D-Pada kad udjes u Walkman player (boja D-Pada je plava,a kad udjes u Walkman player postaje narandzasta),a ima i svetlosne efekte dok se pusta muzika (dugme treperi u ritmu muzike),meni je bas dosta ljudi reklo to "WOW"!

E da,ni W850 uopste ne izgleda lose,i jos mu se menja boja D-Pada kad udjes u Walkman player (boja D-Pada je plava,a kad udjes u Walkman player postaje narandzasta),a ima i svetlosne efekte dok se pusta muzika (dugme treperi u ritmu muzike),meni je bas dosta ljudi reklo to "WOW"!

-
- Slučajni prolaznik
Dario, dobri su telefoni, mogu da udju u opticaj (KG920 i KE800)
VeNoM, ne znam bas za taj E50
McLaren, jeste, ekskluzivni su (w950, w880, w850)... Pocecu i o njima da razmisljam.
Imacu do kraja tezak izbor
Primer druge vrste harizme: telefoni sa velikim displejom prolaze odlicno...
N73 se vidi da je dobar telefon (izgleda kao da je funkcionalan), i plus je stvarno dobar. E sada, razmisljao sam ja i o njemu, ali videcemo.
VeNoM, ne znam bas za taj E50

McLaren, jeste, ekskluzivni su (w950, w880, w850)... Pocecu i o njima da razmisljam.
Imacu do kraja tezak izbor

Pa pazi, nije da patim od toga, ali kada vec dajem pare, neka taj telefon ostavi utisak i na druge, a ne samo na mene. Ako telefon nema harizmu, moze da bude funkcionalan koliko hoce (osim ako mu funkcije ne daju tu harizmu). Ne zelim da kupim neki funkcionalan telefon, a da 90 posto njih misli kako sam bacio pare na neku ciglu i kako je neki tamo fon bolji iako je 5 puta gori. (dok ti njima objasnis, prodje voz. Najbolje je da se dobar deo vidi iz prve. Da telefon izgleda kao da je dobar, funkcionalan i kvalitetan)Dario napisao:sigurno ce ti drugovi reci OAO (a koliko vidim to zelish).
Primer druge vrste harizme: telefoni sa velikim displejom prolaze odlicno...
N73 se vidi da je dobar telefon (izgleda kao da je funkcionalan), i plus je stvarno dobar. E sada, razmisljao sam ja i o njemu, ali videcemo.
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
Zasto bi ti ikome objasnjavao i ubdejivao da je tvoj telefon bolji od njegovog ili suprotno. Koja je poenta? El ti dodjesh "pametiniji" sa tim sto imas bolji telefon od druga koji ima neku nokiu 6230 (npr.) ili?rolando_REC napisao:dok ti njima objasnis, prodje voz.
Ako ti vidish nesto u tome i ako imas para za to, onda definitivno taj prvi LG sto sam ti rekao, (pogledaj slike sajtu,google,www.gsmarena.com... itd...), on ce sigurno ostaviti najveci utisak od svih drugih telefona! Jer stvarno niko nema tako nesto, a ekstra izgleda, i okrece se donji deo i ima 5mpix kameru.
pozz

-
- Slučajni prolaznik
Znao sam da ce neko pogresno da shvati...Dario napisao:Zasto bi ti ikome objasnjavao i ubdejivao da je tvoj telefon bolji od njegovog ili suprotno. Koja je poenta? El ti dodjesh "pametiniji" sa tim sto imas bolji telefon od druga koji ima neku nokiu 6230 (npr.) ili?
Ne ispadam ja ni pametniji ni bolji, ako imam bolji telefon ili bolja kola... Hajmo bez tih gluposti... Nego hocu, da kada vec kupujem telefon za sebe, i dajem relativno velike pare, zelim da obratim paznju i na ekskluzivnost. Lepo je da si zadovoljan fonom, a zamisli kada se svidja i ostalima i svi kazu (onako laicki) da je taj telefon najbolji za te pare. Lepo i to zvuci... da se ne lazemo. Ovakva tema se u principu ne otvara (zanima nas, ali ne smemo da pitamo

Sto se tice vasih predloga za telefone- super su!
Poslednja izmena od rolando_REC u Sub, 21. Apr 2007. 22:20, izmenjeno 1 put ukupno.
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
na zalost se ni ja ne slazem sa ovim tvrdnjama... meni nikada nije bilo bitno sta ce drugi da kazu... recimo kada sam imao N93, svi su me nekko gledali cudno i ispod oka, pogotovo u autobusu... al ono u opste mi nije stalo sta ko misli o mom telefonu, garderobi, autu... jednostavno volim da imam stvar koja ce se prvenstveno meni dopasti a ne biti predmet hvalisanja... ako nekada budem dosao u taj stadium mislim da cu definitvno uzeti sebi nokiu 8800 siroco gold edition posto trenutno na trzistu ne vidim ekskuzivniji telefon sto je u jedno i moja preporuka tebi, ili mozda neki od comunicator modela, ili n93/93i
sa nekim od ovih par modela ces sigurno biti primecen, e da zaboravio sam i onu samsung P seriju...
sa nekim od ovih par modela ces sigurno biti primecen, e da zaboravio sam i onu samsung P seriju...
-
- Slučajni prolaznik
Hajde da se ne pravdam sada... Ja telefon kupujem zbog sebe, ali bih usput voleo da se telefon dopadne i drugima... Inace ne opterecujem se da li se svidja drugima ili ne... samo je dodatni plus... ne na poziciju u drustvu, nego onako... Isto kao i svima vama kada vam kazu da vam je telefon lep. Mislim da sada razumete o cemu pricam, i da nema potrebe za dalja objasnjenja.
Nego hajmo nazad na temu...
btw. Ne znam da li ste primetili N80... Koliko god da je skup i funkcionalan, nekako ne mami oko. Na prvi pogled izgleda jako skupo za date pare (naravno na prvi pogled i onima koji nisu upoznati sa svim njegovim funkcijama)
Nego hajmo nazad na temu...
btw. Ne znam da li ste primetili N80... Koliko god da je skup i funkcionalan, nekako ne mami oko. Na prvi pogled izgleda jako skupo za date pare (naravno na prvi pogled i onima koji nisu upoznati sa svim njegovim funkcijama)
Poslednja izmena od rolando_REC u Sub, 21. Apr 2007. 22:28, izmenjeno 1 put ukupno.
ej ljudi, na stranu njegovo mishljenje, jer ocigledno da je josh u happy highscool fazonu, koncentrishite se na pitanje, a covek ce da odraste kad tad -
ja bih sacekao matori, da motorola izbaci neki od sledecih KRKR,RZR, FAZR, Gejzor telefona, jer su stvarno posebni, ako nishta, ja sam prestao da ih pratim od obicne V3, jer su ih preterali, a opet, kad vidim neki novi, ko naprimer RIZR (valjda se tako zove cela serija sa slajdom, a izgled ko V3) odma imam zelju da ga procackam
ja bih sacekao matori, da motorola izbaci neki od sledecih KRKR,RZR, FAZR, Gejzor telefona, jer su stvarno posebni, ako nishta, ja sam prestao da ih pratim od obicne V3, jer su ih preterali, a opet, kad vidim neki novi, ko naprimer RIZR (valjda se tako zove cela serija sa slajdom, a izgled ko V3) odma imam zelju da ga procackam
There is no knowledge that is not power
-
- Slučajni prolaznik
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja se kao ponosni vlasnik E61 u potpunosti slazem sa Dream Weaver-om, ne postoji osoba koja kad sam izvadio fon nije zinula, i pitala a sta je to? Da se razumemo, mene moje drustvo poznaje jako dobro, i znaju da sam uvek bio malo ekstravagantan i tezio necem neobicnom, ali prvo su svi zinuli na 3300 (extra jak telefon u svoje vreme) a sada na E61.
E sad, ako ti je bitno, a po svemu sto si nabrojao mislim da ti je extra bitno, kamerica, onda E61i.
Takodje pregledaj i-mate, HTC, Qtek, Asus, Blackberry, Gigabyte, Acer i druge proizvodjace telefona. Imas na gsmareni sve pa izvoli. Meni je od pojedinih telefona i funkcija zastao dah, obaska sto volim velike touchscreen ekrane.
Jeste da su vec malo zastareli modeli, ali su i po izgledu i po funkcijama jos uvek ravnopravni modernim smart telefonima, Motorola A768, A780, A1000 i A1010. Ne znam kako ih se niko nije setio. Potom Motorola Q9...
Mislim da si sada dobio pristojnu lektiru, pa ce ti sada neodlucnost postati jos veca. Slucajno sam u NS na Bazaru u Comtrade-ovom shopu video gomilu odlicnih modela, imaju recimo Qtek 9600, pa ako imas mogucnosti, skokni tamo da se na licu mesta uveris u neke stvari. Najbolje mozes da procesnis fon kada znas sve o njemu (jer si iscitao Boga oca stvari na netu) i uzmes ga u ruke. Tad ces znati jel to to, ili ne. A cene... pa posto si rekao da nisu bitne... onda to je to, ali nisu za svakoga (citaj obicne smrtnike)
E sad, ako ti je bitno, a po svemu sto si nabrojao mislim da ti je extra bitno, kamerica, onda E61i.
Takodje pregledaj i-mate, HTC, Qtek, Asus, Blackberry, Gigabyte, Acer i druge proizvodjace telefona. Imas na gsmareni sve pa izvoli. Meni je od pojedinih telefona i funkcija zastao dah, obaska sto volim velike touchscreen ekrane.
Jeste da su vec malo zastareli modeli, ali su i po izgledu i po funkcijama jos uvek ravnopravni modernim smart telefonima, Motorola A768, A780, A1000 i A1010. Ne znam kako ih se niko nije setio. Potom Motorola Q9...
Mislim da si sada dobio pristojnu lektiru, pa ce ti sada neodlucnost postati jos veca. Slucajno sam u NS na Bazaru u Comtrade-ovom shopu video gomilu odlicnih modela, imaju recimo Qtek 9600, pa ako imas mogucnosti, skokni tamo da se na licu mesta uveris u neke stvari. Najbolje mozes da procesnis fon kada znas sve o njemu (jer si iscitao Boga oca stvari na netu) i uzmes ga u ruke. Tad ces znati jel to to, ili ne. A cene... pa posto si rekao da nisu bitne... onda to je to, ali nisu za svakoga (citaj obicne smrtnike)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
@rolando_REC: dobro, si se odlucio za nesto? Reci izmedju cega se dvoumish i da ti pomognemo. Usput mozesh i da otvorish poll za glasanje. 

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
rolando_REC, e a evo mozes uvek da pogledas i neki od PDA telefona,zasto da ne.Evo ovaj novi iMate JAMin ili neki Treo mozda.To bas mislim da ne seta svaki treci lik u gradu.
Pa jos kad pred drustvom pocnes da kuckas olovcicom po ekranu,onako biznismenski...
Mislim da smo ti sad bas zadali slatke muke,a?

Pa jos kad pred drustvom pocnes da kuckas olovcicom po ekranu,onako biznismenski...

Mislim da smo ti sad bas zadali slatke muke,a?