Nokia 6630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Vecina tih procesa su sistemski,ti posmatraj koliko imas medju njima onih koji se nalaze na C: ili E: znaci ignorisi Z: mada u svakom slucaju nemas puno programa,bice da nije do toga.
1.koji punjac koristis ACP-12E (onaj izduzeni,oblika pravougaonika) ili onaj tezak,kockasti.Ja sam koristio ovaj prvi,preporucio bih ti njega.
2.Da li si kupio nov ili polovan telefon.Ako je polovan pokusaj da ocistis kontakte na bateriji i telefonu gumicom za brisanje (pazi da ne pokidas one gumice na bateriji,mada i ako se to desi,nije strasno) i proveri da li ti baterija ima hologram,tj da li je originalna
3.A mozda je i to neka privremena anomalija,pa ce se sve vratiti u normalu,desava se ponekad
1.koji punjac koristis ACP-12E (onaj izduzeni,oblika pravougaonika) ili onaj tezak,kockasti.Ja sam koristio ovaj prvi,preporucio bih ti njega.
2.Da li si kupio nov ili polovan telefon.Ako je polovan pokusaj da ocistis kontakte na bateriji i telefonu gumicom za brisanje (pazi da ne pokidas one gumice na bateriji,mada i ako se to desi,nije strasno) i proveri da li ti baterija ima hologram,tj da li je originalna
3.A mozda je i to neka privremena anomalija,pa ce se sve vratiti u normalu,desava se ponekad

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja bih rekao da ti je do Info Cell-a koji ti je ukljucen a on prozdire bateriju.. A opet s druge strane ako kazes da ti je vec neko vreme tako i da je postepeno doslo do toga onda je mozda i do baterije. Pa sad barem imas svugde bl-5c baterija za sitne pare. Evo prodacu ti ja jednu od 1100mAh pa ce ti drzati 4 dana bez problema
Salu na stranu al pokusaj da stavis fabricki screen saver, info cell off, bt off, aplikacije idi na exit i mozda ce debilno zvucati al proveri da li ti je gprs upaljen ili ugasen. I onda ga lepo ugasis i upalis pa da budes siguran da su sve aplikacije pogasene pa ga napunis i javis nam koliko ti sad drzi baterija
E da, obrati paznju kad se puni, ume nekad 6630 da se zaglupi i posle 15min punjenja pa da pokaze kako je baterija napunjena iako nije tako da i to moze biti uzrok.
Ako nista drugo pravac prodavnica i nova baterija

Salu na stranu al pokusaj da stavis fabricki screen saver, info cell off, bt off, aplikacije idi na exit i mozda ce debilno zvucati al proveri da li ti je gprs upaljen ili ugasen. I onda ga lepo ugasis i upalis pa da budes siguran da su sve aplikacije pogasene pa ga napunis i javis nam koliko ti sad drzi baterija
E da, obrati paznju kad se puni, ume nekad 6630 da se zaglupi i posle 15min punjenja pa da pokaze kako je baterija napunjena iako nije tako da i to moze biti uzrok.
Ako nista drugo pravac prodavnica i nova baterija
Imam upravo taj punjač (ACP-12E)Phantom Lord napisao:1.koji punjac koristis ACP-12E (onaj izduzeni,oblika pravougaonika) ili onaj tezak,kockasti.Ja sam koristio ovaj prvi,preporucio bih ti njega.
Polovan telefon. Pokušaću da očistim to...
Nisam to rekao, ili nisam hteo da kažem. Telefon je kod mene oko 2 nedelje i baterija mi je trajala 2 dana tih nekoliko punjenja. Odjednom se ispraznio preko noći...Azimuth napisao:A opet s druge strane ako kazes da ti je vec neko vreme tako i da je postepeno doslo do toga onda je mozda i do baterije.
Punio se 2,5 sata!
Međutim, jutros sam ga dopunio oko 20 min i evo bez problema šljaka. Kontam da će izdržati do ujutro. Ma ko zna šta je... Nego, recite mi još šta je taj "info cell"
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
"Cell info" (Settings>Network>Cell Info Display) je opcija koja prikazuje ime ćelije na koju je telefon prijavljen i zaista ume prilično da skrati trajanje baterije, pogotovo ako se nalaziš u zoni koju pokriva veliki broj ćelija. Doduše, ako se koristi 3G onda ta opcija ne radi.
Ne znam koliko je stara baterija koju koristiš, ali dešavaju se takve stvari. Ako baš postane učestalo, onda se verovatno bliži kraju...
Ne znam koliko je stara baterija koju koristiš, ali dešavaju se takve stvari. Ako baš postane učestalo, onda se verovatno bliži kraju...
● PRAVILA FORUMA ●
neverovatno ali isto se i meni upravo desava, baterija koja je drzala 2 dana bez problema (u pitanju je bl-5c original sa sve hologramom) sa koriscenjem svega i svacega, od pre neki dan nece ni 24 h da sastavi, od ujutro do uvece i gotova je, a tel jedva i da koristim, jedan dva poziva od 10 sec i 4,5 poruka.. I tako ja zakljucim da joj je dosao kraj (koristim je vec duze vreme, oko 2 god) odem do shopa gde mi radi drugar i on mi preporuci neku u plavom pakovanju, proizvodjac mobitech, gsm 3g, zemlja porekla Kina, 900mAh i kaze mi, jbg, niko se jos nije zalio na nju i ubedi on mene kupim je ja za 400 kinti, odem kuci, ubacim je sav happy, kad ono, ni ova nece da izdrzi vise od danabrankons napisao:Uh! Šta mu se sad desilo? Baterija mu je trajala 2 dana prvih par punjenja. Juče sam ga napunio oko 11 ujutro i do uveče mu je tek spala 1 crta. Ujutro kad sam se probudio, ostale su samo 2!!!![]()

Ej pa skontao sam da sam telefon punio na poslu kad mi se to desilo! Tamo imamo taj kockasti teški punjač! Sad ga punim sa mojim pa ću videti. Javiću šta je bilo.
Ako može još jedno kratko pitanje. Telefon sam kupio od lika koji mi nije rekao šifru novčanika. Nije mi baš jednostavno da nađem tog momka, pa sam hteo da pitam da li postoji neka šifra za reset. Hvala!
Ako može još jedno kratko pitanje. Telefon sam kupio od lika koji mi nije rekao šifru novčanika. Nije mi baš jednostavno da nađem tog momka, pa sam hteo da pitam da li postoji neka šifra za reset. Hvala!
Sony Ericsson C510
- Miškoni
- Administrator
brankons, vrlo je moguće da je uzrok taj stari punjač jer sa njim treba i po 4-5 sati da se napuni baterija, pošto mu je struja punjenja samo 400mAh. A ti si mob verovatno punio kraće.
Za resetovanje "novčanka" kucaj *#7370925538# odnosno *#res0wallet# i rešio si problem...
Za resetovanje "novčanka" kucaj *#7370925538# odnosno *#res0wallet# i rešio si problem...

● PRAVILA FORUMA ●
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34
- Miškoni
- Administrator
Doolentije, info o programu Smart Settings imaš u temi sa linka gde pričamo o softveru generalno.
viewtopic.php?p=56634#56634
viewtopic.php?p=56634#56634
● PRAVILA FORUMA ●