phone sa MNOGO memorije i dobrom kamerom do 250 E
phone sa MNOGO memorije i dobrom kamerom do 250 E
Nikako da se odlucim
Treba mi phone sa MNOGO memorije i dobrom kamerom do 250 E
Samo nemojte da mi kazete W810i jer ih ima pola mojih ortaka
Treba mi phone sa MNOGO memorije i dobrom kamerom do 250 E
Samo nemojte da mi kazete W810i jer ih ima pola mojih ortaka
pazi, u sushtini, ako zahtevash samo te dve specifikacije, definitivno ti je N70ME najbolji, jer ima slot, pa menjaj kartica koliko god ti dusha zeli ( www.itsvet.com za cene memorijskih kartica) a kamera je 2 MPX, plus shto donijesh zaista kvalitetan telefon .. eventualna varijanta ti je da googlash oglase, i da nadjesh polovan N73 koji ima 3 MPX + carl zeiss optiku. i prelep ekran na kojem cesh lepshe videti slike nego na bilo kom drugom modelu
meni ekstremno ruzan telefon, ali svi hvale kvalitet kamere, i ima MicroSD slot - BenQ Siemens EF91 u pitanje-u je kamera od 3.14 MPX
meni ekstremno ruzan telefon, ali svi hvale kvalitet kamere, i ima MicroSD slot - BenQ Siemens EF91 u pitanje-u je kamera od 3.14 MPX
There is no knowledge that is not power
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
ja lepo kazem - ko oce da se bavi fotografijom, za to nije mobilni - ja imam BenQ idiota od 3.2 MPX, koji sam platio 7500 din, i N70 .. i oba nosim na kaishu, ne vidim shta ljude sprecava da to urade .. planiram uskoro smartphone neki da izuva, ako skupim pare za HP ove nove shto imaju GPS, GSM, WiFi, keyboard i sve ostalo .. a opet - BenQ digitalni mi snima bolje slike od ne znam kog mobilnog, nece josh dugo mobilni telefoni da poistovete kvalitet slike sa digitalnim aparatima

There is no knowledge that is not power
Mali offtopic ali ako decku stvarno treba kamera ja i Masterokrata videli Benq 6mpx 3x opticki zum koristi SD kartice i 2.4inch ekran onako je i malen i to za samo 7900din...I niko ga nece!!!Salim se ide ko baklave!!!
BTW memorija nije vise problem bitno je da fon ima slot(samo da nije M2 ili Memory Stick posto su oni josh dosta skupi)
Nego mnogo vi hvalite tu N70...Zar je tako dobar telefon!!!

BTW memorija nije vise problem bitno je da fon ima slot(samo da nije M2 ili Memory Stick posto su oni josh dosta skupi)
Nego mnogo vi hvalite tu N70...Zar je tako dobar telefon!!!
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
Al sta god uzeo od toga sto su ti rekli pre mene i dalje ce tvoji drugovi (w810) da imaju mnogo bolju kameru od tebe.
Moja preporuka je sacekash malo, da zrtvujesh memoriju (jer nju mozesh kad hocesh da kupish, ne morash odmah), da ustekash josh malo para i da kupish pravu stvar za tebe, a to je n73.
Jeftiniji izbor sa dobrom kamerom ti je jedino w810 (al posto njega necesh), od ostalih telefona kamera ne lici ni na sta....
@Igoritza: k850?

Moja preporuka je sacekash malo, da zrtvujesh memoriju (jer nju mozesh kad hocesh da kupish, ne morash odmah), da ustekash josh malo para i da kupish pravu stvar za tebe, a to je n73.
Jeftiniji izbor sa dobrom kamerom ti je jedino w810 (al posto njega necesh), od ostalih telefona kamera ne lici ni na sta....
@Igoritza: k850?

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
K750, w700 i w800 su gotovo "isti" telefoni
sa k750 dobijes 64mb memorije
sa w700 dobijes 256mb memorije
a sa w800dobijes 512mb memorije
dok je k800 najbolji od njih ali dobijes samo 64mb memorije a memeoriska kartice sa sony ericssone su dosta skupe.

JA bi na tvom mjestu skupio jos 50e i kupio n73 koja je ( po meni ) najbolji od navedenih mobova.
sa k750 dobijes 64mb memorije
sa w700 dobijes 256mb memorije
a sa w800dobijes 512mb memorije
dok je k800 najbolji od njih ali dobijes samo 64mb memorije a memeoriska kartice sa sony ericssone su dosta skupe.

JA bi na tvom mjestu skupio jos 50e i kupio n73 koja je ( po meni ) najbolji od navedenih mobova.

Nokia N73+1 GB mini SD & Sony PSP+MS duo pro 512mb
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- MilančeBGD
- Expert
Ne razumem zasto neko ubacuje w700i u celu pricu kad je bolje uzeti k750i i dokupiti sluske i uzeti vecu karticu i kraj.w700i ima mnogo ruznu masku,samo 256MB,nema AF,i ima HPM70.
Moj glasi ide za k800i,ako vec neces w810i
Moj glasi ide za k800i,ako vec neces w810i

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- MilančeBGD
- Expert
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Kao mp3 je D900 ochajan... Keva ima dotichni i mp3 je dosta slab tako da cesh u autobusu jedino chuti buku...
Phone je stvoren za sms! Tastatura je dosta "mekana" shto mi se mnogo svidja...
U vezi primanja poruke postoji funkcija da se pojavljuje slovo po slovo u narandzastoj boji..!
Jedino shto ne mogu da namestim da mi chuva sent messages...
Za slikanje ga ne bih koristio... Ima AF, ali ipak razmrlja sliku...
Za video nemam shta da dodam, jedan od boljih kada se snima po danu...
Baterija u mojim rukama traje oko 12-18h, a kod keve 3-4 dana!
Ona uglavnom slika i zove... Ne znam kako joj izdrzi tako dugo...
Ja kao i milan91, dajem glas za k800i... Naravno, ako imash kesha, definitivno n73!
Pozz!

Phone je stvoren za sms! Tastatura je dosta "mekana" shto mi se mnogo svidja...

Jedino shto ne mogu da namestim da mi chuva sent messages...

Za slikanje ga ne bih koristio... Ima AF, ali ipak razmrlja sliku...

Za video nemam shta da dodam, jedan od boljih kada se snima po danu...

Baterija u mojim rukama traje oko 12-18h, a kod keve 3-4 dana!

Ona uglavnom slika i zove... Ne znam kako joj izdrzi tako dugo...

Ja kao i milan91, dajem glas za k800i... Naravno, ako imash kesha, definitivno n73!

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali