Nokia 3650 video snimanje...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 09:47
Nokia 3650 video snimanje...
imam nokiju 3650,i skoro sam ubacio mmc128mb,ok radi ali mi nije jasno zasto program cam pro kad snimam snima samo par trenutaka ton a onda ostaje samo slika,dok sam imao mmc16mb snimao je sve vreme i ton i sliku.da li moram posebno da podesim neke parametre u programu cam pro
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
CamPro je vrlo svojeglav i bagovit program, što se potvrđuje i na tvom primeru. Probaj da snimaš u phone memoriju, čisto da vidiš da li će tada raditi, ako radi - znači da ne može da stigne da upiše sve na karticu - verovatni razlog - sporiji pristup kartici. Moraćeš da se poigraš sa parametrima i da probaš snimanje, dok ne nađeš kako ti optimalno radi.
● PRAVILA FORUMA ●
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- StaCuKadSamNarcis
- Banned
- Pridružio se: Uto, 20. Jan 2004. 19:03
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Hej Niče (Underground ti kliče
), čovek pitao za Philips Camcoder Pro, a ne za slikajuće programe, pošto si mu predložio CameraFX, a sa njim nema snimanja video klipova, kao što naravno znaš. Mali lapsus, dešava se... 

● PRAVILA FORUMA ●
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak