Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS6,7,8.0 i 8.1 (S60v2)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Igoritza, trebaće ti za to dva različita programa...i to, za video klipove koristi PV Player 3.04...a za slike biraj između Resco.Photo.Viewer.v4.31 ili Zensis.PhotoRite.Viewer.v5.2.5.. :roll: :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

Ninolina
draga :oops: , to sam i instalirao, po tvojoj preporuci sa ranijih stranica, no, zajeb mi je shto ocu da ih delim po folderima - znash ono , za slike npr - kola, dobre pichoke, cam pics, misc etc ... ? subfolderi to jes ? nisam video da resco to moze ? il ja ne znam kako, bem li ga, na kompjuteru mogu da napishem igru za jedan dan, a ovo shto su napravili ne mogu da skapiram :dry:

Izmenio:gameforce:Ne citiraj post iznad! Naročito ceo!
There is no knowledge that is not power

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Igoritza, kad uđeš u Resco...idi na Options/File/New folder...i eto ti foldera...nazoveš ga kako hoćeš i posle samo ubacuješ slike u njega kako želiš... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan

Post od Igoritza »

hvala nikolina, nemam vremena od faksa da se zamajavam sa simbijanom, ovde ste mi dosta pomogli, ai dao sam kljucne ispite, pa cu ubuduce da vas maltretiram :D

preporucujem - blueradar, haha, veoma interesantno, okacite se, i zujite po trznom centru recimo, i vidish na ekranu de je ko .. mada, preporuceno je na BT 2.0 , ja sam i dalje u zabludi dal N70 ima 2.0

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Blueradar? ma daj... glupost svoje vrste. Znachi ako ti je neko na udaljenosti vecoj od 3-4 metra cao, nema sanse da ga vidis. Drugo, ko drzi sve vreme ukljucen bluetooth?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan

Post od Igoritza »

ja lepo reko - BT 2.0, jer sam video da ga korsite dvojica sa N73ojkama.. a znash li da BT 2.0 ima veci range ?

@gameforce - matori, sorry, navikavam se na ovde, polako, jer na drugim forumima sam navikao na full qoutation ;)

hahaha, umreh od smeha! univerzalni key za registraciju powermp3 je tako debilan, hahaha

al poshto ne sme da se reklamira piraterija, ja cu da pokusham prikriveno, pa da vim, mozda i obrishu, al eto, interesting je

najveca vrednost signed byte-a, minus jedan (ko se razume u programiranje, i osnove kompjutera ) ;)

Spojio:gameforce:NP ali navikni i da postuješ u jednom postu.I koristi IZMENI ;)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

BT 2.0 NIJE jedna od prednosti N70,imaju ga tek noviji modeli od nje,sto je steta jer je doticni postojao jos pre nego sto je Nokia"izbacila" N70 ali... Nokia nije Apple ;) (prvi uveo BT2.0 jos u svoje G4 laptopove,ako se ne varam)!!
A NIJE tacno ni da BT 2.0 ima veci domet od prethodnih verzija,on ima vecu brzinu a manju potrosnju ali domet je izgleda ostao potpuno isti,nijedan telefon verovatno nema Class 1 BT u sebi,tako da vec posle 7-8 metara gubi vezu sa drugim telefonom!!
Pozdrav 8)

dentomaster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18

Post od dentomaster »

mozda je neko vec pominjao, ali eto da kazem da sam naisao na ImageExpo Developer za n70 v.3.4.3 mislim ,aplikacija je skoro vrh-da je bolji video bila bi vrh , a da, i kada bi zvuk isao na PC. Za one koji ne znaju, sve sto radite na phonu vidite na kompu i, sto je meni vazno ,obratno,sto ce reci sms pisem na kompu i saljem u realnom vremenu,imenik,zakazivanja(reminder) :lol: .....mislim, stvarno je ok.Pozdrav :)

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Postoji vise programa sa istom namenom-Smart remote-koristite tastaturu kompa da rukujete telefonom,(pisete poruke,idete kroz meni,igrate se..).
Mana je sto je spor ali ipak vredi.Postoji bolji -instalirati- SysOpen Digia Image Expo v3.2.1.
LG G2 Black,16GB

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Instalirao sam Advanced Call Manager. Probao ga i ok, odbije poziv, ali tek posle jednog zvonjenja (u slušalici onog koji zove). Podešeno mi je da odbija na 0 sekundi... Da li tako mora ili je do podešavanja?
Sony Ericsson C510

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ako me dobro secanje dobro sluzi meni je radio kako treba, znaci odmah izbacuje tj. ide onaj zenski glas koji kaze "mobilni pretplatnik trenutno nije dostupan bla bla bla" . Proveri, trebalo bi da negde postoji opcija da se namesti taj vremenski interval.

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Moras podesavati,npr. jedna od mojih fora bila je sledeca:usnimio sam onaj glas "mobilni pretplatnik trenutno nije dostupan...',i preusmerio pozive preko programa na govornu postu,podesivsi da se cuje taj glas kad dobiju gov. postu.Em dosada nije znala da sam dostupan,em sam joj skidao sa racuna 8) !Druga fora mi je bila preusmeravanje na nepostojeci broj,konkretno 0111234,ili nesto sl.U ovom slucaju nisu dobijali nikakav zvuk,tj. dobijali su otprilike signal kao kad nesto nije u redu sa mrezom... :D Igraj se malo! :wink:
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od brankons »

Misliš ono da upotrebim svu svoju maštu i inteligenciju? :D
Šalim se. Hvala. Probaću........................

katarina1407
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Maj 2007. 16:03

Post od katarina1407 »

dajte,molim vas pomozite.Koji program mi moze pomoci da mi se pri zvonjenju tel . i stizanju SMS pokazuje slika preko cijelog ekrana.Imam nokiu n90. Hvala!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

katarina1407, za SMS probaj sa SmartCom.Pro.v2.00...meni lepo radi na N70...A za pozive je najbolji Full.Screen.Caller.v3.04... :roll:

katarina1407
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od katarina1407 »

Probala sam ovaj Full.Screen.Caller.v3.04 ali daje jeko malu sliku.Mora da ima neka verzija za n90.A ovaj SmartCom.Pro.v2.00 upravo instal.,pa cu da vidim.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

katarina1407, kako to misliš da Full.Screen.Caller daje jako malu sliku?
Pa slika treba da bude preko celog ekrana...Možda nešto nisi podesila u samom programu... :|

katarina1407
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od katarina1407 »

bas daje malu sliku,a podesila sam u opcijama da je preko cijelog ekrana...Ne znam sta bi moglo biti.Isto malu sliku daje i SmartCom.Pro.v2.00 .Oba programa sam imala prije na nokii 6600 i lijepo su radila,dok na n90 ne rade kako treba...Sta bi moglo biti?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

katarina1407, mora da je zbog različite rezolucije...Iako imaju isti OS 8.1, rezolucija je na N90 352x416 piksela, a na N70 176x208 piksela...Ima još programa koji pokazuju celu sliku preko ekrana za pozivaoca, ali FSCaller je najbolji za to...i obično kad neki program radi na N70, treba da radi i na N90...ali očigledno ovde to nije slučaj...Ako naletim na neki, da izričito piše da je za N90, obavestiću te koja je verzija i koji je program... :wink: :) :D

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od brankons »

Ljudi, nema šanse! Mora jednom da zazvoni. Čak mi se i na displeju prikaže na trenutak da me neko zove. Moguće je da je problem što u DEFAULT ACTION ne mogu da namestim SEND BUSY TONE. Automatski mi se vrati na DIVERT CALLS TO... +381650009600

Govorim o Advanced call manager-u

Odgovori