Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS6,7,8.0 i 8.1 (S60v2)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

brankons, evo ja sam sad isprobala...meni daje Busy tone (imam N70)...jeste da na trenutak zasvetli ekran na mobilnom, ali se kod pozivaoca ne čuje nikakav ton drugi ton...samo zauzeće... 8)

Koju verziju ACM imaš?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Ne znam koju imas verziju,ja imam 2.0,i sljaka super.Da probamo ovako:idi na opciju "divert to...",zatim u predvidjeno polje upisi broj +3811112345,sacuvaj to,i proveri sta se desava.Kod mene,ako buljim u ekran u trenutku poziva,vidim na milisekundu da me neko poziva,ali fon ne zvoni,a na drugom telefonu,koji je na crnoj listi,ne zvoni uopste,vec odmah izbacuje.Probaj,pa javi kako je ispalo.E,da,ako to vec nisi uradio,podesi u "Preferences",u opciji System application,stavi "on".I jos jedna stvar,meni je ta app na memoriji telefona,mozda je tebi na kartici,pa slabije reaguje?

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Imam verziju 2.0. Uradio sam to preusmeravanjem na nepostojeći broj. Isto mi samo na delić sekunde prikaže poziv. U slušalici onog ko zove, skoro da i ne zazvoni. Skroz ok. Još kad bih mogao da postignem to da mi ekran samo zasvetli... Tako je i bilo čini mi se kad sam tek instalirao program. Posle, nema šanse da namestim! Znam da puno trazim, ali takav sam.
Inače, svi programi su mi na telefonu.

P.S. Učesnik sam više foruma iz raznih oblasti. Ovakvu predusretljivost nigde nisam video. Hvala svima.

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Pa kad ovde stvarno ima poprilicno poznavaoca kojima je ovaj sajt bas drag :) !!!

Elem naleteo sam na jedan jako dobar program:
EPOCWARE.Handy.Clock.v4.03.S60.SymbianOS7OS8.1
Handy Clock software for Symbian S60 is powerful world clock and time management application. 7 main views let you make different things with your time:
Check time in five world cities at once with World clock view. It is very useful feature if you have colleagues, relatives or friends in different cities. Are they starting to work or going to bed? Don't think - take a look on World clock.
Learn what part of the day is in the city you need with Day-night map. Your current city will be in the center of this map.
Essential thing for planning is calendar. Plan more efficiently with Handy Clock application for Symbian S60 smartphones. See two months at the moment with Calendar view. Continue planning even when Handy Clock is off with Calendar Screen saver .
Set up alarms on your smartphone and you will never miss any important thing or fixed time. Handy Clock software for Nokia 3250 supports alarms for any case. You can set up once, next 24 hours, daily, weekly, and workdays alarms. If you need to do something within certain period of time you can set up timer. It is very useful during the test or for cooking.
Note the time with Stopwatch. It is the perfect tool for time management. Use it during preparing for presentation or competition. Fix your record in any place. You can note the time of a lap or the time of an interval.
Count your time with Time log view. If you have hourly earnings you know that time is money.

EPOCWARE.Handy.Clock.v4.03.S60.SymbianOS7OS8.1
SlikaSlikaSlika

Naravno mora se spomenuti i njihov EPOCWAREHandyWeather

Koji takodje ima Screen saver , koji su po meni jako dobro uradjeni !
6630

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan

Post od pilgrim »

Da,tu app koristim vec mesecima,tj. pre svega alarm i screensaver.Handy weather mi se toliko svidja kao program,da cak razmisljam i o kupovini istog,jer je nemoguce cra... tu app,posto vec pri prvom pokretanju program salje tvoj IMEI u njihovu bazu podataka...Mada,mislim da je ipak necu kupovati,ipak imam solidne zamene - WeatherMob,Mobile Weather,Meteo,Worldmate lite. 8)
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

katarina1407
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Maj 2007. 16:03

Post od katarina1407 »

ma ja ljudi muku mucim sa aplikacijama za N90. Ubacim neki program koji pise da je za OS 8.1 ,ali ne moze na n90 .Strasno.Ako ima neki program ,a da znate da radi na n90 ,molim vas,napisite,bicu vam zahvalna!Ovako sam bas ocajnaaaaa! :disgust:

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

katarina moraces da googlas malo jer n90 ne podrzava programe za os8.1 iliti za 1st ili 2nd edition moraces da trazis za symbian os 9.0 iliti 3rd edition
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan

Post od pilgrim »

@katarina1407,nemoj obracati paznju na prethodni komentar,decko jednostavno nije upucen.Trazi programe za verziju Symbian 8.1a,Series60 2.1.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

8) jel postoji neki program za zvonjavu u koji mozes da stavis nekoliko ringtonova koje ce on da random pusta?....ne znam dal sam bio dovoljno jasan :wacko: ...imas nekoliko cool melodija pa hoces da se same menjaju,bez da ih ti stalno stavljas manuelno....
poz...
Blackberry 9700

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Mislim da se to može uraditi u real playeru na symb. Nokijama!
I Bog je Srbin...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Vrh, postoji program...Smartphoneware Best RandomRingtone v1.0 S60v2

This application allows creating lists of ringtones played randomly at each incoming call. Make your smartphone more attractive and ringtones - more sophisticated!

Slika

RandomRingtone application allows creating and editing "random ringtones". Each "random ringtone" represents a list of ringtones (any sound files you can normally use as ringtones as well as video ringtones), one of which will be played randomly at each call. Intuitive and simple user interface lets you easily create and edit "random ringtones".

After you created a "random ringtone" you have to set this file as ringtone for a profile or for a contact of your choice.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

Ninolina,

Pretpostavio sam da ti znas nesto programu koji mi treba...i nisam pogresio... :wink:
svaka cast josh jednom.... 8)
Blackberry 9700

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

Е људи, који програм препоручујете за читање ПДФ фајлова?
Хвала!

Поздрав! 8)

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Pdf + v 1.65
6630

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

Бела, једино што сам нашао је ПДФ + в 1.0.1... :dry: и фајлове који су већи неће да чита... :o
Ајде ако имаш верзију в1.65 пусти ми на п.п. или ми пошаљи линк одакле могу да га скинем (наравно на п.п.)!
Хвала!

Поздрав! 8)

kroki23
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 12. Jan 2007. 22:49

Post od kroki23 »

Doolentije, najbolji program za pdf ti je repligo viewer. ja ga koristim i prezadovoljan sam. ako ga ne budes mogao naci poslacu ti na mail

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Imam problem. Ne mogu da deinstaliram Keylocker! Probao sam preko menadžera, preko FExplorera, neće. Kad probam preko menadžera, kaže da je aplikacija otvorena. I stvarno, on zaključava tastaturu, ali sam u programu sve namestio na off. O čemu se radi?
Sony Ericsson C510

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Please help!
Kako da sliku koja mi je skrivena u programu MediaSafe povratim? Uradio sam strašnu glupost: nakon reseta *-3-call i pokretanja aplikacije (koju nisam reinstalirao nego mi je bila na kartici) nisam podesio datum na 12/12/2015 (kako je naznačeno da treba prije nego se prvi put pokrene aplikacija) i nije htio da mi prikaže sliku.
Nakon toga sam je u Galeriji preimenovao, pa ju je prikazivalo u programu ali opet nije htjelo da je otvori, pa sam obrisao umanjenu sliku (koju valjda program kreira kao preview).
Nakon toga sam iz foldera E/MS/Root/Images datu sliku prekopirao u drugi folder, ali, avaj, neće da se otvori ni preko kompjutera! Da li bi deinstalacija ili reinstalacija aplikacije pomogla? Any other suggestions? N70...

Pozdrav! :wink:

P.S. Slika mi je jako bitna, ne želim da je izgubim!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Vincent, pa trebao si da probaš reinstalaciju programa pre nego što si obrisao tu malu sliku koju program pravi za preview...ajd probaj reinstal... moguće je da će da prepozna sliku koji si sakrio ... 8) :roll:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Znam da nisam, ali kako sam preimenovao originalnu sliku misleci da ce je tako prepoznati, tako nisam poslije mogao da joj vratim prvobitno ime jer se i mala tako zove pa je tražilo da ukucam drugo ime, a ja ko budala prebrisao ovu malu... Mada nije do toga problem, nije htjelo da mi je prikaže ni dok je bilo male. Problem je što sam pokretao aplikaciju bez vraćanja datuma, pa se tad nešto zeznulo, a ja čačkao i zeznuo ga do kraja. Nego da li mogu preko nekog programa da vratim sliku u normalan format, jer kad je otvorim preko kompjutera ono kaže "The source data format is not recognized.", mada slika ima .jpg extenziju?

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Odgovori