@tomi44, isprobaj program Advance Device Locks koji moze da zakljucava pojedinacne programe. ja ga koristim za galeriju i sms i fenomenalno funkcionise. s obzirom na to da ne zakljucava poruku po poruku vec ceo program, verujem da nece nista izbrisati ukoliko se program naknadno obrise. pozdrav!
Za poruke i pozive mislim da je najjaca stvar Private Call&SMS Guard (CallMan). Ja ga dosta koristim i za sada daje odlicne rezultate. Telefon nece javiti da je stigla poruka ili poziv, nego ti kad zelis/mozes - proveris. Takodje moze fon sam da odbije poziv i odgovori porukom.
Naravno i Advanced Device Locks je odlican, ali s obzirom da ce trazi sifru da se udje negde, budi sumnju (sta ti od mene to krijes?)
Sa CallMan tih problema nema, jer kako mozes da vidis nesto za sta i ne znas da postoji SLicno fercera i na PC-u Hide Folders XP (Odlican program sa jos boljim rezultatima)
Vise bi me zanimao neki program za zakljucavanje odredjenih foldera u galeriji, ne da zakljuca citavu galeriju nego samo odredjen folder sa odredjenim slikama i isto tako da se zakljuca samo inbox ili odredjena poruke a ne kompletan message da li ima tako nesto?
Konacno i aj nabavi famoznu N73
Pa sa en znam sta priej da radim...))
Moze li mi neko pomaci da mi kaze koji su najbolji programi za ovo sto trazim
1. za snimanje telefonski razgovora (koji ne bipce) i koji se pokazao kao najbolji, i moze li mi to sluziti kao diktafon ili moram skidati neki drugi program za to i koji?
2.nesto sto ce mi brojati poslate i primljenje sms?
3.da mi sms salje u odredjeno vrijeme kad zadab?
4. i da li ima program preko kojeg mozes tel da koristis kao dalj.upravljac za tv?
hvala
Za snimanje razgovora imas recimo Rock Your Mobile Call Recorder Pro, Smartphoneware Best CallRecorder
Za SMS imas vishe programa na primer Aquacalendar, SMS Diary, Smartphoneware Best Message Storer, i SMS counter
Za automatsko slanje SMS-a imas recimo AutoSMS
Za daljinski upravljas nema programa jer IR receiver u fonu je izuzetno slab, 10-15 cm, a sa te daljien se ne isplati menjati kanale.
Za koji ce ti Smart Guard? Bolji ti je Private Call & SMS Guard. Takodje savetujem i Phone Guardian kao i Advanced Device Locks.
Sve ima da se skine "registrovano" ali zbog politike foruma ne smem ovde da postujem nikakve linkove.
koliko znam ti beše imaš n73 pa za nju pitaš.
Kada se slika ne može da se razdvoji, to je jedna od najvećih mana n73, da su sve slike i clipovi nabacani na jedno mesto. Postoji program koji ovo razdvaja, tj preko kog možeš da vidiš malo bolje, to je Resco Photo Viewer
proveo sam stvarno mnogo vremena trazeci program za odvajanje slika i videa i nista.......takav raspored mi se uopste nesvidja ali mi je buraz rekao da uskoro izlazi najnovija verzija softwera za n73 sa ovdojenim imageo i videom .....koliko je to tacno neznam
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB
[quote="albumag"][/quote]
Ovo je donekle samo tacno, istina je da na E seriji jesu odvojene slike od videa ali nije tacno da su na svim ostalim sybian telefonima izmesani..Evo npr. na 6630 koji sam ja koristio takodje se po default-u ravrstavalo tako da...
Da li je neko nasao program za slanje sms u odredjeno vrijeem? Meni je neko preporucio neki "autoSMS" ali u tom programu kad se zada vriejem on trazi podvrdu i tek onda salje sto je skroz bezzz. Ako zadam da mi salje u 5h ujutro znaci moram biti budan da bih potvrdio i tek ce onda slati...
Ima li nesto sto obavlja posao kako treba kad je ovo u pitanju?
Neko mi je preporucio program SMS DIARY za brojanje poslatih i primljenih sms. Program je smece zesce, znaci broji mi poruke tacnije pokazuje statistiku poruka koje imam trenutno u tel, cim izbrisem poruke sto cesto imam obicaj u i kad udjem u taj program on isto pokaze statistiku ali bez onih poruka koje sam izbrisao. Npr za maj imao sam 100 sms program ce pokazati 100, kad izbrisem tih 100 sms udjem u program pisace 0 poruka. Da li postoji program koji ce brojati te poruke neovisno o tome da li ih ja brisem ili ne, u tome i jeste fora programa kad ja nakon par mjeseci pogledan u tel i vidim koliko u prosjeku saljem poruka a ovako nista ne znas...
Ako neko zna koji mi program treba neka mi pomogne
Hvala
Mislim da imas SMS Counter ili tako nesto sam nasao na sajtu koji iz poznatih razloga ovde ne smem da spominjem. Znam da Aqua Calendar takodje ima funkciju prebrojavanja SMS-ova, pa ti vidi da li ti odgovara. Licno ga ne koristim pa ne mogu odgovorno da tvrdim da je to to.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.