Pad cena - Nokia 6600 - dobar trenutak za kupovinu?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

imao sam i 6600 i nisam rakao da je los i dalje tvrdim da je savrsen, bilo je dvoumljenje oko 7610 i 6600 i tvrdim da je 7610 mnogo mnogo bolji i da je razlika u ceni opravdana :!: eto toliko :lol:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

TI zaista mislis da razlika vredi 150 eura.
Ti si lud covek :) Pa za te pare mozes da kupis i 6600 i 3660 :)

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Kao shto smo vetj negde rekli, sve zavisi shta cenish kod telefona, tj. kod N7610 su poboljshane bash one stvari koje meni prvenstveno trebaju, tako da se za mene isplati. :wink: 8)
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

i meni isto je bas to potrebno sto je poboljsano na 7610 odnosno kamera integrisana sa aparatom i nocni snimak u obe opcije a o pikselima i kvalitetu slike da i ne govorim i naravno oblik je mnogo lepsi a sto se tice 6600 i 3660 sta ce mi dve cigle u dzepu :mrgreen:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Tebi je ta razlika od po cm dovoljna da telefon kvalifikujes kao ciglu.. blago tebi i blago onom ko placa tu razliku od 150e.....

srdjoraj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
Kontakt:

Post od srdjoraj »

Mislim da je već na ovu temu vođena žučna rasprava i da smo utvrdili da je 7610 mnogo bolji telefon kome odgovara cena. A opet o ukusima ne treba raspravljati. Mislim treba, ali se nešta sa tim ne dobija. Jel tako?
Pozdrav!
Jedino još ja imam dial-up modem!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

nisu samo cm u pitanju u pitanju su i grami :lol: , neznam stvarno sto ti sad ubedjujes ljude da se neisplati uzeti 7610 za tu cenu kad ona to stvarno opravdava i ogromna je razlika izmedju 7610 i 6600 8)

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Telefon nije papiric da treba da se ne oseti, to organski nisam podnosio kod 8210... ne znas gde si ga stavio...
Ok svako ko ima para za bacanje moze slobodno da da tih 150e vise, ali on ne vredi toliko, vredi mozda 50-60-70e.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

uopste nece baciti pare ako uzme 7610 o tome ti vec dva dana govorim telefon je dobar, brzi je od 6600, kamera itd.......... i :arrow: ovako tovaris ljude da ce kupiti tel koji nevredi te pare sto uopste nije tacno :evil:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Brate ne postoji telefon koji vredi 400e, ne postoji. Mozes ti davati koliko hoces i moze on imati i mikser za kafu i peglu, on ne vredi 400e!
To sto tebi vredi i sto tebi nije zao da das, ne znaci da to vredi. Ti imas, i hebe ti se. Nekom sa strane to ne vredi toliko.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Alo breee....shta se svadjate.. :evil: :evil: nekome nije zao da da 400 evra za fon....ako ima para nek kupuje....pa nek sami procene koji je bolji...sad shto ne vredi te pare to je drugo....pusti ih da troshe pare kako ih je volja...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Pa ne kazem, ko hoce nek trosi, al nek ne tovari druge kako je ta razlika toliko velika i vredi tih 150e jer.. to je cela prosecna mesecna plata... a za tih 400e mozes da kupis nesto sto se ovde i dalje (za razliku od normalnog sveta) naziva automobilom... nisu to male pare ej!

NokiJa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 17. Okt 2004. 20:27

Post od NokiJa »

potpuno se slazem sa drugom srbinom, mislim koristo sam 7610, i nije toliko brzi od 6600! imam 6600 i stvarno je fon do *aja!
e sad a za 150 evrica razlike :idea: :
-lepo kupis vecu mmc,
-kupis recimo BT za komp(ako vec nemas, a pretpostavimo da nemas ako sad kupujes fon?)
-napijes je jedno vece sa ekipom
-i izvedes devojku negde:)

pa sad dal vredi toliko vishe, nisam bas siguran...

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

e nemam vise snage da vam objasnjavam zabole me za 400e jednom se zivi, ispricacu vam jednu pricu(sad me mrzi da kucam :lol: ) na tu temu pa ce te videti da sam u pravu :mrgreen:

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Drzite se topica vas dvojica, bez prepirke inace sve brisem redom jer mi nije tesko da vas dovedem u red po pitanju koji je telefon bolji. Dobar je i jedan i drugi, samo sto neki nemaju para za 7610 pa uzimaju 6600 i to je to. LOCK
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Zaključana tema