Linux ili Symbian telefon?
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Linux ili Symbian telefon?
Glasanje: Linux i symbian telefoni!
Obavezno glasajte! A1200 ili RIZR Z6 ili RIZR Z8?

- ninkovic_n
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39
Owako ... Ne bih da se prawim pametan ali meni je nekako stabiniji i imam wise powerenja u Symbian ... Ali kazem ne bih da se prawim pametan jer nisam imao nijedan Linux fon jer mrzim Motorola telefone ... Oba koja su bila Motorole su me razocarala i od tada ni jedan wise ne bi kupio ... A jedino Motorola od mobilnih telefona ugradjuje Linux ... Tako da sam ja wise za Symbian ... 

Nokia 8800 Black Edition
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Za Linux je gotovo nemoguće pronaći dodatne programe...I to mu je velika mana...Mada sam skroz zadovoljna i sa onim što Motorola A1200, sa dodatkom java aplikacija, nudi...Negde baš ovde na forumu sam već pisala koje su mogućnosti ovog fona...Skroz je dobar, ali na njega računaj samo kao na bilo koji fon bez OS-a, jer ga kod Linux telefona ne možeš iskoristiti...Dakle glasam za Symbian, ali u ovoj gore kombinaciji može i A1200 da bude dobar izbor...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Pazi, da se dvoumis izmedju windowsa i symbiana pa da te razumem, ali linux na mobilnim telefonima ne vredi uzimati. Mnogo mnogo bolje je uzeti Symbian ako telefon zelis da koristis kao smartphone.
btw. mozda bi mogao da ubacis jos neki Symbian u glasanje, sada imas samo jedan.
btw. mozda bi mogao da ubacis jos neki Symbian u glasanje, sada imas samo jedan.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
ja se slazem sa Lobachewsky, zato sto linux gotovo i da nema dodatnih programa od od linuxa symbiana i windowsa uzeo bi windows zato sto ima dosta programa stabilan je i lak za koriscenje pogotovo sto za windows svaki dan izlaze programi koji su sigurno korisniji upotrebljiviji od od onix na simbyanu
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB
Ja sam glasao za A1200, jer me je dizajn oborio s nogu (a to mi se dugo nije desilo), i verujem u potencijal Linuxa, ali takođe verujem da trebnuno baš i nema programa. Ali jako simpatična spravica za skoriju budućnost.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- 4life
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 18:06
Jedna stvar mi nije jasna, zasto vi koji NIKAD niste ni probali linux pricate svasta?!?!?!?!?!?!?! Prvo nije istina da nema programa za linux,aj da vidim player za symbian koji ce vrhunski da otvara wmv, wma, ra, rm, mov, avi, DiVX (sa podrskom za subtitlove!!!), ogg, wav, asf, mpeg, mp4, m4a... Aj da vidim Game boy advance emulator, da vidim aplikaciju koja telefonu daje da koristi memoriju sa memorijske kao RAM?!?!?!?!!?!

Nemam telefon trenutno.