MPx200, 2 pitanjca?

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
symbad
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2004. 14:25

MPx200, 2 pitanjca?

Post od symbad »

imam Motorolu MPx200 i nije mi jasno sledece:
1) kako da napravim da mi se telefon automatski javlja na dolazni poziv kada koristim slusalice, dakle ubacio sam slusalice, selektovao profil HEADSET namestio AUTOANSWER after 4 SECONDS i nista ne pomaze. Da li je potrebno jos neko podesavanje?
2) kako da ostvarim saradnju izmedju Motorole i racunara, ubacio sam kabl u telefon na mesto punjaca, drugi kraj sam ubacio u USB na racunar, pisalo je FOUND NEW HARDWARE, a potom NEW HRDAWARE READY TOUSE, ja nisam nista instalirao, mada imam CD koji sam dobio uz Motorolu.
Hvala svima na pomoci.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Za prvo ne znam :) To je ipak motorola, ja to ne uzimam u ruke osim kad testiram :)
A za drugo, pretpostavljam da i taj telefon kao i drugi moze da se preko usba poveze kao usb flash disk, kad otovoris my computer vidis i njega medju diskovima, ako ne, onda instaliraj cd :)

symbad
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2004. 14:25

cao

Post od symbad »

Sto se tice I pitanja to sam resio, a sto se tice II, instalirao sam disk, i onda se na monitoru pojavio prozor koji je tetirao COM 1,2,3,4,5,6,7 ili koliko ih vec ima, Motorola mi je bila prikljucena na USB na prednjem delu kucista i nista, nisu se uparili? Auuuu, 6600 je bila mnogo laksa za saradnju sa racunarom. Ako neko zna nek pritekne u pomoc.

Odgovori