Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
3 na ekranu ti je plavo a kada uslikas je sasvim normalno
2 kada svetli ne sluzi nicemu a inace sluzi za regulaciju osvetljenja ekrana i tastature
1 i meni je tako tako da ne znam
da vas pitam. kada telefon spojim usb-om, otvorim karticu, udjem u images i imam par foldera u kojima su slike koje sam slikao i u "root" folderu (images) imam slike koje sam dobijao preko bluetootha, pa sada mene zanima kojom on (telefon) logikom svrstava slike u te foldere?
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni" za dopunu.
2 kada svetli ne sluzi nicemu a inace sluzi za regulaciju osvetljenja ekrana i tastature
1 i meni je tako tako da ne znam
da vas pitam. kada telefon spojim usb-om, otvorim karticu, udjem u images i imam par foldera u kojima su slike koje sam slikao i u "root" folderu (images) imam slike koje sam dobijao preko bluetootha, pa sada mene zanima kojom on (telefon) logikom svrstava slike u te foldere?
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni" za dopunu.
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
Pitanje, da li se se vama desava kad zovete nekoga, u toku pozivanja zelena slusalica na ekranu postane kao crveni telefon, i pored crtica za bateriju se pojavi neka strelica to se tice ekrana? I cesto mi se desi dok "spaja" vezu u toku pozivanja bas se cuje neki ruzan zvuk kao da "krcne" i onda mi se normalno uspostavi veza? Da li je to normalno?
rocK, jesi li posetio http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1422/Nokia/N73-Music ili je nesto drugo u pitanju? Vidim i da ga ima i na oglasima istog sajta 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 18. Dec 2006. 16:20
- Kontakt:
Pozdrav!
Imam N73 vec skoro 6 meseci, a pre dva dana mi se pojavio cudan problem.
Naime, telefon sam od sebe prijavi gresku "Memory full. Delete some data." U početku sam mislio da se radi o RAM-u, ali sam otkrio da je reč o memoriji telefona.... Kada pogledam na memory status pokazuje da je slobodno samo oko 130kb. U pocetku sam mislio da sam napunio memoriju telefona, pa sam pogledao onaj spisak u file manager-u (file manager->memory details) na sta je potrosena memorija i zapanjio sam se kad sam video da svaka od stavki (Calendar, Contacts, Messages, Images, Sound files, Video clips, Documents) ne zauzima više od 1MB!!!
Krenuo sam onda da brišem instalirane aplikacije na memoriji telefona i posle samo jedne deinstalacije, slobodna memorija se popela na 22mb. To je bilo juče. Danas opet ista stvar, opet samo 130kb, nemam više šta da obrišem, a telefon neće da prima poruke!!!
O čemu se radi????? Da nije neki virus???
Samo bih još dodao da, kad god nešto obrišem sa memorije telefona, slobodna memorija se još više smanjuje!!!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?! Onda ponekada se naglo poveća na 30Mb, pa se opet smanji na 150kb, pa na 20mb i stalno iznova i iznova....
Pomagajte ljudi molim vas!!!!
Unapred hvala na odgovoru.
Pozdrav
Imam N73 vec skoro 6 meseci, a pre dva dana mi se pojavio cudan problem.
Naime, telefon sam od sebe prijavi gresku "Memory full. Delete some data." U početku sam mislio da se radi o RAM-u, ali sam otkrio da je reč o memoriji telefona.... Kada pogledam na memory status pokazuje da je slobodno samo oko 130kb. U pocetku sam mislio da sam napunio memoriju telefona, pa sam pogledao onaj spisak u file manager-u (file manager->memory details) na sta je potrosena memorija i zapanjio sam se kad sam video da svaka od stavki (Calendar, Contacts, Messages, Images, Sound files, Video clips, Documents) ne zauzima više od 1MB!!!
Krenuo sam onda da brišem instalirane aplikacije na memoriji telefona i posle samo jedne deinstalacije, slobodna memorija se popela na 22mb. To je bilo juče. Danas opet ista stvar, opet samo 130kb, nemam više šta da obrišem, a telefon neće da prima poruke!!!
O čemu se radi????? Da nije neki virus???
Samo bih još dodao da, kad god nešto obrišem sa memorije telefona, slobodna memorija se još više smanjuje!!!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?! Onda ponekada se naglo poveća na 30Mb, pa se opet smanji na 150kb, pa na 20mb i stalno iznova i iznova....
Pomagajte ljudi molim vas!!!!
Unapred hvala na odgovoru.
Pozdrav
Pod uslovom da stvarno čitaš dobru memoriju (C particiju) a ovo ti se dešava, vreme ti je za lagani backup važnih stvari i format. Takvo brljavljenje telefona nikako solo nećeš rešiti osim tako. niko sada ne može da ti kaže koji je program kriv za takvo brljavljenje, a i da može, teško da može da ti reši problem.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
ok, pokušacu to, ali mislim i da je telefon zreo za nov fw, međutim, zbog već spomenutih problema u drugoj temi (NSU neće da startuje) ne mogu da flashujem telefon...
Ništa mi ne jede RAM memoriju, imam task manager i redovno pratim stanje, retko se spušta ispod 16mb...
Hvala na odgovorima
pokusacu formatiranje 
Ništa mi ne jede RAM memoriju, imam task manager i redovno pratim stanje, retko se spušta ispod 16mb...
Hvala na odgovorima

-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt: