Ja sam na mrezi O2 kao pripejd korisnik i evo sta imam "od njih"

CALLS AND MESSAGING FREE MONTHLY ALLOWANCE
Ako kreditiram £10 mesecno kao poklon dobijam 100 units(jedinica) koje funkcionisu kao
1unit=1 minut za zvanje BILO KOJE MREZE(fiksne ili mobile) unutar Engleske ili,
1unit=1sms ili,
3units=1mms
Uz to imam aktiviranu opciju TALKALOTMORE koja paralelno vazi uz gore navedenu i daje:
Za £15 mesecno dobijam 150min "evening and weekend calls" (Pon-pet od 19.30h-0730h i ceo vikend) za bilo koju mrezu (ovaj put samo minuti,nema sms)
A za £30 mesecno dobijem 300min!
Uz sve ove opcije ide 1mb gprs browsing mesecno gratis.
To u mom slucaju izgleda ovako:
Kupim £30, dobijem 100unitsa za bilo sta PLUS 300 vecernjih i vikend minuta za bilo koga i najvaznije od svega...OSTAJE MI £30 KREDITA

Uz to mreza nudi korisnicima svaka 3 meseca nesto kao poklon,imao sam 500minuta produzenog vikenda (sub,ned i pon) ka mojoj mrezi,pa 500min unutar svoje bazne stanice za pozive bilo kada ka fiksnoj i istoj mrezi, itd.
Prilikom kupovine kredita dobijem 10% extra, a svaka 3 meseca se sabire sta sam kreditirao pa mi uplate jos extra 10%

Za Inostranstvo (zvanje kuci u Bg) a i bilo gde po Evropi pozivi su,verovali ili ne 7p minut za fiksne brojeve i 30p za zvanje monilnih. A kada idem u Evropu kupovinum MY EUROPE EXTRA za £10 mesecno imam besplatan roaming na bilo kojoj mrezi Evrope (stavili su i Srpske mreze u to opciju sto je ludilo) a pozivi po Evropi su 25p po minutu.
Da ne gnjavim vise jos samo da napomenem da se sabire sve sto kreditiram da popust prilikom kupovine novog telefona (10% od ukupnog iznosa) Znaci kreditiraj £500 godisnje dobijes £50 popusta. Gleda se zadnjih 24 meseca,pa kada kupis nov telefon opet iz pocetka sakupljas bonus.
Ja nemam fiksni (nema svrhe) vec sve obavljam na mobilnom. Doduse kupujem ja i vise od £30( nekada mesecno i oko £70-80) ali zato "visim" na telefonu. Zaista vredi svaku paru potrositi jer nude zaista velikodusno.
Pozdrav!