nick6, ovo je stara tema koja se vuče kao "sticky" iako su mnogi predlozi već usvojeni i realizovani. Prebacio sam je u deo "Kritike i predlozi" jer u principu ovde i pripada, ali više neće biti lepljiva.
Što se tiče tvojih predloga, prvi i drugi će vremenom najverovatnije i biti dodati, ali treći, a pogotovo četvrti nisu nešto čemu bi trebalo pridavati neku važnost. To će eventualno biti pomenuto u testu samog telefona.

Nove specifikacije telefona na sajtu MobilniSvet.com
- Miškoni
 - Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
 - :: Samsung S7
 - :: Huawei Y6

● PRAVILA FORUMA ●
						- Masterokrata
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

- Masterokrata
 - Mobil manijak

- Masterokrata
 - Mobil manijak

blade_bre,  e ako si im reko 

Mislim da su specifikacije na sajtu sasvim korektne i da su greske sitne i malobrojne. Najvaznije stvari su tu, mislim normalnom korisniku je bitna kolicina memorije, kolicina mpx, vrsta memorijske kartice, broj boja i rezolucija ekrana....za ostalo treba konsultovati Google ili ovaj forum

Mislim da su specifikacije na sajtu sasvim korektne i da su greske sitne i malobrojne. Najvaznije stvari su tu, mislim normalnom korisniku je bitna kolicina memorije, kolicina mpx, vrsta memorijske kartice, broj boja i rezolucija ekrana....za ostalo treba konsultovati Google ili ovaj forum
5130+Koss the plug....
						- fain2daniel
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
 - Kontakt:

X3mE previse sitnica i info'a u spec. na  svakom modelu mogu jako zbuniti prosecnog korisnika mobilnog uredjaja tako da je ovakva spec sasvim korektna a za hi tech likove uvek se nadje potreban info na netu za svaki uredjaj posebno 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3