Najbolji telefon do 200 evra
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
djole82, ne znam gde si citao da baterija na 6233 drzi 1-1.5 dan,na njemu baterija drzi minimum 3 dana uz neko prosecno koriscenje (10 min call,10-15 sms,i 2-3 sata ostalo-radio,mpz,kamera....),dok je ta cifra tacna za 6300,njemu je baterija oko 1.5 dan.
Sto se tice d900,na njemu ne mozes menjati sms melodije (uostalom kao i na svakom samsungu),a ekran nije bas tako jako osetljiv,ali ga moras paziti (pogotovo od padova) i da kod njega te baterija nece zadovoljiti,jedva 2 dana,ali bas jedva.... i to je taodje tacno za prebacivanje sa interne na mem karticu!!!!
6288 je isti kao i 6233,osim sto ima drugu kameru i blic,ali je slajder
W810,mozda trenutno najbolji telefon sa odnosom cena/kvalitet/mogucnosti (mada tu je negde i 6233)
Sto se tice d900,na njemu ne mozes menjati sms melodije (uostalom kao i na svakom samsungu),a ekran nije bas tako jako osetljiv,ali ga moras paziti (pogotovo od padova) i da kod njega te baterija nece zadovoljiti,jedva 2 dana,ali bas jedva.... i to je taodje tacno za prebacivanje sa interne na mem karticu!!!!
6288 je isti kao i 6233,osim sto ima drugu kameru i blic,ali je slajder
W810,mozda trenutno najbolji telefon sa odnosom cena/kvalitet/mogucnosti (mada tu je negde i 6233)
D500&E71
loki13
ne znam gde si citao da baterija na 6233 drzi 1-1.5 dan,na njemu baterija drzi minimum 3 dana uz neko prosecno koriscenje (10 min call,10-15 sms,i 2-3 sata ostalo-radio,mpz,kamera....)
Pa na testu za 6233
"Ukoliko manje koristite telefon za pozive i muziku, baterija će vas poslužiti skoro tri dana, međutim, većini aktivnih korisnika baterija će trajati samo jedan dan"
Inace telefon mi se na prvi pogled svidja, i to sive boje, samo sto u Banjaluci taj telefon kosta oko 240 evra.
ne znam gde si citao da baterija na 6233 drzi 1-1.5 dan,na njemu baterija drzi minimum 3 dana uz neko prosecno koriscenje (10 min call,10-15 sms,i 2-3 sata ostalo-radio,mpz,kamera....)
Pa na testu za 6233
"Ukoliko manje koristite telefon za pozive i muziku, baterija će vas poslužiti skoro tri dana, međutim, većini aktivnih korisnika baterija će trajati samo jedan dan"
Inace telefon mi se na prvi pogled svidja, i to sive boje, samo sto u Banjaluci taj telefon kosta oko 240 evra.
- loki13
- Expert
djole82, po tom testu 6233 se koristi oko 1-1.5 sat razgovora i 1 sat gprs i ostalog dnevno (to je po meni aktivno koriscenje,ja doduse imam upola toliko ali ne diram ni kameru ni radio,nista samo oko 45 min razgovora i 15-20 sms-ova dnevno i u tom rezimu mu drzi oko 2 dana)
A prema ovim cenama koje si naveo ubedljivo je najpovoljniji w810,ipak uz njega idu 512 kartica i hpm-70 sluske! K750 je 150e,ali kada na njega dodas jos min 20e za 512 karticu i 25-30e za original hpm-70 sluske dodjes na isto,a w8110 ima 0.1 inch veci ekran,flash teme,nema dzojstik...........
Uzimaj w810 (imam ga i ja,barem znam o cemu pricam)
A prema ovim cenama koje si naveo ubedljivo je najpovoljniji w810,ipak uz njega idu 512 kartica i hpm-70 sluske! K750 je 150e,ali kada na njega dodas jos min 20e za 512 karticu i 25-30e za original hpm-70 sluske dodjes na isto,a w8110 ima 0.1 inch veci ekran,flash teme,nema dzojstik...........
Uzimaj w810 (imam ga i ja,barem znam o cemu pricam)
D500&E71
Zahvaljujem se svima na savjetima, prelomio je ovaj poslednji, zahvaljujem se LOKI13, odluka je definitivno pala, kupujem W810, jos samo da se odlucim koju boju, bijela mi je ljepsa, ali tu nastaje problem ako budem stavljao zadnji poklopac od k750,ali to je vec druga prica.
Jos jednom hvala svima na pomoci.
Jos jednom hvala svima na pomoci.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
fain2daniel napisao:djole82 moze da se nadje bela maska za w810 tako da opushtenoa white edition rula veruj mi
I meni je puno ljepsa bijela boja (dok sam razmisljao o k550 isto sam trazio bijeli), ali sam vidio na temi "N80 & W810i" (odgovor je dao milan91) da se na w810 moze postaviti zadnji dio maske od k750i da bi se sacuvala kamera od prljanja i grebanja (mada mi nije mi jasno kako), a on se ne prodaje u bijeloj boji

- loki13
- Expert
Jones, joj samo ne motorolu devojci,pa generalno jako konfuzan meni,slaba baterija i mozda sto je najvaznije jako lose odradjen rad sa mem karticama,npr u istom trenutku mozes koristiti ili mem telefona ili mem karticu,a kada nesto saljes preko bt prvo ide na mem telefona,pa ako je vece od npr 10mb ne mozes ga snimiti bez kabla......pa nema delivery report.........
Na strani l7 su dizajn,ekran........
Uostalom Jones, imao si i sam w300,da te nije plasio flet (a nije trebao,posto sam ja dosad cuo samo za par z600 kojima je otisao,ali tek posle 2-3 god koriscenja) imao bi ga jos,zar nije bolji od l7?
Na strani l7 su dizajn,ekran........
Uostalom Jones, imao si i sam w300,da te nije plasio flet (a nije trebao,posto sam ja dosad cuo samo za par z600 kojima je otisao,ali tek posle 2-3 god koriscenja) imao bi ga jos,zar nije bolji od l7?
D500&E71
loki13, pa jeste bolji od L7 ali ni ona ne voli preklop a voli tanak telefon i modni uopste je ne interesuju funkcije,a telefon joj sluzi za pokayivanje za pricu i sms...
BTW kupio sam joj evo bash sad L7 perfektno ocuvanu za 75e tako da kontam da nije losha kupovina...a da i meni se svidja mada ne zbog funkcija nego zbog kvaliteta izrade(ne krcka,super dizajn)...Malo mi smeta tastatura...valjda je stvar navike...
Njoj ce se valjda svideti..a ako ne uzecu ga ja

BTW kupio sam joj evo bash sad L7 perfektno ocuvanu za 75e tako da kontam da nije losha kupovina...a da i meni se svidja mada ne zbog funkcija nego zbog kvaliteta izrade(ne krcka,super dizajn)...Malo mi smeta tastatura...valjda je stvar navike...
Njoj ce se valjda svideti..a ako ne uzecu ga ja

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
loki13, voli crnu boju...da ne kazem she likes black zvucace cudno...Anyway fon joj se svidja odusevljena pogotovu sto je pola iz mog dzepa tj 50e vise od pola...A da li ce tako i biti posle koriscenja videcmo
A da pre ovoga je imala V550 kojoj je riknuo ekran ne flat kabl nego polomila ekran!!!Tako da kontam da joj zmototrola nije strana tj njena softwerska strana
A da pre ovoga je imala V550 kojoj je riknuo ekran ne flat kabl nego polomila ekran!!!Tako da kontam da joj zmototrola nije strana tj njena softwerska strana
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Evo skupio sam oko 150 evra i kupio nov k750i, godinu dana garancije i komplet pakovanjem i zadovoljan sam. Mogao sam sacekati jos par dana pa da kupim w810, legle bi neke pare, ali me nerviralo to sto nisam mogao da nadjem originalni tel, svi su skinuti sa O2 mreze, a to me nervira. Sta mogu kada mi smetaju sitnice. Iskreno bio sam razocaran kvalitetom tipki kod w810, izgledaju prejeftino, zbog njih mi tel djeluje kao kineska igracka. U opticaju je bila i N70, ali sam odustao zbog baterije, mada sam kasnije cuo da se za njega moze nabaviti baterija od 3000mAh za 7,5 evra, ali tada sam vec sam kupio k750. U svakom slucaju ostalo mi je 80 evra u dzepu. Smartphone ce sacekati dok im se smanje dimenzije i popravi trajanje baterije (n73 je telefon po mojoj mjeri, ali ne pada mi na pamet da platim telefon 300+ evra, mozda kada mu padne cijena).
Prije k750 sam imao k500 ia dzojstik je ostao citav, a za tipke na w810 nije problem kvalitet (cak su puno ugodnije nego na k750) nego boja, ne znam, mozda su drugacije kod originalnog tel i onog skinutog sa mreze. Na crnom su mi nekeko vukle vise na sivo, kao da nisu sa tog tel, a na bijelom nisu potpuno bijele, a dok sam tel gledao na slikama na netu sve je nekako bilo bljestavo, i potpuno sam otkinuo na ovaj tel (bijeli pogotovo, kao sto sam vec rekao).
loki13
Jel' kod tebe originalni w810?
loki13
Jel' kod tebe originalni w810?
Poslednja izmena od djole82 u Pon, 11. Jun 2007. 23:36, izmenjeno 1 put ukupno.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
djole82 razocaran kvalitetom tipki kod w810, izgledaju prejeftino, zbog njih mi tel djeluje kao kineska igracka.
Na crnom su mi nekako vukle vise na sivo, kao da nisu sa tog tel, a na bijelom nisu potpuno bijele

loki13 probaj da mu uradis update sw'a i ako ti izbaci da imas zadnju verziju a nemas je znaci da je skinut sa mreze

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
E takav sam ja trazio i nisam nasao, svi sa O2 mreze, pa se pitam, opet ponavljam, mozda se razlikuju boje originalnog telefona i onog skinutog s mreze.loki13 napisao:djole82, ako mislis na onaj koji nije skunut sa neke mreze,onda jeste,imam sve w znakove (nikakve oznake operatera) i dobio sam ga u punom fulu sa original kutijom i original sony ms pro duo (kod nas u radnjama daju obicno sandisc).
Sto?