Crna maska N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

U Podgorici se već prodaju N70-tice sa ovakvom crnom maskom kao što je Miškoni postavio, s tim što imaju TIM logo pa su malo ružne. Ostalo je potpuno isto kao na slici, mada još ih ne dobavljaju posebno, rekoše da će im ubrzo stići (što ne mora da znači, ali predusretljivi prodavci :) ).

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Pre neki dan su stigle crne maske u Apolo, bez tastature su, koga zanima može da skokne... :wink:

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ljudi kupio sam crnu maskicu kao sto je milos m pokazao na predhodnoj stranici.Platio sam je 300din,i mogu vam reci da sam prezadovoljan pogotovo za te pare.E sad,ovaj sivi okvir mi se slaze uz tastaturicu,pa i nije toliko strasno sto nije cela crna.Ali ako bi mi neko rekao gde imaju da se kupe(u bg-u) crne tastaturice,odmah bi resio problem onog sivog okvira.Provalio sam da moze lako da se skine sa plastikice,znaci skinem ga,i ofarbam u crno(autolakom) i kad se osusi opet vratim(zalepim) i to sve i da se neprimeti da je "rucno" zadjeno.Za sada me samo sprecava to sto nemam crnu tastaturicu.Bilo bi jos bolje kad bi neko znao gde imaju original crne tastaturica....Hvala u napred.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

vostezmaj, e da sad sam se setio gde sam vidjao crne tastaturice,trazio sam za 6600 i samo oni su imali e sad ne mogu da se setim koliko je to kostalo...ima sigurno jedno mesec dana kako sam bio tamo.A radnja se nalazi kod McDonalda na terazijama tamo gde je restoran i hotel "Kasina",stoji tabla neka i pise da se popnes stepenicama,i videces gore zastakljenu radnju...ako ti treba jos detaljnije ti reci 8)

P.S. Ne secam se kako se zove radnja :oops:
<<<Black N96>>>

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

vertu, hvala ti puno.Znaci odlucio sam da kupim tu crnu tastaturicu,pa da odradim ovo sa maskicom.I ako je upropastim(u sta neverujem,pu pu da neureknem) nisam bacio puno para...Kad budem to sve odradio,slikacu,pa cu nakaciti slike da vidite kako izgleda.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Nema na cemu,znam po sebi..pretrazio sam pola Bg-a da nadjem crnu tastaturu i na kraju tamo svratio kad oni imaju :blinky:
<<<Black N96>>>

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Ljudi,a gde je tacno taj Apolo?Znam samo da je preko puta Beogradjanke,ali ulica?Malopre sam po kisi napravio krug oko Beogradjanke i nisam video radnju pod tim imenom.Istina,vise sam trcao nego hodao,ali znacilo bi mi malo detaljnije objasnjenje.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Dajte odgovor pilgrim, -u zato sto moj plan otpada.Pokusao sam malo da ofarbam ovaj sivi deo maskice,ali nemoze,skida se farba sa njega,doduse malo teze,ali noktom lako moze da se izgrebe. :unsure: tako da i meni ostaje da kupim celu novu maskicu.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

vostezmaj,vise nije ni bitno - saznao sam u medjuvremenu da su u pitanju kvazi-crne maske,tj. da imaju onaj glupi sivi okvir oko ekrana,tako da necu ni kupovati kod njih... :smutny:
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

pilgrim, E jbg,pa takvu sam ja sad kupio.Ja se taman ponadao.Ljudi dali je moguce da u celom bg-u nema nigde gde mogu za bilo koje pare da kupim original maskicu od n70me?

Edit:E ljudi i ako je ovo tema o crnoj maskici,ja cu postaviti neke slike maskica koje sam nasao na netu:
Slika Slika Slika Slika
A ovako izgleda moja sadasnja maskica
Slika Slika
Ove na e-bay kostaju 8dolara :blinky:
Slika Slika Slika
A dobre su i ove ;)
Slika Slika Slika
Ima i ova crna gumirana,lepo izgleda,a i cena joj je extra(na e-bay 3.99dolara)
Slika
Ali na kraju ipak je najbolja dobra crna sa me:
Slika Slika Slika
Edit:Au sto sam sad nasao ovu niklovanu,bas izgleda perverzno:
Slika

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

znam licno lika koji drzi Apolo i covek mi je rekao da nikako nije uspeo da nabavi ME maske za N70.... e sad, zasto je toliki problem naci ih, ne znam....
Ex Sir_Oliver

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

i meni je potrebna crna maskica i tastatura :( ne znam da li negde ima da se nadje originalna (nije bitno koje boje) osim u alpha copy???TReba i maska i tastatura,pochela je da mi se skida boja sa tastera i maskica mi se grebala na par mesta,uskoro se godinu dana kako imam n70 pa bih malo da ga oswezim :)
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Cao ljudi.Preko druga sam iz Amerike kupio original crnu masku sa tastaturom od N70,ali do sad nisam imao zelju da mijenjam moju fabricku sivu,nesto sam se ohladio,pa cu je mozda i prodati,ali moze da se nabavi original-worlwide!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

au pa da si u bg-u odmah bi kupio od tebe tu crnu maskicu.Ako nije tajna koliko para je kostala?I ako moze neka slikica iste.Hvala

ThePrphecy
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 17. Apr 2007. 12:12

Post od ThePrphecy »

I mene zanima koliko je kostala, mada predpostavljam da nije ispod 25e.Da bilo bi lepo da vidimo slikicu :roll:

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

takodje,i ja bih da vidim kakva je,ako se odlucis da prodajesh,ja sam zainteresovana. . . :)

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Masku mi je drug platio 50$ u Nokia shopu i uz nju je dosao i alat za montazu...uslikao sam par slicica,ali ne vidim opciju za upload istih,pa recite kako da ih postavim...

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

vostezmaj napisao:Ljudi kupio sam crnu maskicu kao sto je milos m pokazao na predhodnoj stranici.Platio sam je 300din,i mogu vam reci da sam prezadovoljan pogotovo za te pare.E sad,ovaj sivi okvir mi se slaze uz tastaturicu,pa i nije toliko strasno sto nije cela crna..
i ne rece de si je kupio ? ocu ja ovu crnu sa sivim okvirom, to mi je bolji trip nego cela crna, gde bre voste za 300 dingera ? uputi me u ponedeljak da odem!
There is no knowledge that is not power

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Igoritza, Tesko da ces je naci ovde gde sam je kupio,zato sto je bila zadnja,a covek mi rece da ih nece vise nabavljati,iz nekog razloga ce samo originale da nabavlja i to po narudzbini.Inace kupio sam je ovde kod mene u Jerkovicu,blizu pijace...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

andreja_bg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 16. Mar 2007. 00:03

Post od andreja_bg »

Ima u Manhattan-u u Dobracinoj original crna sa tastaturom 4400 din, Tj. 3300 maska i 1100 tastatura.

Odgovori