zasto na 3g portalu nema rts1

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Niski
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 22:31

zasto na 3g portalu nema rts1

Post od Niski »

povremeno gledam tv preko 3g portala i ima ponudjenih 3 kanala rts2,b92 i sos. Zasto je rst2 kada je na pocetku bio rts1, mislim ko i zasto to menja.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Menja Telekom, ko drugi? Verovatno u dogovoru sa određenim televizijama koje su spremne da "učestvuju" u eksperimentisanju. Nazovi ih i pitaj, možda ti otkriju šta još imaju u planu pa nam prenesi novosti... :wink:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Zvao ja ili zbog čestog variranja signala i gubitka 3G mreže ;)
Komentar dežurne gospodjice na 789 je bio "eksperimentalna faza gospodine,želite li da pitate još nešto?"
Pretpostavljam da će biti sličan odgovor :wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Pa lepo ti je i rekla :lol:
Ajd sto mreza varira to je i normalno u pocetku (izgleda da se ovde niko ne seca kako je bilo kad je poceo GSM kod nas) ali najveci je biser sto kada pozoves nekoga ko ne moze u tom trenutku da primi video poziv iz nekog razloga (usluga mu je aktivirana ima 3G telefon ali je npr izbor mreze prebacio samo na GSM) umesto da dobijes neku smislenu informaciju telefon ti daje signal kao da drugi aparat zvoni i to citav minut pa tek onda izbaci nesto tipa "vezu nije moguce uspostaviti" ... ma isto onako kao i kod normalnog poziva kada prekine ako se druga strana ne javi.....moze da bude simpaticno u kontekstu "... jel ti djubre nijedno gde si bio kad nisi hteo da se javis na videopoziv..." (viklere i oklagiju ostavljamo masti)

Eh zaboravih. sto se tice RTS-a pa to je verovatno njihova politika emitovanja programa, naime i kod Internet striminga sa njihovog web sajta cesto ne emituju interesantne stvari npr filmove itd. koje prikazuju na prvom programu za razliku od npr b92 na kojoj sam odgledao par filmova.

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Pa kol'ko znam ... ako je eksperimentalna faza, onda ne bi trebalo da se naplaćuje, hm?

Izmenio:gameforce:zabranjena dopuna tačkicama

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

Naplacuju jer trebaju da dobiju para i da instaliraju antene(da dobiju veca prava)Posle ovog kako oni zovu "promo perioda" cene 3G ima sigurno da poskupe.

Nego da ja vas pitam, kad ce pripejd korisnici moci da koriste 3G :? :( :unsure: ? ko boga vas preklinjem kazite mi

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Coa 12, verovatno tek kada se završi promotivni period i krenu da naplaćuju usluge. Mada, ko zna, možda se i ranije smiluju na prepaid korisnike...

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

Pomozi Boze da 3G stigne i do prepaid mt:s korisnika :unsure: :unsure: .Ja zbog toga jos uzeo V3x. :) Pa dobro uzeo sam ga zato sto sam hteo bolji od K700i.
KISS ME I AM 93

Glogov_Kolac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 17. Maj 2007. 11:51

Post od Glogov_Kolac »

3G je prica za malu decu.Ono sa gledanjem televizije je samo na reklami,meni pola tih televizija nema sliku a ove sto imaju su tako spore da se ne moze gledati,isto vazi i za pozoriste u kuci i velikog brata(koji ima samo ton).

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

He he he probaj u vreme kada svi spavaju :D onda obicno funkcionise kako treba.
Mada TV-program nije interesantan ni na 70 cmm ekranu a kamoli na telefonu

Odgovori