Nokia 7373 Hitno problem
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Necete mi verovati. bila sam danas u servisu, navodno su instalirali novi softver, ali se meni i dalje desava isti problem. Sa praznom memorijskom karticom bez ikakvih unetih podataka, samo sto sam ga uzela iz servisa. Poludecu.
Sumnjam da su mi instaliralinovi softver,ali nisam do sad imala srpski, sad ga imam.
Sad ne znam sta da radim, to je najverovatnije do softvera,ako ne gresim. Nemam pojma.
Mada ja sumnjam da sam dobila koriscen telefon.
Pozdrav
Sumnjam da su mi instaliralinovi softver,ali nisam do sad imala srpski, sad ga imam.
Sad ne znam sta da radim, to je najverovatnije do softvera,ako ne gresim. Nemam pojma.
Mada ja sumnjam da sam dobila koriscen telefon.
Pozdrav
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Meni je najzanimljivije kako je to tako odjednom pocelo i sad nista ne pomaze? Jesi isprobala pred njima? Evo sta bih ja uradio: odneo im telefon, bio extremno agresivan (a i jesam po prirodi), zahtevao da mi flashnu telefon na moje ochi, nakon toga napravio par poziva pred njima, i trazio da me i oni pozovu sa nekoliko brojeva, cisto da imam 7-8 poziva u call log, i onda video da li je problem prisutan i dalje. Ako jeste, zahtevao bih servis telefona, i u roku od 8 dana dosao da vidim da li je fon sredjen ili da mi daju nov fon.
Pitanje: kazes da ti se desava kad stisnes nagore, a nadole kad stisnes u call log?
Pitanje: kazes da ti se desava kad stisnes nagore, a nadole kad stisnes u call log?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa pocelo je to odavno, samo sto ja nisam reagovala. reko tripujem se. Uvek nesto pomislim da nije ok sa telefonom. Znaci cim Call log ima vise brojeva od 22, desava se da na one poslednje koje sam zvala ili koji su mene zvali, tada me automatski izbaci iz liste i kaze da brojevi nisu u memoriji (nombers are not ready). Kada obrisem sve brojeve koje mogu da obrisem e onda mi se desava da mi pokazuje kako u call log-u nema nikakvih brojeva, aoni su ustvari tu. I ako pozovem nekoga i udjem u call log pojavi se citav spisak, tada pokusam da obrisem onaj broj koji sam poslednji zvala, e tada mi se zablokira tel, pobeli ekran i ostane samo baterija na displeyu. Kao da mu padne sistem, i posle par minuta se podigne sistem i nadje mrezu.
Cak i ako imam ukupno u propustenim pozivima, brojeve koje sam ja zvala i brojevi koji su mene zvali kada zajedno to saberem (naprimer 10 ih bude). U call logu ja imam kao 10 poziva, prvi broj je na pr jelena, prilkom listanja i vracanjem na prvu poziciju nije vise jelena nego totalno drugi broj. Totalne nebuloze. i tako listanjem stano izviru novi brojevi.
Sve sam ja njoj pokazala, a pogotovo beli ekran. Zapreticu im inspekcijom, a cak cu mozda stvarno da ihzovem. danas je bio tel u servisu i trebali su vec da ga flashuju i urade sta treba.
A sumnjam da sam dobila koriscen tel, jer na mem. kartici sam imala tada neke teme, grafike, muziku i td., koje posle danasnjeg menjajnja sofvera nemam. danas mi je mem. kartica bila totalno prazna. cak sam taa imala neke foldere koje je neko formirao. Tipa za muziku, teme, i t. Mozda se oko toga tripujem...
Hvala
Pozdrav
Cak i ako imam ukupno u propustenim pozivima, brojeve koje sam ja zvala i brojevi koji su mene zvali kada zajedno to saberem (naprimer 10 ih bude). U call logu ja imam kao 10 poziva, prvi broj je na pr jelena, prilkom listanja i vracanjem na prvu poziciju nije vise jelena nego totalno drugi broj. Totalne nebuloze. i tako listanjem stano izviru novi brojevi.
Sve sam ja njoj pokazala, a pogotovo beli ekran. Zapreticu im inspekcijom, a cak cu mozda stvarno da ihzovem. danas je bio tel u servisu i trebali su vec da ga flashuju i urade sta treba.
A sumnjam da sam dobila koriscen tel, jer na mem. kartici sam imala tada neke teme, grafike, muziku i td., koje posle danasnjeg menjajnja sofvera nemam. danas mi je mem. kartica bila totalno prazna. cak sam taa imala neke foldere koje je neko formirao. Tipa za muziku, teme, i t. Mozda se oko toga tripujem...
Hvala
Pozdrav
"Čestitam", dobila si korišćen telefon. Ne znam što se toliko snebivaš oko te inspekcije ("čak ću možda stvarno da ih zovem"???), pomaže to, a Inspekciji lepo objasni da pojava "belog ekrana" znači grešku u sw ili hw, što je pokriveno Garancijom.maaleena napisao:A sumnjam da sam dobila koriscen tel, jer na mem. kartici sam imala tada neke teme, grafike, muziku i td., koje posle danasnjeg menjajnja sofvera nemam. danas mi je mem. kartica bila totalno prazna. cak sam taa imala neke foldere koje je neko formirao. Tipa za muziku, teme, i t. Mozda se oko toga tripujem...

(i ko ti je ta, "naprimer" Jelena", jel'singl?)

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Uopste nisam razmisljala kada sam kupila telefon. To sto je memorijska kartica imala podatke nije me toliko zabrinjavalo. Ali sad tek vidim koliko sam poresila. Svaka skola se placa.
jelena je moja drugarica, nije signl. Ima muza i dete.
Prstace danas totalno.
Hvala velioko.
Pozdrav za sve.
javi cu vam sta sam anas uradila.
jelena je moja drugarica, nije signl. Ima muza i dete.
Prstace danas totalno.
Hvala velioko.
Pozdrav za sve.
javi cu vam sta sam anas uradila.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ajde, ja sa nestrpljenjem ocekujem razresenje ove situacije
I na kraju, oko tog tvog snebivanja, zapamti jednu stvar: Sila Boga ne moli, i Bog silu ne voli. Prema tome, gruba fizicka sila je vrhunski izvor autoriteta iz koga su proizasli svi ostali oblici autoriteta. Ja to eto koristim u svakodnevnom zivotu, i retko kad imam probleme. Naravno, nemoj bas u sve to da upletes, jer ces posle da me proklinjes (odnosi sa momkom bi ipak trebalo da ostanu na neznostima
)

E pa ovako. Telefon je ostao u servisu do ponedeljka da ga istestiraju. Videcemo sta ce dalje biti. Zvala sam i inspekciju cisto da se informisem kako se postupak pokrece. Veliki problem je stonisam uzela fiskalni racun. Tako da svima poruka: zahtevajte da vam daju fiskalni, a ne one njihove price ne treba vam imate garanciju.
Zbog ovakvih stvari po meni bi trebalo da se imenuju prodavnice, jer ocito da mi sebe sami moramo da zastitimo. Drugi nece.
Kada budem uzela telefon u ponedeljak na licu mesta cu da napravim call listu i proverim problem. ocekujem da ce njihov odgovor biti da je sa telefonom sve ok. Budeli bilo i dalje problema trazicu da vrate pare.
Zbog ovakvih stvari po meni bi trebalo da se imenuju prodavnice, jer ocito da mi sebe sami moramo da zastitimo. Drugi nece.
Kada budem uzela telefon u ponedeljak na licu mesta cu da napravim call listu i proverim problem. ocekujem da ce njihov odgovor biti da je sa telefonom sve ok. Budeli bilo i dalje problema trazicu da vrate pare.
Informisala mi se drugarica na nokijinom sajtu, Kazu da je to najverovatnije hardverski problem, odnosno sa telefonkom memoijom. Tj. da je fabricki nesto pogresno uradjeno. To je ona uspela da sazna. recenojoj je na sajtu da su se desavali problem, ali da su si uspesno reseni ubacivanjem novog sotvera.
Loki 13 probaj da obrises iz call loga brojeve koje mozes da obrises i vidi sta ce onda da se desi. Interesujeme jako da li ce se i tebi desiti isti problem.
pozdrav
Loki 13 probaj da obrises iz call loga brojeve koje mozes da obrises i vidi sta ce onda da se desi. Interesujeme jako da li ce se i tebi desiti isti problem.
pozdrav
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
E i meni je identicno na cirocco-u kao kod loki13-identicno,i kad mi stigne poruka pise mi neko pogresno vreme,ali mi to licno ne smeta,jednostavno ne obracam paznju,a i ne ulazim nesto posebno u call-log.E sad meni ne blokira mob do sada nije ni jednom zakucao tako da mi ne smeta to,mada sam provalio odmah da nesto nije u redu 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Pa ako vam se telefon nerestartuje onda mozda nije strasno. Problem je sto meni flash nije pomogao. Takoda je veoma moguce da je hardverski problem. Moguce da je memorija telefona.
Meni sve te sitnice bodu oci pogotovo kad kupis nov fon. Ocekujem za te pare koje das da to ipak bude ok. Haos.
Pozdrav
Meni sve te sitnice bodu oci pogotovo kad kupis nov fon. Ocekujem za te pare koje das da to ipak bude ok. Haos.
Pozdrav
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Idi sutra tamo sa nekim ortakom koji izgleda ko Rambo, a ima pogleda Terminatora iz prvog dela. Mislim da ce ti odmah izaci u susret
Ovako kad ti odes sama, nejacka... oni te zavlache. Nisam tamo pa da odem sa tobom, jer mene i na ulici zaobilaze u sirokom luku, ono, ker vezan, kratak lanac, mo'sh proci, al' mani ti to, ko zna cim' ga 'rane... kera... pomenutog... Ja na svu srecu nikad takvih problema nisam imao... Ali treba imati i nastup... Pokusala si kulturiska, nije islo... sad je vreme za okretanje drugog lista.

Najgore sto u zemlji Srbiji mozes jedino na taj nacin nesto da zavrsis. Samo na vrisku, pretnju i ostalo. Upravo to. Nema vise na finjaka.
Znam da ce u startu reci sve je ok sa telefonom. Samo ih cekam. Ma ne znaju oni koliko ja znam doadna da budem.
Thanks Miodrage, steta sto nisi u bgd, ali nacicu nekog sirokog. Ima ih
Pozdrav
Znam da ce u startu reci sve je ok sa telefonom. Samo ih cekam. Ma ne znaju oni koliko ja znam doadna da budem.
Thanks Miodrage, steta sto nisi u bgd, ali nacicu nekog sirokog. Ima ih
Pozdrav
Meni u celoj priči jedino nije jasno kako se hardwareski problem rešava novim firmwareom. Jedino ako nije greška na pojedinačnom čipu (ili par njih), nego nešto nije dobro isprojektovano (što je jako teško moguće). Mada ovo više zvuči kao da su ugrađivali jeftine memorije.
U svakom slučaju potpuno je prirodno da za svoje pare hoćeš ispravan model, i kad smo već provalili o čemu se radi, reci im da znaš da je polovan, i da ti to nije toliki problem koliko što ne radi ispravno, i da ako je već tako oni njega lepo zadrže i uvale nekom drugom (kao što su i tebi) koga to ne zanima, a tebi daju ispravan.
Ajd' pa javi šta je bilo. I reci im:"ja sam mala Pit Bull, terijerijerijeri........".

U svakom slučaju potpuno je prirodno da za svoje pare hoćeš ispravan model, i kad smo već provalili o čemu se radi, reci im da znaš da je polovan, i da ti to nije toliki problem koliko što ne radi ispravno, i da ako je već tako oni njega lepo zadrže i uvale nekom drugom (kao što su i tebi) koga to ne zanima, a tebi daju ispravan.
Ajd' pa javi šta je bilo. I reci im:"ja sam mala Pit Bull, terijerijerijeri........".

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 12:21
meni se desava kad ima dosta brojeva u call log-u da ako odmah odem na kraj pise "contacts not ready". A kad normalno pregledam listu, jedan po jedan broj onda je sve ok.. isto je u pitanju nokia.. nadam se da ce biti ok sa tvojim telefonom..uostalom ako ga ne srede moraju novi da ti daju
koliko ja znam

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 12:21
kada izbrisem sve onda mi se pojavi "no numbers" kad hocu da udjem u call log.. mada mojoj drugarici (ima isto 7373) se pojavilo isto kao tebi beli ekran iz cista mira, posle nekoliko sekundi se vratilo sve normalno i posle toga vise nista
dal ce joj je to pojaiti ponovo ili samo jednom se desilo..
bas cudno..

To se upravoo meni desava, ne znam. Ali mene taj beli ekran zabrinjava. Meni se desi da ja ne mogu da obrissem sve brojeve u call logu. Da i dalje postoje neki brojevi, sa kojima prosto ne mogu nista. I kada obrisem sve koje mogu pokazujemi da nemam vise brojeva u call logu. Ali cim pozovem neki broj i ako ponovo djem u call logu pojavi se citav spisak brojeva. CUDNO. Totalno neka zbrka. Inace zvala me je zena iz radnje i rekla da je sa telefonom sve ok, da je istestiran i da je serviser rekao da mu nista ne fali. Da je tel kod nje od sinoc i da joj se tako nesto nije desilo. Poludela sam. Rekla sam joj da cu doci popodne u radnju, da cu ga ja istestirati i budeli se to meni desilo da cu onda poludeti.
A inace sam zvala i inspekciju cisto da se informisem kod jih. Da bih podnela prijavu potrebna mi je fotokopija garantnog lista i fiskalnog racuna. Naravno fiskalni racun nemam, jer ga nisam dobila, kao i svi ostali koji kupuju mobilne telefone. U principu fiskalni moze da mi napravi problem.
Stim da ja kad alistam po call logu normalno polakood gore prema dole, mene posle izvesnog vremena izbaci i kaze contacst not ready. Znaci cim dodje do odredjenih brojeva on prosto samo izbacuje iz call log.
Pozrav
Pozdrav
A inace sam zvala i inspekciju cisto da se informisem kod jih. Da bih podnela prijavu potrebna mi je fotokopija garantnog lista i fiskalnog racuna. Naravno fiskalni racun nemam, jer ga nisam dobila, kao i svi ostali koji kupuju mobilne telefone. U principu fiskalni moze da mi napravi problem.
Stim da ja kad alistam po call logu normalno polakood gore prema dole, mene posle izvesnog vremena izbaci i kaze contacst not ready. Znaci cim dodje do odredjenih brojeva on prosto samo izbacuje iz call log.
Pozrav
Pozdrav