svetlo tastature

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
sashakralj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 26. Maj 2007. 15:29

svetlo tastature

Post od sashakralj »

imam jednu nokiu 5210 i sluchajno sam joj sprzio kompletno osvetljenje tastature, diode ekrana rade, sa rasturenog t630 sam ih skinuo al me mrzelo da trazim wellera po ormanu pa sam onom bugarskom lemilicom zalemio samo jednu ostalih 5 sam malo unishtio :D
sad bi mi trebale te diode recimo u beloj boji ili josh bolje neko ko to moze da mi odradi, i dal je komplikovano kompletno svetlo staviti da bude belo ukljuchujuci i evetlo ekrana?
p.s poshto mi je primarni tel w810 dal je probijena ona zashtita ona druga da, jel moze sad da se chachka po software-u..?

poz svima.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Raspitaj se malo po servisma, secam se pre 3-4 godine neki servisu su to radili, stavljali plave diodice u 3310 npr, secam se da je jedan prijatelj ugradio bio to u svoju 3310...

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

u 5210 to mozes lako sam uraditi cak i sa bugarskom lemilicom samo ti treba duvaljka da lepo skines sa drugog telefona i to je to a kosta kod nas oko 600 dinara kompletna zamena dioda
Phone market
sve za vas mobilni telefon

sashakralj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 26. Maj 2007. 15:29

Post od sashakralj »

600 dinara komplet zamena ukljuchujuci i one shto su na ekranu ili, to je ok cena jer nemam duvaljq i a i ne znam vishe koji fon da rasturim, koliko koshtaju samo diode, tipa 6-10 komada ;)

Odgovori