K750, diskusija, pitanja i odgovori

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
minotaur
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Maj 2007. 11:40

Post od minotaur »

Kako se flesuje telefon? Ima na netu, nasao sam nekoliko verzija kako to treba da e uradi, ali naravno ne znam koja od tih verzija je tacna. Uglavnom, skinuo sa upgrade service sa SE sajta, nisam jos flesovao, pa me interesuje kako to fercera, da li mogu da biram koju cu verziju softvera da instaliram, ili automatski skine najnoviju ili vec...? Zna li neko kako to fercera? Hvala unapred.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

procitaj ovo i sve ce ti bit jasnije
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12801

minotaur
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Maj 2007. 11:40

Post od minotaur »

A ima li neki trip sa vrstom/proizvodjacem memorijskih kartica i k750i? Nosio sam fon u servis i promenili mi softver i zakljucili isto sto i ja - da nece bas da radi sa karticama od giga. Probam tu memorijsku karticu na drugom fonu i isto se desava, baguje kad slikam/snimam film/slusam mp3, gasi se i stalno pali i gasi displej. Elem, kartica je sony ms pro buo magic gate. 'El neko naisao na slican problem? Fala unapred...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

minotaur, tu kartu ja imam i r1ca021 SW i naj normalnije radi.. kao sto rece 100 puta, to se desava sa starijim verzijama SW dok je sa novijim verzijama to vec reseno

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Minotaur: i memorijske kartice su kvarljiva roba i mogu da budu falsh (cak i nove). Ako i posle promene sw brlja, i pri tome ista kartica brlja i u drugom telefonu - kartica je neispravna i nema joj pomoci.
Probaj da formatiras karticu (ako vec nisi). Ako to ne pomogne-menjaj karticu.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Molim vas da me izvinete ali ne mogu da nadjem ovde na forumu malo jasnije objasnjenje sta treba da radim kada sam skinuo .jar file za mini operu da bih instalirao na K750i ?

Znaci, bio sam na sajtu mini opere i skinuo u PC sekciji ( http://www.operamini.com/download/pc/so ... sson_k750/ ) .jar file od 96,7 kb i planiram da ga odnesem devojci i da ga kopiram na njen K750i ali ne znam sta dalje da radim na telefonu ? i da li treba da ga kopiram u phone memory ili moze i na memorijsku ?

U malom objasnjenju pise da treba da transferujem ovaj fajl na telefon i da instaliram po proceduri ali ne znam da li treba da kliknem na taj fajl u telefonu i telefon ce me sam voditi ili nekako drugacije ?

I jos nesto , da li mi treba oba ova fajla sa stranice ili moze i samo ovaj .jar fajl ?

Hvala unapred prijatelji . Treba mi informacija do sutra uvece ako neko zna proceduru .

Vlada

8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

vlada1970, znaci ubacis samo u folder other,bilo gde ili na mem.karticu ili na internu mem.,onda preko telefon odes u folder other nadjes taj fajl kliknes i instaliras ;)
Trebati samo .jar fajl,znaci najbolje je odes u my computer i tu vidis mem.karticu udjes tu,nadjes folder other ubacis samo .jar fajl,i posle ga u telefonu u folderu other nadjes ;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

ok thanks Milane , razumeo sam . prvi put radim ovo pa sam hteo da budem siguran 8) hvala covek .

8)

milen@
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 21:52

Post od milen@ »

imam jedan mali problem.........
drugarica mi je sluchajno izbrisala sve slichke sa memorijske kartice...
da li neko zna jel postoji nachin da se nekako vrate :smutny:
Hvala

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

Ako posle brisanja nisi pravila nove slike ili vrshila upis nekih drugih podataka na memorijsku karticu, postoji veoma velika shansa da podaci mogu da se spas. Za to postoje specijalizovani programi, mnogi od njih su i besplatni, a sasvim lepo sluze svrsi, a jedino shto ti treba od "specijalne opreme" jeste sasvim obichan chitach kartica.
iPhone 4 16GB SIM Free

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Help! :cry:
Ovako, problem je sledeci...
Sestra mi ima k750 i kad je pokushala neshto da mi prebaci preko bluetooth-a, pochelo je da prebacuje ali na 1/3 prekine konekciju i ispishe da pokusham ponovo, ali nece ni sledeci put...
Dalje, kad je krenula da pusti neki zvuk, chuo se delic toga i sam se prekinuo..! :blinky: a treba da traje duze... :uhuh:
I kasnije joj se desilo da nije nashla pola slika koje su joj bile u telefonu... Kaze da nije nishta chachkala, nishta brisala, a telefon joj oslobodio 7mb..! :dry:
Ne verujem da je virus poshto nema operativni sistem...
Ako neko zna reshenje, bio bih mu zahvalan kad bi isto napisao...
Ali hitno! :)

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Virus ili gremlini :D :lol:
Pa jedino sto moze biti je do mozda mem.kartice ili mozda do softvera ali nisam cuo da postoji tako neki bug :? Ajd ti reci za svaki slucaj i koji ima softver ;) kucas >*<<*<* (ovo > pomeras dzojstik u desno,< u levo,* i zvedica)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Ili jednostavno nek uradi "Mater Reset" telefona i to bi trebalo da pomogne jedino ako nije doslo do pada SW!
Naravno pre toga nek sacuva sve podatke na memorijsku! :wink:
vlaki napisao:Ne verujem da je virus poshto nema operativni sistem...
Btw svaki telefon ima OS,samo sto neki imaju Symbian OS a neki ne! :roll: ;)
Javi sta je bilo! :wink:

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

McLaren, nisam mislio na fabricki... :wink:
Kako se radi "Mater Reset"..? Ima ta opcija u fonu ili treba neki code..?

milan91, provericu, pa cu napisati... Najverovatnije cu je sutra videti pa cu tada i postovati...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

vlaki, imas u fonu master reset koliko me secanje sluzi udjes u settings i pri kraju ima master reset :wink:
Pozz i javi kad saznas 8)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

milan91, danas sam je video i rekao sam joj da uradi master reset...
Kaze da je znala i pre za to, samo nece josh da ga uradi vec cheka da joj phone josh vishe zabaguje... :?
Verziju softvera nisam video poshto ima prechice na < i > ... Mrzelo me da ih skidam...
Hvala vam uglavnom! :wink:

Pozz! 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

vlaki, hehe znao sam da ces to da pomislis :) nema veze sto ima precice, ako je namestena precica kalendar,on ode u kalendar a ti nastavljas svoje i ne zanima te sta je na precici :) ali dobro nema veze ;)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

milan91, ok, hvala... Mislio sam to nije moguce ako su prechice prisutne... :roll:
Videcu onda, provericu, pa cu ipak napisati... ako se opet vidimo, a ja ne zaboravim... :roll: :)

Pozz! 8)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

samo da kazem, precice ne rade ako je precica za desno kamera ..ostalo, sta god daje samo nastavi tipkat i izbacit ce ti skriveni meni

..ali posto se kod k750 kamera aktivira na poklopac tako da,... nema potrebe za kamera-precicom

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

napalm death,u vezi onog pitanja za ubacivanje patch-a za stavljanje sifre!
Prvo moras da napravis VKP patch i onda ga fleshujes (ubacis u fon) preko GFlash-a ili FAR-a! :wink:

Odgovori