E onda je meni najbolji SE p2000i.... Koje izvale
the best looking mobile phone !!!
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
n3mke@, eee, ala si sad ispao glup...
Sta je smesno sto mi se svidja k850???
http://img3.tar.hu/athos1111/img/28843478.jpg
Meni se svidja dizajn, a n3mke@, to sto ti nemas pojma o nekom modelu, nemoj da vredjas ostale... Ovom izjavom si dokazao koliko znas......
PS. ova slika je jako stara, i o k850 se vec dugo zna. Ako zelite, pogledajte u SE podforumu lepljivu temu "Glasine o SE u 2007", ima zaista dobrih modela.
Svidja mi se i crni shinobu, koji izgleda otprilike ovako( ovo je photoshop )
http://img237.imageshack.us/img237/1263 ... ackek1.jpg
A Milan 91, izvala je zato sto on ne zna za taj model, i onda je on sad kao faca, posto sam ja lupio, oa se onda njemu svidja p2000i... Nije on komentarisao dizajn, ne zna ni sam sta prica(pise)
http://img3.tar.hu/athos1111/img/28843478.jpg
Meni se svidja dizajn, a n3mke@, to sto ti nemas pojma o nekom modelu, nemoj da vredjas ostale... Ovom izjavom si dokazao koliko znas......
PS. ova slika je jako stara, i o k850 se vec dugo zna. Ako zelite, pogledajte u SE podforumu lepljivu temu "Glasine o SE u 2007", ima zaista dobrih modela.
Svidja mi se i crni shinobu, koji izgleda otprilike ovako( ovo je photoshop )
http://img237.imageshack.us/img237/1263 ... ackek1.jpg
A Milan 91, izvala je zato sto on ne zna za taj model, i onda je on sad kao faca, posto sam ja lupio, oa se onda njemu svidja p2000i... Nije on komentarisao dizajn, ne zna ni sam sta prica(pise)
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Wicker Man, Dream Weaver, superlativ po definiciji ne može da označava više stvari. Kako možete da imate 5 najlepših telefona?
A ostali zašto pominjete najbolje (tehnički) kad je poenta u najlepšem? Promašili ste temu. Ovde bi ženski deo publike više trebao da dođe do izražaja. Znate onu varijantu: kad pitate muškarca koji je to telefon/auto...... - oni kažu: taj i taj model, sa tim i tim karakteristikama, a žene kad pitate isto to - kažu: pa onaj mali crveni
Tipičan primer telefona koji nema neke tehničke karakteristike ali jako dobro izgleda je cela 8800 serija.
Meni se po dizajnu trenutno izuzetno sviđa Motorola A1200. Slučajno ima i dobre karakteristike, još nije baš softverski podržan, ali dizaaaajnnn!!!!!!

A ostali zašto pominjete najbolje (tehnički) kad je poenta u najlepšem? Promašili ste temu. Ovde bi ženski deo publike više trebao da dođe do izražaja. Znate onu varijantu: kad pitate muškarca koji je to telefon/auto...... - oni kažu: taj i taj model, sa tim i tim karakteristikama, a žene kad pitate isto to - kažu: pa onaj mali crveni
Tipičan primer telefona koji nema neke tehničke karakteristike ali jako dobro izgleda je cela 8800 serija.
Meni se po dizajnu trenutno izuzetno sviđa Motorola A1200. Slučajno ima i dobre karakteristike, još nije baš softverski podržan, ali dizaaaajnnn!!!!!!
- Resničanin
- Entuzijasta

- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
- Roy Fokker
- Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Znam, znam, ali "best looking" nije automatski i "najskuplji". Mene је od početka oduševio Motoroling koncept "jefino, ali sa stilom", tako da sam ga kupio prvom prilikom i sad kroz grad neupućeni blenu s zavišću u moju igračkicu od 30€.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404
- Super Sayian
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- Resničanin
- Entuzijasta

- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
-k750
-w810
-w200
-8910i (nije bash look, ali mehanizam otvaranja je kewl)
-Sony Ericsson Z550 (crna verzija)
-w810
-w200
-8910i (nije bash look, ali mehanizam otvaranja je kewl)
-Sony Ericsson Z550 (crna verzija)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.