Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:59
- Transporter
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 11. Apr 2007. 17:48
- Transporter
- Povremeni posetilac
- Transporter
- Povremeni posetilac
Uzeo sam ovaj tel u Austriji i danas sam dobio kod od njih za dekodiranje i kad sam ukucao taj kod tel se ugasio i upalio i sad sam of line znaci nedostupan sam! Sta treba da uradim posto mi je ovo prvi tel sa operativnim sistemom pa nisam bas dobro upucen!! 

RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
eh danas sam i ja postao "sretni" korisnik ovog telefona u muzickom izdanju , pa me interesuje:
1. kako da iskljucim ono "no calendar entries for today" te onaj bar sa onim ikonicama imenika, muzickog playera i sl.
2. da li player sa radom u pozadini trosi bateriju i kako ga ptpuno mogu ugasiti????
3. da li treba da radim update softvera?
4. da li bateriju prvih nekoliko puta trebam puniti po 10 sati ili standardno? da li treba da se formira?
5. ima li iko ideju kako da brojeve sa starog moba prebacim na novi? (ovo malo off topic
)
i jo0sh nesto , posto mi je mob skinut sa tima-a nervira me sto ima neke ikonice namjenjene tom , operateru, pa da li flesh telefon po uputama sa ovog foruma? ima ona tema bash o fleshu????
znam da je malo mnogo pitanja
1. kako da iskljucim ono "no calendar entries for today" te onaj bar sa onim ikonicama imenika, muzickog playera i sl.
2. da li player sa radom u pozadini trosi bateriju i kako ga ptpuno mogu ugasiti????
3. da li treba da radim update softvera?
4. da li bateriju prvih nekoliko puta trebam puniti po 10 sati ili standardno? da li treba da se formira?
5. ima li iko ideju kako da brojeve sa starog moba prebacim na novi? (ovo malo off topic

i jo0sh nesto , posto mi je mob skinut sa tima-a nervira me sto ima neke ikonice namjenjene tom , operateru, pa da li flesh telefon po uputama sa ovog foruma? ima ona tema bash o fleshu????
znam da je malo mnogo pitanja

rocK for ever
Cestitam na novom mobu
1, odes u alati-postavke-telefon-stanje cekanja-aktivno cekanje-iskljuceno(neznam na engleskom)
2,ako drzis player na pauzi nebi zrebo trosit bateriju
3,ako nemas zadnji sw,zasto ne nemoze skodit samo moze ispravit bug-ove
4,to sam ja probao ali fon sam prekine punjenje kad je baterija puna tako da nikakve koristi od toga da ju drzis 10 sati na punjacu
5,stavi tu karticu koju sad koristis u stari fon i sve kopiraj s moba na sim (laksi nacin)ili slat preko Bt-a na novi mob sa starog (tezi nacin jer ja mislim da nemozes oznacit kontakte)

1, odes u alati-postavke-telefon-stanje cekanja-aktivno cekanje-iskljuceno(neznam na engleskom)
2,ako drzis player na pauzi nebi zrebo trosit bateriju
3,ako nemas zadnji sw,zasto ne nemoze skodit samo moze ispravit bug-ove
4,to sam ja probao ali fon sam prekine punjenje kad je baterija puna tako da nikakve koristi od toga da ju drzis 10 sati na punjacu
5,stavi tu karticu koju sad koristis u stari fon i sve kopiraj s moba na sim (laksi nacin)ili slat preko Bt-a na novi mob sa starog (tezi nacin jer ja mislim da nemozes oznacit kontakte)

Nokia N73+1 GB mini SD & Sony PSP+MS duo pro 512mb
kupio sam N73 prije par dana i odlican je.stvarno fenomenalan telefon.ali jos nisam dozivio to sto se prica da baterija traje 3 dana?!jucer sam ga recimo napunio oko 4 poslijepodne i poslije slusao radio,ne predugo,slikao vrlo malo,prebacivao nesto preko blouetooth/a i slicno i danas oko 3 sata mi je signalizirao battery low!znaci nije ni 24 sata izdrzao..ne znam da ja sta nisam pogrijesio,sva oprema je originalna...pozdrav
@ nick6, iako pitanje nije meni upuceno, da ti odg.
; zvuk je ok, dovoljan za dobar uzitak u muzici, medjutim moj je npr. ,mp3 player malo jaci od n73 music edition...mozes npr. uzeti i nekie originalne sony-eve sluske i staviti u 3.5 izlaz te tako muzika postaje jos glasnija ( to sam ja ucinio ) i btw. ima i opcija loudnes te stereo sound koje mozes ukljuciti kako bi zvuk bio jaci, neznam da li ko jos ovdje koristi tu opciju?
@morris55, mob vec koristim 2 dana uz bt, slusanje mjuze i sl. , nista strasno kod tebe, jer u pocetku baterija malo traje , zato sto ga niko tad ne ispusta iz ruke?

@morris55, mob vec koristim 2 dana uz bt, slusanje mjuze i sl. , nista strasno kod tebe, jer u pocetku baterija malo traje , zato sto ga niko tad ne ispusta iz ruke?
rocK for ever
- Transporter
- Povremeni posetilac
@nick6
meni nista nije glasno posto sam dugo radio kao DJ tako da ne mogu bas da ti kazem koliko su jake, ali cuju se taman
@djoxie
aj probacemo i to
BTW,
Jedno pitanje, da li galerija moze da se podesi drugacije, smara me ovakav view, i trulo mi je sto ne moze da se odvoje slike i klipovi osim da ih pakujes u albume ili kako vec nisam se trudio da cackam pa i ne znam mozda ima i neka druga fora, ima Vas koji svasta znate pa je bolje da pitam
meni nista nije glasno posto sam dugo radio kao DJ tako da ne mogu bas da ti kazem koliko su jake, ali cuju se taman

@djoxie
aj probacemo i to

BTW,
Jedno pitanje, da li galerija moze da se podesi drugacije, smara me ovakav view, i trulo mi je sto ne moze da se odvoje slike i klipovi osim da ih pakujes u albume ili kako vec nisam se trudio da cackam pa i ne znam mozda ima i neka druga fora, ima Vas koji svasta znate pa je bolje da pitam

N95 8gb, 6310i