Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
nightryder
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:59

Post od nightryder »

jel zna neko neki program koji moze da ubrza blinkanje one plave diodice kad imate propusten poziv ili sms, kao sto su imali stari eriksoni.

Transporter
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Apr 2007. 17:48

Post od Transporter »

ja sam danas pazario ME ali ne bas kao sto bi trebalo, mislim nema 2gb karticu ima 512, nema tih upustva na srpskom, ima sve ostalo.... Rekao sam ovom liku da ce sve sto bude valjalo da mu se obije o glavu pa nek' vidi :D
N95 8gb, 6310i

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

@transporter:
nadam se da si pogledao slike pakovanja koje sam postavio na prethodnoj strani.. davati karticu manjeg kapaciteta je po mom misljenju cist bezobrazluk.
::luv phonez::

Transporter
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Transporter »

Znam druze ja sve to, ali ja sam sigurno platio telefon dosta manje od tebe, tako da i da kupim karticu nece biti to ta cena, mislim nemoj pogresno da me shvatis ali ja sam dao polovan fon i kes za ovaj telefon, tako da i nisam prosao lose :wink:
N95 8gb, 6310i

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 24. Mar 2006. 00:56

Post od sony »

Kako se moze u toku snimanja iskljuciti lampica tj. blic, kad god upalim da snimam video clip gori lampica?

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Ne moze nikako,probaj da to ignorises,npr. misli na to da ne mozes iskljuciti ni onu lampicu koja svetli dok spavas - to je mnogo gore... :lol:
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Transporter
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Transporter »

Jbt kako mi je nezgodno da pisem poruku na ovom fonu pa to je strasno, jes' da imam prste kao cevape :D ali nisam imao ovakav problem do sada :shock:

Jeja8
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 20. Maj 2007. 20:47

Post od Jeja8 »

Samo polako,navicices se,nije to toliki problem. Za koji dan videces da je mnogo lakse kucati poruke na njemu nego na bilo kojem drugom mobu iz N serije 8)

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Uzeo sam ovaj tel u Austriji i danas sam dobio kod od njih za dekodiranje i kad sam ukucao taj kod tel se ugasio i upalio i sad sam of line znaci nedostupan sam! Sta treba da uradim posto mi je ovo prvi tel sa operativnim sistemom pa nisam bas dobro upucen!! :smutny:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

korki, Idi na Profiles>General>Activate... :wink:
Mislim da je to reshenje...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

vlaki, hvala, hvala i jos jednom hvaaala tako blizu a tako daleko! Na sadasnjoj 6233 nisam imao takvih problema!!
:D :D :D
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

eh danas sam i ja postao "sretni" korisnik ovog telefona u muzickom izdanju , pa me interesuje:
1. kako da iskljucim ono "no calendar entries for today" te onaj bar sa onim ikonicama imenika, muzickog playera i sl.
2. da li player sa radom u pozadini trosi bateriju i kako ga ptpuno mogu ugasiti????
3. da li treba da radim update softvera?
4. da li bateriju prvih nekoliko puta trebam puniti po 10 sati ili standardno? da li treba da se formira?
5. ima li iko ideju kako da brojeve sa starog moba prebacim na novi? (ovo malo off topic :D )

i jo0sh nesto , posto mi je mob skinut sa tima-a nervira me sto ima neke ikonice namjenjene tom , operateru, pa da li flesh telefon po uputama sa ovog foruma? ima ona tema bash o fleshu????

znam da je malo mnogo pitanja :oops:
rocK for ever

tomi44
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 31. Jan 2007. 19:46

Post od tomi44 »

Cestitam na novom mobu

1, odes u alati-postavke-telefon-stanje cekanja-aktivno cekanje-iskljuceno(neznam na engleskom)
2,ako drzis player na pauzi nebi zrebo trosit bateriju
3,ako nemas zadnji sw,zasto ne nemoze skodit samo moze ispravit bug-ove
4,to sam ja probao ali fon sam prekine punjenje kad je baterija puna tako da nikakve koristi od toga da ju drzis 10 sati na punjacu
5,stavi tu karticu koju sad koristis u stari fon i sve kopiraj s moba na sim (laksi nacin)ili slat preko Bt-a na novi mob sa starog (tezi nacin jer ja mislim da nemozes oznacit kontakte)

:D :D
Nokia N73+1 GB mini SD & Sony PSP+MS duo pro 512mb

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Posto sam uzeo N73 ME,a i novi sam korisnik smart fona(bio sam dumber do skoro),zanima me koje su aplikacije tako reci "neophodne" da se ubace i sta valja ubaciti? thanks... e da,ja sam dobio normalno 2 gb karticu uz fon posto vidim da neki nisu... :?

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Tansporter, Jejo8, Milos1, kakva je muzika preko slusalica (interesuje me da li je dovoljno glasna, narocito kod N73ME)

morris55
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 14:50

Post od morris55 »

kupio sam N73 prije par dana i odlican je.stvarno fenomenalan telefon.ali jos nisam dozivio to sto se prica da baterija traje 3 dana?!jucer sam ga recimo napunio oko 4 poslijepodne i poslije slusao radio,ne predugo,slikao vrlo malo,prebacivao nesto preko blouetooth/a i slicno i danas oko 3 sata mi je signalizirao battery low!znaci nije ni 24 sata izdrzao..ne znam da ja sta nisam pogrijesio,sva oprema je originalna...pozdrav

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

@ nick6, iako pitanje nije meni upuceno, da ti odg. 8) ; zvuk je ok, dovoljan za dobar uzitak u muzici, medjutim moj je npr. ,mp3 player malo jaci od n73 music edition...mozes npr. uzeti i nekie originalne sony-eve sluske i staviti u 3.5 izlaz te tako muzika postaje jos glasnija ( to sam ja ucinio ) i btw. ima i opcija loudnes te stereo sound koje mozes ukljuciti kako bi zvuk bio jaci, neznam da li ko jos ovdje koristi tu opciju?

@morris55, mob vec koristim 2 dana uz bt, slusanje mjuze i sl. , nista strasno kod tebe, jer u pocetku baterija malo traje , zato sto ga niko tad ne ispusta iz ruke?
rocK for ever

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

jos jedna fora za ustedu baterije: ukoliko ne koristite 3g usluge, odete u podesavanja>mreza>mrezni rezim>gsm, jer tekefon trosi manje baterije ukoliko radi u gsm modu
::luv phonez::

morris55
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 14:50

Post od morris55 »

e rock u pravu si totalno,ne ispustam ga iz ruke jer je fon predobar.a probat cu i ovo sa gsm modom sto djoxie govori,jer svakako ne koristim 3g.pozdrav ljudi 8)

Transporter
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Transporter »

@nick6

meni nista nije glasno posto sam dugo radio kao DJ tako da ne mogu bas da ti kazem koliko su jake, ali cuju se taman 8)

@djoxie

aj probacemo i to :D

BTW,
Jedno pitanje, da li galerija moze da se podesi drugacije, smara me ovakav view, i trulo mi je sto ne moze da se odvoje slike i klipovi osim da ih pakujes u albume ili kako vec nisam se trudio da cackam pa i ne znam mozda ima i neka druga fora, ima Vas koji svasta znate pa je bolje da pitam :lol:
N95 8gb, 6310i

Odgovori