Pocinje odbrojavanje 10, 9, 8, ... - Docek Topnet-a

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
TiborNS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 10:12

Post od TiborNS »

verujem da ce im logo i ceo vizuelni identitet biti plave boje! (znam da sad to nije vazno i uopste nije sigurno al eto:))
ako odete na www.mobilkomaustriagroup.com videcete sta vidite...svaka boja za svaku drzavu ista boja u zastitnom znaku! nadam se da me kontate:)

TiborNS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 10:12

Post od TiborNS »

a da..jedina fora je to sto je Telenor "uzeo" plavu boju pa zato sumnjam da ce i ovi...posto je to lose onda za reklamu..misim kontate; mts-crveno, telenor plavo, mobilkom/Top net...?...
dobro svejedno
pozdrav

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

U subotici i dalje nista, mrka kapa. Ma ja sam vam lepo rekao sta ce da bude. Pustice kao 300 brojeva za svoje zaposlene, dok se ne konsoliduju, a onda cemo vec da vidimo. Moguce je da imaju strategiju da nahrupe odjednom sa nekim ultra povoljnostima, i da mnostvo ljudi odjednom predje kod njih. I onda im Telekom otkaze nacionalni roaming. E to bi bilo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Topnet
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 20:57

Post od Topnet »

Evo reci cu vam par informacija iz prve ruke.
Ja sam zaposlen u Topnet-u i radicu u jednoj radnji van Beograda.
U momentu pocinjanja postojace 16 radnji na teritoriji Srbije od kojih 5 u Beogradu.Najvece radnje ce biti u Beogradu (Knez Mihajlova/bivsa Savremena) i u Novom Sadu u pesackoj zoni.
Ime se jos ne saopstava mada je sve spremno,zakupljeni su termini na Tv stanicama kao i bilbordi.
Marketing jos ne pocinje jer se sve krije od konkurencije,bilo je polemika oko toga da li da se pocne sa necim ali je dogovoreno ili sve ili nista....dogovoreno je ovo drugo.
Sto se tice mreze sve je kupljeno novo i dopremljeno novo,nema starudije.Pokrivenost ce od pocetka biti 100% kroz Nacionalni roming dok nasa vlastita mreza pokriva Beograd,Nis i Novi Sad kao i auto puteve.Kvalitet signala je kao da razgovara sa fiksnog,nema vise sustanja gde je nasa mreza ali kad se predje na Mts.... :uhuh:
Radnje mnogo dobro izgledaju,prekopirane su Vipove radnje iz Hrvatske i sve je vrlo kvalitetno uradjeno.Po nekim suskanjima krecemo u petak...
Do tada Pozz za sve i vidimo se u nekoj od radnji! :wink:

tui profi
Banned
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2007. 18:25

Post od tui profi »

[quote="miodrage"][/quote]
1. Ako ce stvarno koristiti nacionalni roming, onda nakon testiranja imace istu pokrivenost kao mt:s-telekom, a to ce nam biti fino (bice pokrivena i Subotica naravno!)... :oops: :)
2. Moraju da dodju sa "ultra povoljnostima" inace zasto bi iko od nas kupio pripejd SIM karticu TopNeta, a kamoli da sklopimo ugovor na godinu/dve... :ohmy: :)
3. Telekom sigurno nece da otkaze nacionalni roaming!!! :uhuh: Bas sad su uzeli kredit, te pare morace nekako i da vrate, a nemaju tolko profita, da samo tako vrate dug!!! 8) ;) :D
4. Adrijano! Mnogi mobilni operateri pruzaju vec sirom Evrope mobilni internet, a nisu promenili ime: ni Vodafone nije promenila ime na Vodanet, na kraju krajeva ipak su mobilni operateri, a nisu internet kafici... ;) :D Ako vec nemaju neku bolju ideju, zasto ne rade isto kao sa Liechtensteinom(Mobilkom Liechtenstein!): Mobilkom-Srbija i to je to!!! :oops:
5. Dok sam ja pisao moj post neko je pisao post u ime Topneta! :blinky: E bas me interesuje, da li ce stvarno tako i biti??? :? Ako je sve to istina, sto je pisao, onda bicu medju prvima koji ce sklopiti online ugovor!!! Do petka necu ni svoj stari mobilni dati na reciklazu Telenoru, necu sklopiti jos jedan post paid ugovor sa njima, ali posle... :P :P :P ;) :D

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih postova!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

To da nema starudije, naravno, nije tačno... Bilo bi lepo da vaša mreža pokriva to što si naveo ali neće biti tako... Što se tiče kvaliteta signala... to je suludo komentarisati... :D i da će pokrivenost biti 100% nije tačno jer prvo mts nema pokrivenost 100%...
Toliko o verodstojnosti informacija... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Konačno neke informacije, mada pitanje je koliko su tvoje informacije verodostojne :oops: Bilo ko može da stavi nick topnet i da napriča svašta :P

Topnet, Šalu na stranu, moram samo da te pitam ako si ti stvarno zaposlen u "topnetu" iliti u novom misterioznog imena operateru, da li si ti samoinicujativno došao na ovaj forum i odao nam deo
poslovne tajne svoje firme ili je u poslovnoj politici "topnet"-a praćenje raspoloženja u narodu, i "bacanje koski"? Ako je ovo drugo (ušta čisto sumnjam) onda odlično - da jedan operter bar brine o našim željama, a ako je ovo prvo ---- :roll: :roll: super bi bilo da imamo nekog ko će nam davati informacije iz prve ruke, ajde ako može još informacija, usluge, paketi, cene, bilo šta......

8)
Poslednja izmena od migi u Uto, 05. Jun 2007. 09:35, izmenjeno 1 put ukupno.

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Hmmm ja jedino sto SIGURNO znam o zaposlenima u TopNetu je da su svi do jednog potpisali Non Dislosure ugovore tako da sumnjam da cemo od nekoga dobiti bilo kakvu informaciju a ovo sto je gore napisano mogao je d napise bilo ko od nas ja cu ipak da se strpim pa da vidim sta ce da ponude.

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

krecu u petak maj es ... sve ovo oko topneta mi se vishe smucilo, a do juce sam bio u fazonu da zavaljam svoj N70 ne bi li dobio kintu za njihov ugovor ... koji crni topnet, izgleda da je telekom u srbiji FTW!!!
There is no knowledge that is not power

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

skeptichni chicha napisao: Non Dislosure ugovore
disclosure

i da, bas nesto mislim da bi se neko registrovao da nam sve ovo kaze ako nece biti barem priblizno tacno, vazda se odmah se nadju dezurne pljuvadzije sa svojim "izvorima"

pusti ljude da pocnu pa onda pljuj
kao ovi su do sada bili dobri... :uhuh:
Remember, remember
The 5th of November

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Kako sam ja nezvanicno cuo, zvanicno pustaju mrezu u rad 15. juna, a dotle nam ostaje da se strpimo. Zasto bas 15. nemam pojma, ali ajde, neka im bude. Tu informaciju sam cuo danas od jednog ortaka koji ima poznanika zaposlenog u novom operateru, koji mu je rekao da se strpi do 15. a onda ce sve da izadje na videlo. Dalje nije hteo ni smeo nista da kaze.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

tui profi
Banned
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2007. 18:25

Post od tui profi »

Sad vec stvarno nista ne razumem: imaju dozvolu RATEL-a, skopili su ugovor sa mt:s-om a Nacionalnom roamingu, zasto bi cekali sad 15. jun? Ovaj iz Topneta(?) pise da je sve spremno, zakupljeni su termini na TV stanicama kao i bilbordi. Ne mogu da verujem, totalno sam razocaran, cekali smo pravi mobilni bum, a ne ovo rekla-kazala! :? :(

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

hehe, post od gore pomenutog topneta osvanuo na elitesecurity, sram ih bilo, sram bilo onog clana shto je tjorno post!
There is no knowledge that is not power

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ma cekaju 15.jun da se zavrsi skolska godina pa da obraduju malo skolarce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Jedno me zanima,zasto bre niko iz vlasti ili nadleznih ne javlja kada treba da pocnu sa radom,pa to je ipak treci mobilni operater,a ne neka obicna firma,kao da nikog nije briga.Ako je po ugovoru 1.jun ima da bude 1.jun.Meni to lici kakva drzava - takvo i postovanje ugovora,a i niko nadlezan da se oglasi :uhuh:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ma možda su malo pomešali ono tipa jun-jul možda su n i L zamenili mesta pa je ispalo ovo što je ispalo :wink:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

avangarda
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 21:52
Kontakt:

Post od avangarda »

[quote="Igoritza"][/quote]

Ja sam se tamo registrovao kao SEK750I i ja sam tamo citirao tekst topneta...
I sram tebe bili budalo :P :P :P :P :P jer forum sluzi za to da se razmene price i svako napiose informaciju koju ima a ne da se one kriju.
Jer je ni ti nisi napisao nego si je procitao, pa sto je onda i drugi isto tako nebi saznali...

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih postova!

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

E, poslednja informacija - mreža će se ipak zvati VIP, a ne TopNet ... posle će da promene i ime pravnog lica, ovo je sve bilo zajebancija ...

E, sad ... kol'ko je pametno to što su izabrali ... hmmmm ...
Samsung Omnia HD 8GB

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Ne verujem nista sto je napisao Topnet,mada ce nesto slucajno i pogoditi.Bice nekih povoljnosti ali je pitanje ko ce to moci da iskoristi.I ako bude sve idealno,tarife,cene,paketi,pokrivenost sta da radimo sto su mnogi vezani ugovorima na 24 meseca kod sadasnjih operatera.Ako uzmem moj primer-90 % osoba sa kojim razgovaram su kod Telekoma vezani za razne ugovore i nece menjati operatera a sami znate da paketi i tarifni dodaci podrzavaju istu mrezu(besplatni minuti).Ostaje da se nadamo da ce konkurencija uciniti da pocne borba za svakog korisnika (i da se steknu novi i zadrze postojeci)
LG G2 Black,16GB

Paravina
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 28. Maj 2007. 15:41

Post od Paravina »

posto www.vipmobile.co.yu jos ne radi, a redirekcija je na sajt http://asmp.novioperater.com/ a on radi, pa pogledajte

POGLEDAJTE IPAK JE VIP!!!

Zaključana tema