Telenor prepolovio cene pripejda
Telenor prepolovio cene pripejda
Kupovinom jednog od tri nova paketa "priča", "poruka" ili "posle 4" korisnici za 200 dinara dobijaju nov broj i kredit od 200 dinara.
U pripejd paketu "priča" cena razgovora u okviru Telenorove mreže košta 2,9 dinara po minutu, u okviru nacionalne mreže 6,5 dinara, SMS poruka košta 2,9 dinara, a razgovori se tarifiraju po sekundi.
Kupovinom paketa "poruke", prema rečima marketing menadžera Nenada Antića, korisnici će moći da razmenjuju poruke po ceni od jednog dinara, dok minut telefoniranja košta 7,5 dinara, uz tarifiranje po minutu.
Za korisnike koji najčešće mobilni telefon koriste posle podne Telernor je pripremio paket "posle 4", u kojem cena razgovora od 16.00 do 8.00 košta 2,9 dinara po minutu, a van tog intervala 9,9 dinara. Dosadašnji korisnici pripejd usluga Telenora na nove tarife mogu preći besplatno, pozivanjem korisničkog broja ili odlaskom u prodavnice.
Izvršni direktor korporativnih komunikacija Telenora Sandra Štajner je navela da je od avgusta broj korisnika tog mobilnog operatera u Srbiji povećan na 2,6 miliona, a samo u protekla tri meseca uvećan je za oko 172 hiljade. Ona je u ime Telenora pozdravila početak rada trećeg operatora u Srbiji VIP Mobajl, izražavajući uverenje da će konkurentno nadmetanje doprineti kvalitetu i raznovrsnosti usluga, od čega će svi korisnici imati veliku korist.
Izvor: B92
Uskoro vise informacija na www.telenor.co.yu
U pripejd paketu "priča" cena razgovora u okviru Telenorove mreže košta 2,9 dinara po minutu, u okviru nacionalne mreže 6,5 dinara, SMS poruka košta 2,9 dinara, a razgovori se tarifiraju po sekundi.
Kupovinom paketa "poruke", prema rečima marketing menadžera Nenada Antića, korisnici će moći da razmenjuju poruke po ceni od jednog dinara, dok minut telefoniranja košta 7,5 dinara, uz tarifiranje po minutu.
Za korisnike koji najčešće mobilni telefon koriste posle podne Telernor je pripremio paket "posle 4", u kojem cena razgovora od 16.00 do 8.00 košta 2,9 dinara po minutu, a van tog intervala 9,9 dinara. Dosadašnji korisnici pripejd usluga Telenora na nove tarife mogu preći besplatno, pozivanjem korisničkog broja ili odlaskom u prodavnice.
Izvršni direktor korporativnih komunikacija Telenora Sandra Štajner je navela da je od avgusta broj korisnika tog mobilnog operatera u Srbiji povećan na 2,6 miliona, a samo u protekla tri meseca uvećan je za oko 172 hiljade. Ona je u ime Telenora pozdravila početak rada trećeg operatora u Srbiji VIP Mobajl, izražavajući uverenje da će konkurentno nadmetanje doprineti kvalitetu i raznovrsnosti usluga, od čega će svi korisnici imati veliku korist.
Izvor: B92
Uskoro vise informacija na www.telenor.co.yu
djuice user permanently deactivated.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS

Ovo je samo pocetak dobrih stvari koje ocekuju korisnike Telenora i one koji to zele da budu...
Zeleo bih da pomenem i seriju "Zlatnih" i "Srebrnih" Telenor brojeva koje sada korisnici imaju mogucnost da kupe u Telenorovim prodavnicama, koji nude atraktivne i privlacne brojeve iz Telenor mreze.
Npr. 062/8777XXX, 062/XXXYYXX i slicno.

- _______________
Izmenio Akki, koristi opciju izmeni, ne pisi postove za redom.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Samo da ne skrenu sa ideje dodataka koji dodatno prilagodjavaju pakete... Najgore je biti krut i neprilagodljiv u svetu koji se menja. Sada da vidimo sta ce da kazu za postpaid...
btw. malo su mi nazivi "prica", "poruka" i "posle 4" bezveze... moglo je to malo smekerskije.
btw. malo su mi nazivi "prica", "poruka" i "posle 4" bezveze... moglo je to malo smekerskije.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ovaj paket priča mi se mnogo svidja.e sada pitanje je da li su to baš te cene.ono za 3din po minutu u svako doba to je dobro.ne moram više npr da čekam 10h i da zovem za 2.5
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
E evo sad sam slusao neki dnevnik na pinku i javili su za telenor,ali i za jos tri neka velika iznenadjenja.Znaci ima cetiri,jedno je ovo,a ostala tri u toku juna.
Pa ovo je stvarno mnogo dobro,samo sto rece neko na b92 ne mogu se kalemiti tarifni dodaci na ove pakete.E sad jedan stari broj sa dodacima i jedan ovaj nov
.Ali malo mi je sad cudno da je sada pri-paid dosta povoljniji od post-paida,tako da verovatno u ona tri iznenadjenja ce biti nesto za post-paid
Zanima me je ova tarifa posle 4 ima cenu od 2,9 din i van svoje mreze?
Na kraju ce uspostava poziva biti skuplja od minuta razgovora!!!!!
djuice kad si rekao petak,verovatno si mislio jer je trebao vip da krene u petak 1.juna,a posto su oni nesto odlozili i ovi su,ipak si bio u pravu
A sto se tive ovih zlatnih i srebrnih brojeva cuo sam da su oko 4500din.,ali i to je bolje nego ovi preprodavci po oglasima
Video sam jedan broj 063/444-442 sitnica 2000evra,mislim stvrno
Nego me zanima jer ce biti zlatni i 063 ili samo 062?
Pa ovo je stvarno mnogo dobro,samo sto rece neko na b92 ne mogu se kalemiti tarifni dodaci na ove pakete.E sad jedan stari broj sa dodacima i jedan ovaj nov

Zanima me je ova tarifa posle 4 ima cenu od 2,9 din i van svoje mreze?
Na kraju ce uspostava poziva biti skuplja od minuta razgovora!!!!!
djuice kad si rekao petak,verovatno si mislio jer je trebao vip da krene u petak 1.juna,a posto su oni nesto odlozili i ovi su,ipak si bio u pravu

A sto se tive ovih zlatnih i srebrnih brojeva cuo sam da su oko 4500din.,ali i to je bolje nego ovi preprodavci po oglasima

Nego me zanima jer ce biti zlatni i 063 ili samo 062?

Poslednja izmena od Andrijano u Čet, 07. Jun 2007. 16:39, izmenjeno 1 put ukupno.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
MOram priznati da mi se sviđa ova varijanta za razgovore posle 4, iako se slažem sa Lobachewskym, da so mogli to i malo šmekerskije da nazovu, ali kapiram ih. Ipak sad kad se već toliko toga nudi da retko ko ima uvid u celu priču, žele da budu do kraja jasni.
E sad moja interpretacija: ako ovaj paket "priča" ima ovu tarifu od 2,9 din. u mreži ceo dan, a paket "posle 4" to ima posle 4, u čemu bila njegova prednost, nego da je to posle 4 cena za sve mreže? Ok zlatno pravilo je: ništa ne predpostavljaj, ali ovo mi ipak zvuči logično. Ako je tako možda u saradnji sa 064 postpejd brojem na kome već imam 4din/min. u mreži, prebacim i pripejd trojku i na neki od ovih paketa (ne dam svoju šestocifrenu pripejd trojku dušmanima
).
I jedno pitanje (nisam se setio u Telenoru pre neki dan da ih pitam). Šta znače one cifre telefona u njihovim flajerima, gde je cigra mnogo veća nego ako se telefon uzima uz neki postpejd paket? Jel to znači da sad kod njih može i zvanično da se kupi fon, pa makad bio i malo skuplji? Milslim šta znači skuplji, ipak skluplje nego po prodavnicama u kojima se mi snabdevamo, a jeftiniji od onih rojaltonova i sličnih. Hoće oni to da sahrane ove male prodavnice lagano?

E sad moja interpretacija: ako ovaj paket "priča" ima ovu tarifu od 2,9 din. u mreži ceo dan, a paket "posle 4" to ima posle 4, u čemu bila njegova prednost, nego da je to posle 4 cena za sve mreže? Ok zlatno pravilo je: ništa ne predpostavljaj, ali ovo mi ipak zvuči logično. Ako je tako možda u saradnji sa 064 postpejd brojem na kome već imam 4din/min. u mreži, prebacim i pripejd trojku i na neki od ovih paketa (ne dam svoju šestocifrenu pripejd trojku dušmanima

I jedno pitanje (nisam se setio u Telenoru pre neki dan da ih pitam). Šta znače one cifre telefona u njihovim flajerima, gde je cigra mnogo veća nego ako se telefon uzima uz neki postpejd paket? Jel to znači da sad kod njih može i zvanično da se kupi fon, pa makad bio i malo skuplji? Milslim šta znači skuplji, ipak skluplje nego po prodavnicama u kojima se mi snabdevamo, a jeftiniji od onih rojaltonova i sličnih. Hoće oni to da sahrane ove male prodavnice lagano?

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
He he mogli su da daju naziv Toki, Tipi, 16hti i da snime apstraktno stupidne reklame, eto ni previse maste i poverenja u moderne marketing strucnjake ne mora da bude dobra stvar
Sto se cena telefona u flajerima tice zadnji put kada sam ih pitao je situacija bila sledeca: dakle niza cena ako placas karticom visa cena za kes pa ti onda razliku podele na 24 dela i odbijaju od mesecnog racuna

Sto se cena telefona u flajerima tice zadnji put kada sam ih pitao je situacija bila sledeca: dakle niza cena ako placas karticom visa cena za kes pa ti onda razliku podele na 24 dela i odbijaju od mesecnog racuna

- Lobachewsky
- Gatekeeper
Ima fora zasto je to tako, ne postoje bezveze dva nacina naplate telefona. Stvar je u psihologiji- da li zelis da kupis telefon po normalnoj ceni, a da mesecno imas popuste na pretplatu; ili da jeftino kupis telefon, a da za pretplatu placas normalnu cenu. Iako je potpuno isto i jedno i drugo, nekima se cini da je prvo povoljnije jer lakse shvate da su kupili telefon po normalnoj ceni, ali zato imaju vidljiv popust na pretplatu svakog meseca.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Re: Telenor prepolovio cene pripejda
Good: Dobro je sto ne moramo kupiti opet neki nov pripejd broj, jer sam kupio kod Mobtela i Telekoma svaki put po nekoliko paketa sa promo akcijama, a sad vec ni ja ne znam kolko SIM kartica imam, nego jednostavno na web sajtu portala Telenora ili pozivanjem korisnikog broja mogu da menjam tarifu!djuice napisao:Kupovinom jednog od tri nova paketa "priča", "poruka" ili "posle 4" korisnici za 200 dinara dobijaju nov broj i kredit od 200 dinara.
Dosadašnji korisnici pripejd usluga Telenora na nove tarife mogu preći besplatno, pozivanjem korisnickog broja ili odlaskom u prodavnice.
Bad: Nesto ce morati uraditi uskoro i sa postpejd tarifama: Nek ostane cena pretplate, da ni Telenor ne bi izgubio ocekivni profit, ali mogu isto tako da ponude nove tarife tj. da snize cene ili ce izgubiti puno postpajd korisnika! Sta ce biti sada sa tarifnim dodacima?

Evo i vise informacija o novim tarifnim paketima: http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3156

Savet: Nemojte ih posmatrati kao zamenu za postojece pakete vec kao dodatne pakete za one koji ne zele da se cimaju oko aktiviranja tarifnih dodataka i koji zele da sve bude sto jednostavnije.
Promena na nove pakete moguca je i putem portala Moj Telenor.

Savet: Nemojte ih posmatrati kao zamenu za postojece pakete vec kao dodatne pakete za one koji ne zele da se cimaju oko aktiviranja tarifnih dodataka i koji zele da sve bude sto jednostavnije.
Promena na nove pakete moguca je i putem portala Moj Telenor.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Dobro fino,pa ovako:
Da li moze neko tacno da napise da li se na ove pakete mogu kalemiti tarifni dodaci ili ne???
U paketu prica uspostava poziva je 2,9din bez pdv-a,da li je to moguce ili je ovde neko lud ili pohlepan
Fiksna nadoknada za svaki započeti razgovor iznosi 2,9 dinara bez pdv-a
Ako je tako meni su dodaci mnogo bolja stvar,eventualno posto imam jos jednu pri-paid karticu koja krasi fioku,pa mozda da stavim neki ovaj paket.
Gde su nestali pri-paid paketi jedna cana,vise price i moje vreme??????
Da li moze neko tacno da napise da li se na ove pakete mogu kalemiti tarifni dodaci ili ne???
U paketu prica uspostava poziva je 2,9din bez pdv-a,da li je to moguce ili je ovde neko lud ili pohlepan

Fiksna nadoknada za svaki započeti razgovor iznosi 2,9 dinara bez pdv-a
Ako je tako meni su dodaci mnogo bolja stvar,eventualno posto imam jos jednu pri-paid karticu koja krasi fioku,pa mozda da stavim neki ovaj paket.
Gde su nestali pri-paid paketi jedna cana,vise price i moje vreme??????
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Na nove prepaid pakete NE MOGU da se koriste tarifni dodaci (zvao sam Callcentar). Sad ne znam da li da koristim stare pakete i tarifne dodatke ili neki od novih paketa
Novi paketi su povoljniji, ali ne toliko koliko zvuci. Cuj prepolovili cene, prica ti se isplati samo za duge pozive u mrezi, na porukama je prvi minut price 12 din, posle toga + 10 din/min (svaka cast ljudima koji imaju zivaca da kuckaju poruke). Ovaj paket posle 4 je veoma zanimljiv

w810 + 8GB
Jeste, ali te i dalje prvi minut izađe 5 dinara, a ne pričaš baš svaki čas po 3-5 minuta o svom trošku, pa da se isplati. Ili barem ja to ne radim. Ne znam još. Videćemo.
Samo mi nije jasna stavka poruke od 2,9 din bez PDVa. JEl to poskupljenje? Jer kaže: Cene su prikazane bez PDV-a. A ako i nije, ubilo se od popuata od 10 para.

Samo mi nije jasna stavka poruke od 2,9 din bez PDVa. JEl to poskupljenje? Jer kaže: Cene su prikazane bez PDV-a. A ako i nije, ubilo se od popuata od 10 para.