Koji telefon ste oduvek želeli da imate?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Masterokrata, ja sam ga setao tj dobio u paketu sa njim 32mb ali u to vreme nisu kartice bile na izvolite kao sad :disgust: cisto sumnjam da je podrzavao vise :dry: inace vrh fontel za to vreme 2001/02 mp3 bruka :roll:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Sl45 je podrzavao kartice do 64mb a sl45i do 128mb. tako sam ja cuo jednog drugara. Imao sam sl45 ali sa 32 mb memorije i nisam pokusavao sa vecom memorijom.

Zvuk na slusalicama kod sl45 je extra, na najace pojacano polse 10-tak min bi me polele usi 8) . Bas je imao odlicam zvuk
and justice for all...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Hm znaci morao bi da nadjem karticu od 64mb :smutny: covece pa lakse je pronaci od 1 gb nego od 64mb :lol: Hteo sam da imam u vidu ako mi opet iskrsne prilika za nabavku, nikad se ne zna :roll:
5130+Koss the plug....

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@masterokrata: necu monohromatski ekran, 8910i je lepse (crne boje) a ne siv kao ovaj, a i inace imam telefon ne kupujem vishe, nego tako... taj telefon mi se svidja i voleo bih da ga shetam :wink: . Da nemam telefon i da 8910i kosta koliko i nudi (tj. do 100evra) odmah bih ga pazario!

Ali eto, nije mi bilo sudjeno da ga imam :? . :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Masteru cut the crap :D kakav pa sad sl45...opet se igras.... :roll: ....znaci ovde su u igri oldies....hm pa ja kad sam kupovao moj prvi telefon c55 siemens video sam posle samo nedelju dana me45...znao sam ja i pre za njega ali me zavaral oznaka a lik mi je nudio kao super telefon i sve a ja ni da cujem...e sad se malo kajem...eto to bi bio moj za kolekciju
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Jones, da znas da je ME45 extra telefon, ali nista nece prevazici m35 s kojim smo igrali fudbal u srednjoj, otvarali pivo i druge flashe :) uf al je bio dobro oklopljen cak i u vodi je lepo zvonio..... :D
E a nadam se da me niko nece streljati ako spomenem da sam danas naleteo na disk filma "Saint" i video sam jedan matori komunikator koji koristi popularan Svetac, to je nokia 9110, monohromatski ekran i velika antena :D a ipak je imao slot za mmc i podrzavao je wav zvono.
5130+Koss the plug....

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

He,nije losa tema... :wink:
Pre,dok su telefoni bili dostupni samo onima sa nesto dubljim dzepom,znaci negde pre 5-6 godina,mastao sam o Ericssonu T28. U ono vreme je bio cudo tehnike,onako mali i tanak...

Danas mastam o Nokiji N95 koja ima skoro sve sto vam treba u jednom uredjaju... :) :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ja u zadnje vreme vrlo mashtam o HP 6915 i ako umem pravilno da chitam signale,mislim da cu ga uskoro i dobiti,tojest ako uspem da ne nerviram zenu do nove godine :D

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Kada je 9210 bio popularan i kad sam se lozio na taj fon , bilo mi je ponudjeno da skocim salto sa 10m na kosutnjaku da bi ga dobio :| ........... skocio sam :o , ali na glavu :smutny: , nisam bas smeo salto ...... :oops:
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

i jesi li ga dobio? :D ja sam htela da imam 6600 ali sam umesto njega uzela k700i koji mi je bio najdrazi telefon :) sada zelim n95 i sigurna sam da cu je se dochpati nekako kad izadje :D
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

:D :D :D Ma najjace , pa naravno da nisam dobio :smutny:
Hehe , ma dooooobro , nema veze ........
Pa nisam bas toliko lood da dajem glavu za fon 8)
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Bull Terrier, pa kad je bio popularan sto da ne :D
Zezam se naravno, ali kad pogledam sta je pre 6 meseci npr bilo jako nedostupno i nezamislivo sad je koliko toliko dostupno...npr SE p990 prvi put letos kad mu je cena izasla na ovom sajtu kostao je 960e ako se ne varam uglavnom siguran sam da je preko 950 bilo...a danas 480e pada cena telefonima, pada :wink:
5130+Koss the plug....

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

WOw!Ova tema je super!Ja sam oduvek kao mali zeleo da dobijem telefon i pre jedno desetak godina bio je to philips savy...a moj drugi fon je SE t65 koji i dna danas imam i radi i cuvam ga (nadam se da ce kroz 10tak godina kad se pojavim s njim na uluci da mi zavide ili ce me strpati u zatvor ili ludnicu)... :lol:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Obicno sam malo cekao da se cena normalizuje za model i zudeo sam za Nokiom 6680, kada sam ga nabavio polovnog iz svajcarske bio sam odusevljen i to je stvarno dobar telefon jos uvek!
Onda mi je ispala sansa da ga povoljno prodam i uz malo vise para kupim N70 koji me u potpunosti zadovoljava :D naravno ako naleti po dobrim uslovima N95 moj je nadam se :roll: 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

Nekad davno zeleo sam da imam Ericsson T28. To je onaj tanki, sa federom za otvaranje. Imao ga je jedan drugar davno, kako sam mu samo zavideo, ali bio preskup za mene... :cry:

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

I ja sam strasno zeleo sl45,kao par kolega ovde :)

Secam se kao da je bilo juce...leto 2002,dolazim ja iz skole,zadnji dan...i dok sam ulazio u kucu,kroz prozor ugledam kako moj cale pokusava da sakrije neku kutiju,onako na brzinu.Odmah sam znao :D
Nisam mogao da docekam,u letu sam rasturio pakovanje. :lol: Verujte kad sam prvi put cuo onu pesmu 'fire' ili tako nesto,koja dolazi uz karticu,e suze su mi posle koliko sam bio odusevljen.Nisam ga skidao mesecima sa glave :lol: Neverovatno jaka reprodukcija (na max je neizdrzivo),extra bass,gazi mnoge danas mp3 playere,JAVA.Samo je bio dosta spor,ali po meni jedan od najboljih telefona.
E da,mislim da radi i sa karticama veceg kapaciteta 256,a uz patchovanje firmwarea i vise,samo se ne preporucuje veca od 128,jer telefon nenormalno uspori i postaje neupotrebljiv.

Drugi telefon koji sam fanaticno zeleo (i dobio :) ) je siemens sx1
Secam se da sam mesecima i pre nego sto je izasao u prodaju (jos kao prototip) visio po nekim forumima i skidao slike,stotine slika,testova i sl.
Onda je konacno pusten u prodaju,pocetkom decembra 2003,ako se ne varam,a kod nas se pojavio pocetkom januara.E maja je bio moj :D Jeste da me je propisno iscimao narednih godinu dana,al se ne kajem.I dalje mislim da je bio bolji od 6600 (eto rekoh i ostadoh ziv :D )

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Da je bio bolji od 6600 ljudi bi ga jos uvek imali i hvalili,dolazili bi na forum i postavljali pitanja o njemu... :wink: :wink: :wink:

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ma kako se usudjujes da gazis po mojim snovima :lol:
Salim se..dvoumio sam se ja izmedju 6600 i sx1,ali me je nervirao nedostatak mp3 i radia kod nokie :dry: a i nije bas bila olicenje brzine :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

uvek mi se sviđao 7650 :roll: ....... a ostali telefoni koje sam želeo da imam (i još uvek želim) su mpx200/mpx220, a1000/a925, p900/910, SE s700, neki HTC-ovi telefoni, itd... :)

pozdrav...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Green, pa SX1 jeste bolji od 6600 8)
Ima integrisan mp3 player, ali napravljeno je mnogo manje primeraka nego 6600, pa podrzavao je i hot-swap ali samo u jednom smeru, tj smeli ste u upaljen telefon da stavite karticu ali da bi je vratili morali bi da ugasite telefon, ima ga jos uvek jedan kolega na faxu i prezadovoljan je.
Ja kad sam mogao da uzmem sx1 odbila me je tastatura koja je zbilja neobicna.
E b_udder, odmah da ti razbijemo neke iluzije i snove mpx220 jako lepo izgleda ali nije ni za kupus, ako budes uzeo p900 nemas potrebe da juris a1000.
Tako da jedino sto ti valja nabaviti od ovoga sto ti se svidjalo je p900 s ocuvanom maskom i dobrom(niskom) cenom, jos ako ga flesnes u p910 za nekih 20e imas zbilja kompaktan i dobar telefon.
5130+Koss the plug....

Odgovori