I ja sam strasno zeleo sl45,kao par kolega ovde
Secam se kao da je bilo juce...leto 2002,dolazim ja iz skole,zadnji dan...i dok sam ulazio u kucu,kroz prozor ugledam kako moj cale pokusava da sakrije neku kutiju,onako na brzinu.Odmah sam znao
Nisam mogao da docekam,u letu sam rasturio pakovanje.

Verujte kad sam prvi put cuo onu pesmu 'fire' ili tako nesto,koja dolazi uz karticu,e suze su mi posle koliko sam bio odusevljen.Nisam ga skidao mesecima sa glave

Neverovatno jaka reprodukcija (na max je neizdrzivo),extra bass,gazi mnoge danas mp3 playere,JAVA.Samo je bio dosta spor,ali po meni jedan od najboljih telefona.
E da,mislim da radi i sa karticama veceg kapaciteta 256,a uz patchovanje firmwarea i vise,samo se ne preporucuje veca od 128,jer telefon nenormalno uspori i postaje neupotrebljiv.
Drugi telefon koji sam fanaticno zeleo (i dobio

) je siemens sx1
Secam se da sam mesecima i pre nego sto je izasao u prodaju (jos kao prototip) visio po nekim forumima i skidao slike,stotine slika,testova i sl.
Onda je konacno pusten u prodaju,pocetkom decembra 2003,ako se ne varam,a kod nas se pojavio pocetkom januara.E maja je bio moj

Jeste da me je propisno iscimao narednih godinu dana,al se ne kajem.I dalje mislim da je bio bolji od 6600 (eto rekoh i ostadoh ziv

)