Koji telefon ste oduvek želeli da imate?
- fain2daniel
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
 - Kontakt:

- Dream Weaver
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
 - :: Xiaomi Mi Max 2

- Masterokrata
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

@masterokrata: necu monohromatski ekran, 8910i je lepse (crne boje) a ne siv kao ovaj, a i inace imam telefon ne kupujem vishe, nego tako... taj telefon mi se svidja i voleo bih da ga shetam  
 . Da nemam telefon i da 8910i kosta koliko i nudi (tj. do 100evra) odmah bih ga pazario!
Ali eto, nije mi bilo sudjeno da ga imam
 .  

Ali eto, nije mi bilo sudjeno da ga imam
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove? 
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
						Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Masteru cut the crap 
 kakav pa sad sl45...opet se igras.... 
 ....znaci ovde su u igri oldies....hm pa ja kad sam kupovao moj prvi telefon c55 siemens video sam posle samo nedelju dana me45...znao sam ja i pre za njega ali me zavaral oznaka a lik mi je nudio kao super telefon i sve a ja ni da cujem...e sad se malo kajem...eto to bi bio moj za kolekciju

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
						- Masterokrata
 - Mobil manijak

Jones,  da znas da je ME45 extra telefon, ali nista nece prevazici m35 s kojim smo igrali fudbal u srednjoj, otvarali pivo i druge flashe 
  uf al je bio dobro oklopljen cak i u vodi je lepo zvonio..... 

E a nadam se da me niko nece streljati ako spomenem da sam danas naleteo na disk filma "Saint" i video sam jedan matori komunikator koji koristi popularan Svetac, to je nokia 9110, monohromatski ekran i velika antena
  a ipak je imao slot za mmc i podrzavao je wav zvono.

E a nadam se da me niko nece streljati ako spomenem da sam danas naleteo na disk filma "Saint" i video sam jedan matori komunikator koji koristi popularan Svetac, to je nokia 9110, monohromatski ekran i velika antena
5130+Koss the plug....
						- Bull Terrier
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

- Bull Terrier
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

- Masterokrata
 - Mobil manijak

Bull Terrier,  pa kad je bio popularan sto da ne 

Zezam se naravno, ali kad pogledam sta je pre 6 meseci npr bilo jako nedostupno i nezamislivo sad je koliko toliko dostupno...npr SE p990 prvi put letos kad mu je cena izasla na ovom sajtu kostao je 960e ako se ne varam uglavnom siguran sam da je preko 950 bilo...a danas 480e pada cena telefonima, pada

Zezam se naravno, ali kad pogledam sta je pre 6 meseci npr bilo jako nedostupno i nezamislivo sad je koliko toliko dostupno...npr SE p990 prvi put letos kad mu je cena izasla na ovom sajtu kostao je 960e ako se ne varam uglavnom siguran sam da je preko 950 bilo...a danas 480e pada cena telefonima, pada
5130+Koss the plug....
						- kljaja
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
 - Kontakt:

WOw!Ova tema je super!Ja sam oduvek kao mali zeleo da dobijem telefon i pre jedno desetak godina bio je to philips savy...a moj drugi fon je SE t65 koji i dna danas imam i radi i cuvam ga (nadam se da ce kroz 10tak godina kad se pojavim s njim na uluci da mi zavide ili ce me strpati u zatvor ili ludnicu)... 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
						N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Obicno sam malo cekao da se cena normalizuje za model i zudeo sam za Nokiom 6680, kada sam ga nabavio polovnog iz svajcarske bio sam odusevljen i to je stvarno dobar telefon jos uvek!
Onda mi je ispala sansa da ga povoljno prodam i uz malo vise para kupim N70 koji me u potpunosti zadovoljava
 naravno ako naleti po dobrim uslovima N95 moj je nadam se  

Onda mi je ispala sansa da ga povoljno prodam i uz malo vise para kupim N70 koji me u potpunosti zadovoljava
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!
						- Phantom Lord
 - Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

I ja sam strasno zeleo sl45,kao par kolega ovde  
Secam se kao da je bilo juce...leto 2002,dolazim ja iz skole,zadnji dan...i dok sam ulazio u kucu,kroz prozor ugledam kako moj cale pokusava da sakrije neku kutiju,onako na brzinu.Odmah sam znao

Nisam mogao da docekam,u letu sam rasturio pakovanje.
 Verujte kad sam prvi put cuo onu pesmu 'fire' ili tako nesto,koja dolazi uz karticu,e suze su mi posle koliko sam bio odusevljen.Nisam ga skidao mesecima sa glave  
 Neverovatno jaka reprodukcija (na max je neizdrzivo),extra bass,gazi mnoge danas mp3 playere,JAVA.Samo je bio dosta spor,ali po meni jedan od najboljih telefona.
E da,mislim da radi i sa karticama veceg kapaciteta 256,a uz patchovanje firmwarea i vise,samo se ne preporucuje veca od 128,jer telefon nenormalno uspori i postaje neupotrebljiv.
Drugi telefon koji sam fanaticno zeleo (i dobio
 ) je siemens sx1
Secam se da sam mesecima i pre nego sto je izasao u prodaju (jos kao prototip) visio po nekim forumima i skidao slike,stotine slika,testova i sl.
Onda je konacno pusten u prodaju,pocetkom decembra 2003,ako se ne varam,a kod nas se pojavio pocetkom januara.E maja je bio moj
 Jeste da me je propisno iscimao narednih godinu dana,al se ne kajem.I dalje mislim da je bio bolji od 6600 (eto rekoh i ostadoh ziv  
 )

Secam se kao da je bilo juce...leto 2002,dolazim ja iz skole,zadnji dan...i dok sam ulazio u kucu,kroz prozor ugledam kako moj cale pokusava da sakrije neku kutiju,onako na brzinu.Odmah sam znao
Nisam mogao da docekam,u letu sam rasturio pakovanje.
E da,mislim da radi i sa karticama veceg kapaciteta 256,a uz patchovanje firmwarea i vise,samo se ne preporucuje veca od 128,jer telefon nenormalno uspori i postaje neupotrebljiv.
Drugi telefon koji sam fanaticno zeleo (i dobio
Secam se da sam mesecima i pre nego sto je izasao u prodaju (jos kao prototip) visio po nekim forumima i skidao slike,stotine slika,testova i sl.
Onda je konacno pusten u prodaju,pocetkom decembra 2003,ako se ne varam,a kod nas se pojavio pocetkom januara.E maja je bio moj
- Phantom Lord
 - Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

- Masterokrata
 - Mobil manijak

Green,  pa SX1 jeste bolji od 6600 

Ima integrisan mp3 player, ali napravljeno je mnogo manje primeraka nego 6600, pa podrzavao je i hot-swap ali samo u jednom smeru, tj smeli ste u upaljen telefon da stavite karticu ali da bi je vratili morali bi da ugasite telefon, ima ga jos uvek jedan kolega na faxu i prezadovoljan je.
Ja kad sam mogao da uzmem sx1 odbila me je tastatura koja je zbilja neobicna.
E b_udder, odmah da ti razbijemo neke iluzije i snove mpx220 jako lepo izgleda ali nije ni za kupus, ako budes uzeo p900 nemas potrebe da juris a1000.
Tako da jedino sto ti valja nabaviti od ovoga sto ti se svidjalo je p900 s ocuvanom maskom i dobrom(niskom) cenom, jos ako ga flesnes u p910 za nekih 20e imas zbilja kompaktan i dobar telefon.

Ima integrisan mp3 player, ali napravljeno je mnogo manje primeraka nego 6600, pa podrzavao je i hot-swap ali samo u jednom smeru, tj smeli ste u upaljen telefon da stavite karticu ali da bi je vratili morali bi da ugasite telefon, ima ga jos uvek jedan kolega na faxu i prezadovoljan je.
Ja kad sam mogao da uzmem sx1 odbila me je tastatura koja je zbilja neobicna.
E b_udder, odmah da ti razbijemo neke iluzije i snove mpx220 jako lepo izgleda ali nije ni za kupus, ako budes uzeo p900 nemas potrebe da juris a1000.
Tako da jedino sto ti valja nabaviti od ovoga sto ti se svidjalo je p900 s ocuvanom maskom i dobrom(niskom) cenom, jos ako ga flesnes u p910 za nekih 20e imas zbilja kompaktan i dobar telefon.
5130+Koss the plug....