Uradi sam....
- Dexter
- Expert

- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Bekra, uradio mu za dz poshto je komshija ali ne verujem da je neshto skupo...
miodrage, rad se i ne vidi zbog losheg kvaliteta slike, inache ima puno linija kojima su ispunjena slova itd. , bolje izgleda uzivo....
gargamel4, pa dobro to je vec stvar ukusa, svako moze da odradi neku svoju velichinu, drugi crtez itd...
A shto se tiche kasnije prodaje, lako je zameniti samo taj zadnji poklopac od baterije i bude kao nov...
miodrage, rad se i ne vidi zbog losheg kvaliteta slike, inache ima puno linija kojima su ispunjena slova itd. , bolje izgleda uzivo....
gargamel4, pa dobro to je vec stvar ukusa, svako moze da odradi neku svoju velichinu, drugi crtez itd...
A shto se tiche kasnije prodaje, lako je zameniti samo taj zadnji poklopac od baterije i bude kao nov...
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Otidji kod bilo kog zlatara, gravera...
A kako ste tacno mislili kada ste onoj djevoci sa predhodne strane objashnjavali da prebaci crtesh na maskicu? Recimo imam crtes i kojim postupkom da ga prenesem na maskicu, bez obzira na cenu, uz najveci moguci kvalitet?
A kako ste tacno mislili kada ste onoj djevoci sa predhodne strane objashnjavali da prebaci crtesh na maskicu? Recimo imam crtes i kojim postupkom da ga prenesem na maskicu, bez obzira na cenu, uz najveci moguci kvalitet?
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
- kapoerista90
- Expert

Interesuje me sledece... npr, imam crtezh, tribal, bilo shta, odshtampano na kompu... da bih ja to prenioo na plastiku, moram da izrezem linije crteza, da bi se kasnije sprejom prenijelo na plasticu. Znam da moze da se uradi skalperom ali daima postoji IJEDAN drugaciji nacin? Laserom ili necim?
- kapoerista90
- Expert

- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Postoje firme koje rade lasersko graviranje i štampu, ali ne verujem da će hteti da odrade samo jedan komad jer uglavnom rade na veliko. Skoro je prijatelj radio prednju aluminijumsku masku za pojačalo i ispalo je fenomenalno. Izguglajte "radiant graviranje"... 
● PRAVILA FORUMA ●
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
pozz svima nisam dugo citao ovu temu pa nisam mogo da odgovorim na pitanje........ja zivim u nisu i imas graviranje u skoro svakoj zlatari(kao sto su vec neki spominjali) ali ja sam se raspitao kod "Lukaca" jer mi kao tamo deluju najsigurnije a i moj drug je tamo gravirao neke stvari.........ukratko posto sad imam 7500 nema nista od graviranja
hehe mada imam komsiju koji radi na strugu ili tako nesto i reko m je da ima neke sanse da se napravi zadnji poklopac od nekog metala (mislim da je reko neka vrsta aluminijuma) ali on je otiso za sloveniju i nista od toga nije bilo
mada kad se vrati pitacu ga opet deluje mi nekako razumno jer je prilicno jednostavno uradjen poklopac (drzi se samo na zabce sa strane) pa mozda i nesto bude...ali kao sto rekoh koju su sanse videcemo pozz......... 
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Zamolio bih clana dimi 89, ako nije problem da kaze, sta je bilo posle sa tim komsom, zivo me interesuje, jer i mene to interesuje, prebacanje plasticnog dijela u potpuno metalni, jednostavno nzm kako to da ivedem?
To treba da se odlivla, ovo qrc-palac, tandare-mandare, ja jesam kreten i ambiciozan do bola sto se tice ovih gluposti, ali ovdje jednostavno nemam NIKAKVIH uslova, da topim metal, odlivam... Ko mi moze pomoci? Ima li iko da se time bavi?
To treba da se odlivla, ovo qrc-palac, tandare-mandare, ja jesam kreten i ambiciozan do bola sto se tice ovih gluposti, ali ovdje jednostavno nemam NIKAKVIH uslova, da topim metal, odlivam... Ko mi moze pomoci? Ima li iko da se time bavi?
- vostezmaj
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Ajd malo da osvezim temu,malo sam se igrao i ofarbao k300 u crno...Rasklopio sve lepo i od sivog napravio crni
Uzeo sam vodenu smirglu 1200 onu najfiniju i lagano skinuo farbu sa maskice i onda prefarbao.Vazno je da se sve lepo izvadi iz kucista telefona radi lakseg farbanja.

Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb