Uradi sam....

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Super ideja,i super je ispalo.Mada i ako je ovo tema uradi sam,opet moze se i to racunati,zato sto je sigurno to bila njegova ideja.Da imam taj fon sam bih pokusao nesto.Ipak je sladje da sam uradis nego da das da ti neko uradi :P :D
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Bekra, uradio mu za dz poshto je komshija ali ne verujem da je neshto skupo...

miodrage, rad se i ne vidi zbog losheg kvaliteta slike, inache ima puno linija kojima su ispunjena slova itd. , bolje izgleda uzivo....

gargamel4, pa dobro to je vec stvar ukusa, svako moze da odradi neku svoju velichinu, drugi crtez itd...

A shto se tiche kasnije prodaje, lako je zameniti samo taj zadnji poklopac od baterije i bude kao nov... :wink:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

imama LG KE970 shine i razmisljam se da li da ga izgraviram(30din. slovo raspitao sam se ) ili ne? I sta bi bilo dobro da izgraviram? Ajde ako imate neki pametan predlog kazite :wink:
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Lazaboj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 15. Jul 2005. 21:07

Post od Lazaboj »

Mogao bi da ugraviras "Carpe Diam",valjda se tako pise.Sto bi u nekom filmu rekli "Seiz the carpet"!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Raloni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 19:58

Post od Raloni »

dimi89, gde to ima? Hocu i ja! :wink: Molim te, odgovori!!! To sam bash dugo vremena razmishljao.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

De ces ti da graviras.... ako mislis na 5300 Nema sanse,ispasce smesno....Aj na shine jos i nekako al na 5300... NE
Nokia E71... Elegant, but deadly

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Samo da kazem da sam sad izlepio originalnu maskicu na n70 onom tapet folijom i sad izgleda kao nov.Slike cu da postavim u toku dana...

p.s.I sad vise nemam problema sa onim skripanjem maskice i klimanjem poklopca kamere,a telefon izgleda kao da je tako i napravljen.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Raloni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 19:58

Post od Raloni »

kapoerista90, NE! Imam t610, pa mi je i ovako kanta, ne koristim ga! Hocu da ga malo pimpujem! Pa da se shirim. On ima metalno nazad!

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

Otidji kod bilo kog zlatara, gravera... :)

A kako ste tacno mislili kada ste onoj djevoci sa predhodne strane objashnjavali da prebaci crtesh na maskicu? Recimo imam crtes i kojim postupkom da ga prenesem na maskicu, bez obzira na cenu, uz najveci moguci kvalitet? :disgust:
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Nikako... Jedino da se skenira,pa komp da ugravira(ako si na to mislio) a ako mislis na crtez konkretno... Pa jedino neko sa punoooo talenta :P:P

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Nije mislio da se gravira nego da se iscrta verovatno...

A kad se gravira, crtez se pretvori u vektore ili kako vec pa mashina da odradi...

Leonel
Mobil fan
Mobil fan

Post od Leonel »

Interesuje me sledece... npr, imam crtezh, tribal, bilo shta, odshtampano na kompu... da bih ja to prenioo na plastiku, moram da izrezem linije crteza, da bi se kasnije sprejom prenijelo na plasticu. Znam da moze da se uradi skalperom ali daima postoji IJEDAN drugaciji nacin? Laserom ili necim?

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Tesko da moze laser na plastiku... Otislo bi sve u PIIIP :D al nemam pojma az neku drugu metodu,mozda... Jedino airbrush :D

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

mozda moze sa CNCom na plastiku? ne verujem, ali ko zna.. mada, kao sto kaze kapoerista90, gledaj da ti to nacrta neko air brushem.. al malo ko ce ti to raditi, mislim telefon, i to na 4 cm2..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

bygynon
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Okt 2007. 06:13

Post od bygynon »

Kolko sam ja razumeo Leonel ima crtež na papiru i treba da iseče papir tako da ostane "rupa" u papiru sa konturama crteža. E onda bi on kroz tu rupu da nanese sprej na plastiku.... Ali osim skalpela mi ništa drugo ne pada na pamet...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Postoje firme koje rade lasersko graviranje i štampu, ali ne verujem da će hteti da odrade samo jedan komad jer uglavnom rade na veliko. Skoro je prijatelj radio prednju aluminijumsku masku za pojačalo i ispalo je fenomenalno. Izguglajte "radiant graviranje"... :wink:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

pozz svima nisam dugo citao ovu temu pa nisam mogo da odgovorim na pitanje........ja zivim u nisu i imas graviranje u skoro svakoj zlatari(kao sto su vec neki spominjali) ali ja sam se raspitao kod "Lukaca" jer mi kao tamo deluju najsigurnije a i moj drug je tamo gravirao neke stvari.........ukratko posto sad imam 7500 nema nista od graviranja :) hehe mada imam komsiju koji radi na strugu ili tako nesto i reko m je da ima neke sanse da se napravi zadnji poklopac od nekog metala (mislim da je reko neka vrsta aluminijuma) ali on je otiso za sloveniju i nista od toga nije bilo :( mada kad se vrati pitacu ga opet deluje mi nekako razumno jer je prilicno jednostavno uradjen poklopac (drzi se samo na zabce sa strane) pa mozda i nesto bude...ali kao sto rekoh koju su sanse videcemo pozz......... :wink:
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Leonel
Mobil fan
Mobil fan

Post od Leonel »

Zamolio bih clana dimi 89, ako nije problem da kaze, sta je bilo posle sa tim komsom, zivo me interesuje, jer i mene to interesuje, prebacanje plasticnog dijela u potpuno metalni, jednostavno nzm kako to da ivedem?

To treba da se odlivla, ovo qrc-palac, tandare-mandare, ja jesam kreten i ambiciozan do bola sto se tice ovih gluposti, ali ovdje jednostavno nemam NIKAKVIH uslova, da topim metal, odlivam... Ko mi moze pomoci? Ima li iko da se time bavi?

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ajd malo da osvezim temu,malo sam se igrao i ofarbao k300 u crno...Rasklopio sve lepo i od sivog napravio crni 8) Uzeo sam vodenu smirglu 1200 onu najfiniju i lagano skinuo farbu sa maskice i onda prefarbao.Vazno je da se sve lepo izvadi iz kucista telefona radi lakseg farbanja.

Slika Slika
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

vostezmaj, malo je ruzna kada se ofarba :lol: pre bu kupio novu masku za njega makar ima :wink:

Odgovori