Super ideja,i super je ispalo.Mada i ako je ovo tema uradi sam,opet moze se i to racunati,zato sto je sigurno to bila njegova ideja.Da imam taj fon sam bih pokusao nesto.Ipak je sladje da sam uradis nego da das da ti neko uradi
imama LG KE970 shine i razmisljam se da li da ga izgraviram(30din. slovo raspitao sam se ) ili ne? I sta bi bilo dobro da izgraviram? Ajde ako imate neki pametan predlog kazite
A kako ste tacno mislili kada ste onoj djevoci sa predhodne strane objashnjavali da prebaci crtesh na maskicu? Recimo imam crtes i kojim postupkom da ga prenesem na maskicu, bez obzira na cenu, uz najveci moguci kvalitet?
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
Interesuje me sledece... npr, imam crtezh, tribal, bilo shta, odshtampano na kompu... da bih ja to prenioo na plastiku, moram da izrezem linije crteza, da bi se kasnije sprejom prenijelo na plasticu. Znam da moze da se uradi skalperom ali daima postoji IJEDAN drugaciji nacin? Laserom ili necim?
mozda moze sa CNCom na plastiku? ne verujem, ali ko zna.. mada, kao sto kaze kapoerista90, gledaj da ti to nacrta neko air brushem.. al malo ko ce ti to raditi, mislim telefon, i to na 4 cm2..
Kolko sam ja razumeo Leonel ima crtež na papiru i treba da iseče papir tako da ostane "rupa" u papiru sa konturama crteža. E onda bi on kroz tu rupu da nanese sprej na plastiku.... Ali osim skalpela mi ništa drugo ne pada na pamet...
Postoje firme koje rade lasersko graviranje i štampu, ali ne verujem da će hteti da odrade samo jedan komad jer uglavnom rade na veliko. Skoro je prijatelj radio prednju aluminijumsku masku za pojačalo i ispalo je fenomenalno. Izguglajte "radiant graviranje"...
pozz svima nisam dugo citao ovu temu pa nisam mogo da odgovorim na pitanje........ja zivim u nisu i imas graviranje u skoro svakoj zlatari(kao sto su vec neki spominjali) ali ja sam se raspitao kod "Lukaca" jer mi kao tamo deluju najsigurnije a i moj drug je tamo gravirao neke stvari.........ukratko posto sad imam 7500 nema nista od graviranja hehe mada imam komsiju koji radi na strugu ili tako nesto i reko m je da ima neke sanse da se napravi zadnji poklopac od nekog metala (mislim da je reko neka vrsta aluminijuma) ali on je otiso za sloveniju i nista od toga nije bilo mada kad se vrati pitacu ga opet deluje mi nekako razumno jer je prilicno jednostavno uradjen poklopac (drzi se samo na zabce sa strane) pa mozda i nesto bude...ali kao sto rekoh koju su sanse videcemo pozz.........
Zamolio bih clana dimi 89, ako nije problem da kaze, sta je bilo posle sa tim komsom, zivo me interesuje, jer i mene to interesuje, prebacanje plasticnog dijela u potpuno metalni, jednostavno nzm kako to da ivedem?
To treba da se odlivla, ovo qrc-palac, tandare-mandare, ja jesam kreten i ambiciozan do bola sto se tice ovih gluposti, ali ovdje jednostavno nemam NIKAKVIH uslova, da topim metal, odlivam... Ko mi moze pomoci? Ima li iko da se time bavi?
Ajd malo da osvezim temu,malo sam se igrao i ofarbao k300 u crno...Rasklopio sve lepo i od sivog napravio crni Uzeo sam vodenu smirglu 1200 onu najfiniju i lagano skinuo farbu sa maskice i onda prefarbao.Vazno je da se sve lepo izvadi iz kucista telefona radi lakseg farbanja.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.