molim vas odgovorite mi sto pre jer nemam mnogo vremena za odlucivanje !!:D
Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
symbianman
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 00:14
-
vlada_lesje
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sub, 24. Apr 2010. 22:40
Ubacio sam ovu zadnju verziju 50, sve super odradio, ali sad mi se desava da nece da udje u galeriju, pretiskam po nekoliko puta i nece, a kad odem gore na precicu, ono udje odmah, jel je to neka greska u softweru ili sta? Neki put nece ni u podesavanja da udje, ali to je veoma retko, u Galeriju zna veoma cesto da zeza
- nikola5800
- Banned
- Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 14:30
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
jedno pitanje vezano za update direktni preko moba.drugar je slučajno nešto prihvatio i više ne može da radi update preko wifi nego samo preko gprs-a.kako to da vrati.nemam ovaj mob kod sebe i ne znam tačno u čemu je problem ali tako mi je rekao.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Da li bi neko mogao da mi da link ili da mi posalje na mail garminove mape za Spaniju? I ako bi mogao da mi objasni kako se instaliraju i koriste pored postojece mape Srbije. Posto idem u Spaniju u avgustu pa zbog rent a car-a i orijentacije bi mi bilo od velike pomoci kada bih imao mapu. Hvala. skituljko_ns@hotmail.com
Imam mobilni vec neko vreme i pojavio se problem na home screenu; ne rade mi precice na homescreen-u, ne mogu da otkucam broj, ne mogu da udjem u imenik. Da li je neko imao i ovaj problem i da li neko zna kako da ga resim? Help!
===
Pronasla sam resenje, a videla sam da dosta ljudi ima problem sa ovim, pa rekoh da pomognem
!
Otkucati *#7370# i ceo telefon ce se reformatirati. Naravno, sve instalacije su obrisane, ali to i nije toliko strasno, posto posle toga telefon radi mnogo bolje i brze.
!
Pozz!
===
Izmenio i spojio tomas.hokenberi:
- Citiranje celih poruka (pa i sopstvenih), a posebno poruke neposredno iznad, nije dozvoljeno
- Nije dozvoljeno uzastopno postovanje
Da bi izbegla brisanje poruka ubuduce, dobro prouci Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
===
Pronasla sam resenje, a videla sam da dosta ljudi ima problem sa ovim, pa rekoh da pomognem
Otkucati *#7370# i ceo telefon ce se reformatirati. Naravno, sve instalacije su obrisane, ali to i nije toliko strasno, posto posle toga telefon radi mnogo bolje i brze.
Pozz!
===
Izmenio i spojio tomas.hokenberi:
- Citiranje celih poruka (pa i sopstvenih), a posebno poruke neposredno iznad, nije dozvoljeno
- Nije dozvoljeno uzastopno postovanje
Da bi izbegla brisanje poruka ubuduce, dobro prouci Pravila otvaranja tema i davanja odgovora