Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
htep bi da uzmem ovaj fon ali me zanima da li v50 softwera moze da se hakuje i da li se tada gubi garancija od alpha copy-a??
molim vas odgovorite mi sto pre jer nemam mnogo vremena za odlucivanje !!:D
symbianman, da se hakuje moze, a za garanciju nisam siguran, mada ne dao Bog da se nesto desi telefonu i da moras da ga nosis u servis veoma lako mozes da ga flesujes i vratis oficijelnu verziju.
Ubacio sam ovu zadnju verziju 50, sve super odradio, ali sad mi se desava da nece da udje u galeriju, pretiskam po nekoliko puta i nece, a kad odem gore na precicu, ono udje odmah, jel je to neka greska u softweru ili sta? Neki put nece ni u podesavanja da udje, ali to je veoma retko, u Galeriju zna veoma cesto da zeza
vlada_lesje samo imaj mirne prste kada to radiš.isto to se dešava i jednom mom drugaru mislim da je uzrok kinetik skrol.ali kada se smiri bez problema ulazi.
vlada_lesje, meni se takodje desava ali sa folderom internet, log i settings. ne verujem da su u pitanju nemirni prsti jer su svi ti folderi kod mene sa desne strane.
salezinjo, nisam 100% siguran ali mislim da ne. ja slusam podcast b92 ali pre nego da ga pusti prvo downloaduje sa neta. nisam provalio kako da streamujem podcast
jedno pitanje vezano za update direktni preko moba.drugar je slučajno nešto prihvatio i više ne može da radi update preko wifi nego samo preko gprs-a.kako to da vrati.nemam ovaj mob kod sebe i ne znam tačno u čemu je problem ali tako mi je rekao.
E narode,skinuo sam sa torenta navigaciju,i sad u onom objasnjenju kako instalirati pise da moram da koristim citac kartica(da moram memorisku da premestam tamo-ovamo). E sada interesuje me dal postoji drugi nacin da inst. program jer nigde ne mogu da nadjem citak kartica
Da li bi neko mogao da mi da link ili da mi posalje na mail garminove mape za Spaniju? I ako bi mogao da mi objasni kako se instaliraju i koriste pored postojece mape Srbije. Posto idem u Spaniju u avgustu pa zbog rent a car-a i orijentacije bi mi bilo od velike pomoci kada bih imao mapu. Hvala. skituljko_ns@hotmail.com
Imam mobilni vec neko vreme i pojavio se problem na home screenu; ne rade mi precice na homescreen-u, ne mogu da otkucam broj, ne mogu da udjem u imenik. Da li je neko imao i ovaj problem i da li neko zna kako da ga resim? Help!
===
Pronasla sam resenje, a videla sam da dosta ljudi ima problem sa ovim, pa rekoh da pomognem !
Otkucati *#7370# i ceo telefon ce se reformatirati. Naravno, sve instalacije su obrisane, ali to i nije toliko strasno, posto posle toga telefon radi mnogo bolje i brze. !
Pozz!
=== Izmenio i spojio tomas.hokenberi:
- Citiranje celih poruka (pa i sopstvenih), a posebno poruke neposredno iznad, nije dozvoljeno
- Nije dozvoljeno uzastopno postovanje
Da bi izbegla brisanje poruka ubuduce, dobro prouci Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.