Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
symbianman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 00:14

Post od symbianman »

htep bi da uzmem ovaj fon ali me zanima da li v50 softwera moze da se hakuje i da li se tada gubi garancija od alpha copy-a??
molim vas odgovorite mi sto pre jer nemam mnogo vremena za odlucivanje !!:D
:)

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

symbianman, da se hakuje moze, a za garanciju nisam siguran, mada ne dao Bog da se nesto desi telefonu i da moras da ga nosis u servis veoma lako mozes da ga flesujes i vratis oficijelnu verziju.

vlada_lesje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Apr 2010. 22:40

Post od vlada_lesje »

Ubacio sam ovu zadnju verziju 50, sve super odradio, ali sad mi se desava da nece da udje u galeriju, pretiskam po nekoliko puta i nece, a kad odem gore na precicu, ono udje odmah, jel je to neka greska u softweru ili sta? Neki put nece ni u podesavanja da udje, ali to je veoma retko, u Galeriju zna veoma cesto da zeza

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

vlada_lesje samo imaj mirne prste kada to radiš.isto to se dešava i jednom mom drugaru mislim da je uzrok kinetik skrol.ali kada se smiri bez problema ulazi.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

vlada_lesje, meni se takodje desava ali sa folderom internet, log i settings. ne verujem da su u pitanju nemirni prsti jer su svi ti folderi kod mene sa desne strane.

salezinjo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Feb 2010. 20:17

Post od salezinjo »

Jel postoji nacin da se slusa muzika preko streaminga. NPR top fm ili tdi? jer to opcija podcasting ili ne?

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

salezinjo, nisam 100% siguran ali mislim da ne. ja slusam podcast b92 ali pre nego da ga pusti prvo downloaduje sa neta. nisam provalio kako da streamujem podcast

salezinjo
Novajlija
Novajlija

Post od salezinjo »

snenad, našao sam način da slušam radio preko telefona, preko programa LCG Jukebox v2.7. Šta da radim kad mi sve stanice šušte nenormalno.

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

care pa to je preko neta ako nije wifi pojesce ti kredit
ako nije tako
pojasni kako to :wink:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

nikola5800
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 14:30

Post od nikola5800 »

Koji browser koristite na 5800 , posto osim YouTube-a meni ni na jednom drugom sajtu ne otvara video :uhuh:...
Nokia5800xmRed BRICKED...HP iPAQ rw6815...HP iPAQ hw6915...

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

salezinjo, ne pricam ja o slusanju radija vec o stremovanju podcasta, tj. da mogu da pustim snimnjenu emisiju bez da je prvo dowloadujem

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

jedno pitanje vezano za update direktni preko moba.drugar je slučajno nešto prihvatio i više ne može da radi update preko wifi nego samo preko gprs-a.kako to da vrati.nemam ovaj mob kod sebe i ne znam tačno u čemu je problem ali tako mi je rekao.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

salezinjo
Novajlija
Novajlija

Post od salezinjo »

Imam u okviru paketa 1Gb mesevcno pa cu to da koristim ili preko WiFi-ja. Inače da nije toga pojelo bi mi sve što imam. :).

A kako mogu da pristupim folderu c:/private on je sistemski i ne vidi se. A da pritom nije X-plore.?

rkeu
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Okt 2009. 13:43

Post od rkeu »

E narode,skinuo sam sa torenta navigaciju,i sad u onom objasnjenju kako instalirati pise da moram da koristim citac kartica(da moram memorisku da premestam tamo-ovamo). E sada interesuje me dal postoji drugi nacin da inst. program jer nigde ne mogu da nadjem citak kartica :uhuh:

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

rkeu, ne moras, samo prebacis telefon u file transfer mod i bice ti isto kao da je nakaceno na citac kartica.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

rkeu
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Okt 2009. 13:43

Post od rkeu »

hvala puno bratelo.Kontao sam ja da moze i na taj nacin,ali rekoh ajd da pitam za svaki slucaj kad vec mogu
pozzz :wink:

Ducke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 03. Sep 2009. 19:04

Post od Ducke »

Da li bi neko mogao da mi da link ili da mi posalje na mail garminove mape za Spaniju? I ako bi mogao da mi objasni kako se instaliraju i koriste pored postojece mape Srbije. Posto idem u Spaniju u avgustu pa zbog rent a car-a i orijentacije bi mi bilo od velike pomoci kada bih imao mapu. Hvala. skituljko_ns@hotmail.com

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Da li se i drugima javlja problem u radiu, da kada je aktivan RDS da nece da im ispise ime radio stanice, kao sto je radio pre kao podrazumevano?

strosek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 15. Jan 2010. 18:17

Post od strosek »

ja gori FM radio nisam čuo i video nego na 5800 a imao sam dosta telefona. Za radio je carski SE i ako sam Nokia lover to mogu da kažem, iskreno :uhuh:

Kathy_L
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 29. Jun 2010. 10:52

Post od Kathy_L »

Imam mobilni vec neko vreme i pojavio se problem na home screenu; ne rade mi precice na homescreen-u, ne mogu da otkucam broj, ne mogu da udjem u imenik. Da li je neko imao i ovaj problem i da li neko zna kako da ga resim? Help!
===
Pronasla sam resenje, a videla sam da dosta ljudi ima problem sa ovim, pa rekoh da pomognem ;) !
Otkucati *#7370# i ceo telefon ce se reformatirati. Naravno, sve instalacije su obrisane, ali to i nije toliko strasno, posto posle toga telefon radi mnogo bolje i brze. :D !

Pozz!
===
Izmenio i spojio tomas.hokenberi:
- Citiranje celih poruka (pa i sopstvenih), a posebno poruke neposredno iznad, nije dozvoljeno
- Nije dozvoljeno uzastopno postovanje
Da bi izbegla brisanje poruka ubuduce, dobro prouci
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

Odgovori