HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Meni je telefon vr'. Necu ga menjati 2 godine sigurno, a najverovatnije i jos malo preko toga
Samo kada bih mogao da ga rutujem bilo bi dobro
, valdja ce nekada u buducnosti izaci i ta mogucnost, pa da isprobam livewallpapers i da promenim ovo njesra od htc sense-a . Jel zna neko neki luncher koji je slican touchwiz-u , a da nije luncher pro, jer mi luncherpro ne radi, zabode mi telefon.
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
-
medobrundo
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Uto, 18. Jan 2011. 12:56
-
medobrundo
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Uto, 18. Jan 2011. 12:56
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
jedno pitanjce imam da sad ne citam cijelu temu posto nemam ovaj telefon, ali planiram da ga kupim...telefon bi trebalo dekodirati pa da vas pitam ima li ko kakvo iskustvo sa tim, i je li problem da mi obicni smrtnici izvrsimo dekodiranje jer kod mene ovde uzmu skoro trecinu vrijednosti telefona za dekodiranje a toliko para bas i nemam. hvala unaprijed onom ko bude ljubazan da mi malo obrazlozi 
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- xerosoft
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
Pera Detlic, pa vrlo je moguce zato sto su izbacili wildfire s pa na njemu ce bar biti a posle ce nasa braca sa XDA to da odrade,usput odradio sam sinoc drugaru ovaj wildpuzzle 0.8 rom au brate kida svidja mi se opcija onaj muzicki player sto pusta muzika sa neta top 100 pesama,svaka pohvala za rom,i naravno neznam da li si video ovaj developer bas radi na 2.3.2 wild puzzle rom-u novom
Iphone 4s white clear install
Za novi custom sense možda i bude, ako ga portuju sa wildfire s , ali nije ista rezolucija pa ce to biti malo teže. A oficijalni nema šanse , zasto bi izbacivali kad izlazi wildfire s koji je ujedno naslednik . CM je zakon evo su vec na 2.3.3 ubacili i fm radio bice za neki dan i rc2 sad je trenutno nightly 13.Od kada sam poceo da koristim CM pre oko mesec i po dana nisam ga vise menjao, samo sam menjao nightli, nisam neki ljubitelj sensa zato sto laguje opasno, dok cm leti 
- Pera Detlic
- Mobil manijak

xerosoft, nisam dugo svracao do XDA, mada cu morati da se poigram malo cim nadjem vreme...
inace ja koristim taj WildPuzzle 0.8 vec poprilicno dugo... i ne bih ga tako olako menjao, meni je odlican rom... zasad je najveci razlog HTC-ov muzicki plejer kome jos nisam nasao odgovarajucu zamenu da bih presao na CM7.. a tu su sad jos neke manje bitne sitnice koje su mi dosta bolje na Sense-u... [SENSE<3] 
tolero, ko kaze da Sense laguje?? ovaj [gore pomenuti] rom koji koristim je poprilicno brz, okretan... inace WF mi overklokovan na 710mhz, tako da sve manje-vise leti...
meni je na primer CM7 nenormalno lagovao, [poslednji put sam ga isprobao pre nekih 2-3 nedelje...] iako mi se svidja i verovatno bih ga furao, kada bih nasao dovoljno dobar muzicki plejer... 
edit: jel postoje neki kao 3d drajveri ili nesto slicno, nesto sto bi poboljsalo rad tih malo zahtevnijih apps/games, cini mi se da postoji nesto tako za Samsung Spica-u... bilo bi lepo da mozemo bar malo fluidnije da igramo AngryBirds npr.
odnosno meni bar laguje, ne znam za druge...
tolero, ko kaze da Sense laguje?? ovaj [gore pomenuti] rom koji koristim je poprilicno brz, okretan... inace WF mi overklokovan na 710mhz, tako da sve manje-vise leti...
edit: jel postoje neki kao 3d drajveri ili nesto slicno, nesto sto bi poboljsalo rad tih malo zahtevnijih apps/games, cini mi se da postoji nesto tako za Samsung Spica-u... bilo bi lepo da mozemo bar malo fluidnije da igramo AngryBirds npr.
odnosno meni bar laguje, ne znam za druge...
Samo nek se rolaju....sarme.
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Bull Terrier
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27