xerosoft, nisam dugo svracao do XDA, mada cu morati da se poigram malo cim nadjem vreme...

inace ja koristim taj WildPuzzle 0.8 vec poprilicno dugo... i ne bih ga tako olako menjao, meni je odlican rom... zasad je najveci razlog HTC-ov muzicki plejer kome jos nisam nasao odgovarajucu zamenu da bih presao na CM7.. a tu su sad jos neke manje bitne sitnice koje su mi dosta bolje na Sense-u... [SENSE<3]
tolero, ko kaze da Sense laguje?? ovaj [gore pomenuti] rom koji koristim je poprilicno brz, okretan... inace WF mi overklokovan na 710mhz, tako da sve manje-vise leti...

meni je na primer CM7 nenormalno lagovao, [poslednji put sam ga isprobao pre nekih 2-3 nedelje...] iako mi se svidja i verovatno bih ga furao, kada bih nasao dovoljno dobar muzicki plejer...
edit: jel postoje neki kao 3d drajveri ili nesto slicno, nesto sto bi poboljsalo rad tih malo zahtevnijih apps/games, cini mi se da postoji nesto tako za Samsung Spica-u... bilo bi lepo da mozemo bar malo fluidnije da igramo AngryBirds npr.
odnosno meni bar laguje, ne znam za druge...

Samo nek se rolaju....sarme.