HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
extra
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2010. 21:08

Post od extra »

Meni je telefon vr'. Necu ga menjati 2 godine sigurno, a najverovatnije i jos malo preko toga :D Samo kada bih mogao da ga rutujem bilo bi dobro :( , valdja ce nekada u buducnosti izaci i ta mogucnost, pa da isprobam livewallpapers i da promenim ovo njesra od htc sense-a . Jel zna neko neki luncher koji je slican touchwiz-u , a da nije luncher pro, jer mi luncherpro ne radi, zabode mi telefon.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Vanjuska, jel root-ovan telefon? Ako jeste, probaj da mu promenis samo radio rom, mozda ce resiti stvar.

Extra, root je vec odradjen za ovaj tel., evo linka KLIK.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

antec, nije rootovan, OTA update je odradjen na 2.2. :D
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

Da se ja pitam, sibnuo bi mu root, rom i radio i zavrsio s' tim :). Ako ipak neces da root-ujes najbolje pitaj u servisiranju, znaju ljudi.
Pozdrav

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

antec, kaze lepo covek da je apdejtovao na oficijelni 2.2, koji ne moze da se rutuje... [jos]... :lol:
Samo nek se rolaju....sarme.

medobrundo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Jan 2011. 12:56

Post od medobrundo »

Jel moguce na ovom htc wildfire menjati teme i kako, ja sam skino sa interneta neku temu ali nemogu nikako da je stavim. Pretrazio sam sam sve, naso sam samo kako se menjaju scene a za teme nemogu nikako da nadjem, jel mozda treba neki poseban program?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

medobrundo, ovaj teme mozes da menjas preko metamorpha tu se menja framework i jos sta sadrzi tema, onda mozes da menjas teme na adw launceru, i imas teme update zip ali taj update zip radi samo na custom romovima. E sada sta si ti skinuo i za sta si skinuo to dobro treba da vidis

medobrundo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Jan 2011. 12:56

Post od medobrundo »

Jel bi mogao malo detaljnije da mi objasnis, ja sam skino metamorph i skino sam adw launcer i tu ima samo za menjanje pozadina a ne tema.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

medobrundo, sa metamorphom pazi kako se igras jer imas teme koje su za hdpi i mdpi uredjaje. Za metamorph ti treba root da lit i je root-ovan telefon? Ovaj a za adw imas posedno da skines teme tipa kucaj u google adw themes skines instaliras i to je to

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

Da li postoji neki sajt na kome su te teme za Metamorph na gomili ili se moraju juriti po forumima?

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

jedno pitanjce imam da sad ne citam cijelu temu posto nemam ovaj telefon, ali planiram da ga kupim...telefon bi trebalo dekodirati pa da vas pitam ima li ko kakvo iskustvo sa tim, i je li problem da mi obicni smrtnici izvrsimo dekodiranje jer kod mene ovde uzmu skoro trecinu vrijednosti telefona za dekodiranje a toliko para bas i nemam. hvala unaprijed onom ko bude ljubazan da mi malo obrazlozi :)
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Kuci mislim da ne mozes sam da ga dekodiras, a ovako se dekodiranje po radnjama krece izmedju 20 i 30 eur. Da ne reklamiramo ovde, imas privat msg, pa pogledaj, informisi se.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

e ljudi jel se ocekuje official 2.3 za WF ? ili bar neki skinuti sa WF-S modela... odnosno, ono sto mene interesuje je Sense na 2.3 androidu.... ? dakle? :unsure:

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Pera Detlic, pa vrlo je moguce zato sto su izbacili wildfire s pa na njemu ce bar biti a posle ce nasa braca sa XDA to da odrade,usput odradio sam sinoc drugaru ovaj wildpuzzle 0.8 rom au brate kida svidja mi se opcija onaj muzicki player sto pusta muzika sa neta top 100 pesama,svaka pohvala za rom,i naravno neznam da li si video ovaj developer bas radi na 2.3.2 wild puzzle rom-u novom
Iphone 4s white clear install

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Za novi custom sense možda i bude, ako ga portuju sa wildfire s , ali nije ista rezolucija pa ce to biti malo teže. A oficijalni nema šanse , zasto bi izbacivali kad izlazi wildfire s koji je ujedno naslednik . CM je zakon evo su vec na 2.3.3 ubacili i fm radio bice za neki dan i rc2 sad je trenutno nightly 13.Od kada sam poceo da koristim CM pre oko mesec i po dana nisam ga vise menjao, samo sam menjao nightli, nisam neki ljubitelj sensa zato sto laguje opasno, dok cm leti :)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

xerosoft, nisam dugo svracao do XDA, mada cu morati da se poigram malo cim nadjem vreme... :D inace ja koristim taj WildPuzzle 0.8 vec poprilicno dugo... i ne bih ga tako olako menjao, meni je odlican rom... zasad je najveci razlog HTC-ov muzicki plejer kome jos nisam nasao odgovarajucu zamenu da bih presao na CM7.. a tu su sad jos neke manje bitne sitnice koje su mi dosta bolje na Sense-u... [SENSE<3] :P

tolero, ko kaze da Sense laguje?? ovaj [gore pomenuti] rom koji koristim je poprilicno brz, okretan... inace WF mi overklokovan na 710mhz, tako da sve manje-vise leti... :P meni je na primer CM7 nenormalno lagovao, [poslednji put sam ga isprobao pre nekih 2-3 nedelje...] iako mi se svidja i verovatno bih ga furao, kada bih nasao dovoljno dobar muzicki plejer... :disgust:

edit: jel postoje neki kao 3d drajveri ili nesto slicno, nesto sto bi poboljsalo rad tih malo zahtevnijih apps/games, cini mi se da postoji nesto tako za Samsung Spica-u... bilo bi lepo da mozemo bar malo fluidnije da igramo AngryBirds npr.
odnosno meni bar laguje, ne znam za druge... :wink:

zeljko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:41

Post od zeljko »

moze link za mape srbije najnovije za copilot?trazim ali ovde je sve podeljeno na delove...sta je bolje copilot ili igo?

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

zeljko, za wildfire, CoPilot zbog rezolucije, a i kada ga instaliras, on iz programa pokrene download mapa itd. na samom telefonu...

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Још нисам пробао мапе за Србију на CoPilotu, али за ЦГ су очајне, нигдје ништа сем магистралних путева :dry:

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Kako se sklanja ona notifikacija gore kao malo B slovo za blutut? 3 komada stoji? Nije mi jasno kako se gasi to?
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

Odgovori