baš lepa kuća...
Slike sa mobilnih telefona
Akki, nije moj, audi je caletov, a lexus kevin, ja sam maloletan...
Inace, ja mnogo vise volim audi, iako moram priznati da je lexus udobniji. Inace, audi moze po specifikaciji da ide 247, ali je bio dosta jak vetar ot pozadi, pa je zato isao brze. Nema blokadu, jer ne bi trebalo da ide toliko. Mada, secam se da dok mi je cale vozio mercedesa e320cdi, nije ni on mogao po podatcima da ide brze od 240, a nekoliko puta je isao brze od toga....
Edit:
Posto ti se svidela kuca, evo okacicu jos par slika...
Evo dvoriste, slikano sa terase:

Evo ostatak dvorista, isto sa terase:

A evo i terase, slikano iz dnevne sobe:

Fontana slikana sa ulaznog stepenista:

I cela kuca, slikana iz drugog ugla, sa coska:

Kao sto vidite, slike su smanjene na 640x480 zbog brzeg upload-a, a slikane su sa k800...
Pozdrav...
Inace, ja mnogo vise volim audi, iako moram priznati da je lexus udobniji. Inace, audi moze po specifikaciji da ide 247, ali je bio dosta jak vetar ot pozadi, pa je zato isao brze. Nema blokadu, jer ne bi trebalo da ide toliko. Mada, secam se da dok mi je cale vozio mercedesa e320cdi, nije ni on mogao po podatcima da ide brze od 240, a nekoliko puta je isao brze od toga....
Edit:
Posto ti se svidela kuca, evo okacicu jos par slika...
Evo dvoriste, slikano sa terase:

Evo ostatak dvorista, isto sa terase:

A evo i terase, slikano iz dnevne sobe:

Fontana slikana sa ulaznog stepenista:

I cela kuca, slikana iz drugog ugla, sa coska:

Kao sto vidite, slike su smanjene na 640x480 zbog brzeg upload-a, a slikane su sa k800...
Pozdrav...
iPhone + CX300
- Super Sayian
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- Super Sayian
- Mobil fan

Nadam se da bar voziš skuter...
Vrh je kuća stvarno... baš sam se pre neki dan raspravljao sa drugom i on me ubedjuje kako se van Begiša ne mogu videti svetske kuće a da nisu kič ( labudovi, lavići i ostale živuljke...
)... evo primera... moraću da mu pokažem...
Meni se dok nisam skinuo blokadu zakuca na 250... ni makac... ( da neko ne pomisli da sam lud, nisam vozio na našim putevima...
)...
Vrh je kuća stvarno... baš sam se pre neki dan raspravljao sa drugom i on me ubedjuje kako se van Begiša ne mogu videti svetske kuće a da nisu kič ( labudovi, lavići i ostale živuljke...
Meni se dok nisam skinuo blokadu zakuca na 250... ni makac... ( da neko ne pomisli da sam lud, nisam vozio na našim putevima...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Alien, stvarno je prelepa kuća i dvorište, moraću da pokažem slike sestri (pejzažni arhitekta je), razboleće se.
Još da nam šapneš adresu...
Još da nam šapneš adresu...
● PRAVILA FORUMA ●
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Akki, ne gotivim motore, nikad ih nisam voleo, tako da nemam skuter... A i Sabac je mali grad, nema potrebe za tim. S jednog kraja na drugi se moze stici za deset minuta (biciklom)... Kojim si ti autom isao 250? I tvoj drug nikako nije upravu, samo u SA ima nekoliko prelepih kuca, ima jos dve lepe kuce u mojoj ulici, i vise od pet u slicnom stilu kao moja. Ne znam kako je u ostatku Srbije, mozda je u Sapcu maalo visi standard...
Miškoni, hvala, sto se tice adrese, u Sapcu je, kao sto sam to vec rekao, a i vidi se po tablicama auta. Ako stvarno hoces ulicu i broj, reci, nije mi problem da okacim...
Wicker Man, sad mi je cale na poslu(radi 70+ sati nedeljno), cim se vrati slikacu pa cu postaviti.
Edit...
Evo jos slika...
Dve slike unutrasnjosti kuce:

Evo djakuzija i saune(na prvoj slici se vide vrata saune), na drugoj je sauna, a na trecoj djakuzi:

Kao sto vidite, slike su lose, nisu ni blizu punog kvaliteta...
Miškoni, hvala, sto se tice adrese, u Sapcu je, kao sto sam to vec rekao, a i vidi se po tablicama auta. Ako stvarno hoces ulicu i broj, reci, nije mi problem da okacim...
Wicker Man, sad mi je cale na poslu(radi 70+ sati nedeljno), cim se vrati slikacu pa cu postaviti.
Edit...
Evo jos slika...
Dve slike unutrasnjosti kuce:

Evo djakuzija i saune(na prvoj slici se vide vrata saune), na drugoj je sauna, a na trecoj djakuzi:
Kao sto vidite, slike su lose, nisu ni blizu punog kvaliteta...
iPhone + CX300
- Miškoni
- Administrator

Alien, ma to sam se malo našalio, kao da ti banemo dok nisi tu!
Znam da si u Šapcu, bio si toliko dobar da popuniš profil, za razliku od mnogih...
Znam da si u Šapcu, bio si toliko dobar da popuniš profil, za razliku od mnogih...
● PRAVILA FORUMA ●
- Super Sayian
- Mobil fan

Alien,
uh... ne znaš šta propuštaš... nisam ih ni ja voleo ali sada... skoro da ih volim kao automobile... doduše u pravu si, možda je Šabac mali grad i nema potrebe, ali u Begišu...
Vozio sam s6 5,2fsi v10 quattro tiptornic, kada smo bili na proputovanju Evropom... moj je s4 kabrio je isto ograničen na 250 ako se ne varam ali nisam imao još prilike da ga vozim toliko brzo... jedva čekam leto pa na more...
A drug je kompleks... bar što se toga tiče... mada nema razloga da bude, njegova kuća je jedna od najlepših u zemlji...
uh... ne znaš šta propuštaš... nisam ih ni ja voleo ali sada... skoro da ih volim kao automobile... doduše u pravu si, možda je Šabac mali grad i nema potrebe, ali u Begišu...
Vozio sam s6 5,2fsi v10 quattro tiptornic, kada smo bili na proputovanju Evropom... moj je s4 kabrio je isto ograničen na 250 ako se ne varam ali nisam imao još prilike da ga vozim toliko brzo... jedva čekam leto pa na more...
A drug je kompleks... bar što se toga tiče... mada nema razloga da bude, njegova kuća je jedna od najlepših u zemlji...
Miškoni, tako sam i pretpostavio, ali reko treba ti adresa da pokazes sestri... A i ja bezveze razmisljam... Inace, meni je omiljeni auto ariel atom... Verovatno cu njega traziti za punoletstvo... ko ne zna o njemu, moze pogledati na http://www.youtube.com/watch?v=WaWoo82zNUA
Da, da... Ni ja nisam mogao da verujem... Auto ubrzava od 0 do 100kmh za 2.9 sekundi(on kaze do 60, ali je to u miljama, tako da je to do sto kmh). Po meni, najbolji auto ikada, iako je vise za zezanje, ali nema veze... Kosta 28000 funti, a brzi je od skoro svih postojecih automobila (ima brzih, ali su 500000+e, sto je dvadeset puta vise od atoma)...
Akki, koji ti je omiljeni auto? Koliko vidim svi kod tebe voze audija...
Izvinite za off, ali morao sam...
Da, da... Ni ja nisam mogao da verujem... Auto ubrzava od 0 do 100kmh za 2.9 sekundi(on kaze do 60, ali je to u miljama, tako da je to do sto kmh). Po meni, najbolji auto ikada, iako je vise za zezanje, ali nema veze... Kosta 28000 funti, a brzi je od skoro svih postojecih automobila (ima brzih, ali su 500000+e, sto je dvadeset puta vise od atoma)...
Akki, koji ti je omiljeni auto? Koliko vidim svi kod tebe voze audija...
Izvinite za off, ali morao sam...
iPhone + CX300
- Miškoni
- Administrator

● PRAVILA FORUMA ●
Miškoni, Trebao si da slikaš kada je na 300...
Alien, nije audi... postoje kola i postoji mechka... svako ko se provozao u recimo S klasi to zna... mada se meni najviše svidja C klasa... Jedva čekam da mi stigne...
Dexter, ne vozim je ja više... sada je u firmi... dobija je employee of the month...
da vozi mesec dana...
Alien, nije audi... postoje kola i postoji mechka... svako ko se provozao u recimo S klasi to zna... mada se meni najviše svidja C klasa... Jedva čekam da mi stigne...
Dexter, ne vozim je ja više... sada je u firmi... dobija je employee of the month...
- Miškoni
- Administrator

Akki, ta slika bi bila mutna do bola...
Uh, kad pomenu S klasu, žao mi je što nemam ovde slike S500 Brabus modela, ali one svejedno ne bi mogle da dočaraju doživljaj. Obesiću ih kad/ako ih iskopam...
Uh, kad pomenu S klasu, žao mi je što nemam ovde slike S500 Brabus modela, ali one svejedno ne bi mogle da dočaraju doživljaj. Obesiću ih kad/ako ih iskopam...
● PRAVILA FORUMA ●
Akki, pa ne znam bash, vozio mi je cale mercedesa pre audija, sve je super, ali se mnogo kvario. A, sto se tice S klase, vozio sam se i u staroj i u novoj, sta znam... Nekako je precenjena... Recimo za te pare bih uvek pre uzeo maserati qustraporte(ne znam kako se tacno pise). A sto se tice udobnosti, ovaj lexus kog mozete videti na slikama je udobniji od stare i nove zajedno... Stvarno je mnogo udoban, prosto da ne poverujes...
Inace, ajde jedna informacija, iako je off topic:
Tim koji je pravio legendarnog mclarena f1 se ponovo sastao i napravio novi auto capparo t1. To nije bas nova informacija, ima ga vec skoro godinu dana na trzistu, ali je to ubedljivo najbrzi serijski auto koji postoji(mislim kada bi se takmicili na stazi).
Ubrzava do 100km/h za 2.5 sekundi, a do 160 za manje od 5,5 sekundi.
Auto ima 480ks, ali je tezak 480kg, tako da je svaki ks opterecen samo kilogramom.
E, sad, u taj isti auto ce biti uskoro ugradjen motor od 700ks, a masa ce ostati ista, pa vi onda vidite kako ce to ici
...
Pozdrav...
Inace, ajde jedna informacija, iako je off topic:
Tim koji je pravio legendarnog mclarena f1 se ponovo sastao i napravio novi auto capparo t1. To nije bas nova informacija, ima ga vec skoro godinu dana na trzistu, ali je to ubedljivo najbrzi serijski auto koji postoji(mislim kada bi se takmicili na stazi).
Ubrzava do 100km/h za 2.5 sekundi, a do 160 za manje od 5,5 sekundi.
Auto ima 480ks, ali je tezak 480kg, tako da je svaki ks opterecen samo kilogramom.
E, sad, u taj isti auto ce biti uskoro ugradjen motor od 700ks, a masa ce ostati ista, pa vi onda vidite kako ce to ici
Pozdrav...
iPhone + CX300