Slike sa mobilnih telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

257... čudno... jel si skidao zaštitu?

baš lepa kuća... :) prosto je neverovato koliko je lepši a6 nego ovaj lexus... nadam se da voziš audija... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Lada standard '78. Na njoj sam odrastao krajem 90-tih, (sad kod rođaka)
Slika
Upgrade to
Slika
delim je sa svojom Skvo, btw, najbolji auto je BUS!!! (nit'sipaš, nit'misliš :P )
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Akki, nije moj, audi je caletov, a lexus kevin, ja sam maloletan...

Inace, ja mnogo vise volim audi, iako moram priznati da je lexus udobniji. Inace, audi moze po specifikaciji da ide 247, ali je bio dosta jak vetar ot pozadi, pa je zato isao brze. Nema blokadu, jer ne bi trebalo da ide toliko. Mada, secam se da dok mi je cale vozio mercedesa e320cdi, nije ni on mogao po podatcima da ide brze od 240, a nekoliko puta je isao brze od toga....

Edit:

Posto ti se svidela kuca, evo okacicu jos par slika...

Evo dvoriste, slikano sa terase:

Slika

Evo ostatak dvorista, isto sa terase:

Slika

A evo i terase, slikano iz dnevne sobe:

Slika

Fontana slikana sa ulaznog stepenista:

Slika

I cela kuca, slikana iz drugog ugla, sa coska:

Slika

Kao sto vidite, slike su smanjene na 640x480 zbog brzeg upload-a, a slikane su sa k800...

Pozdrav...
iPhone + CX300

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Eeee brate ti uzivas :smutny: dok se mi mucimo :D extra kuca i bolji je audi od lexusa :D .

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Super Sayian, ajde okaci neke slike sa 3250...

Pozdrav...
iPhone + CX300

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

imate ficu i jos neke ... sutra cu da kacim :) nemam nista od automotobila :) . . .
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Nadam se da bar voziš skuter... :D

Vrh je kuća stvarno... baš sam se pre neki dan raspravljao sa drugom i on me ubedjuje kako se van Begiša ne mogu videti svetske kuće a da nisu kič ( labudovi, lavići i ostale živuljke... :D )... evo primera... moraću da mu pokažem... :wink:

Meni se dok nisam skinuo blokadu zakuca na 250... ni makac... ( da neko ne pomisli da sam lud, nisam vozio na našim putevima... :wink: )...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Alien, stvarno je prelepa kuća i dvorište, moraću da pokažem slike sestri (pejzažni arhitekta je), razboleće se. :wink:

Još da nam šapneš adresu... :D

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Jao,brate pa ti si u raju,mislim kuca je stvarno :o ,al' 'ajde sto je kuca extra nego onaj audi,inace ja sam lud za audijem.
Uzivaj brate kad ti je Bog dao,ustvari roditelji :wink: ,ako ti nije tesko okaci jos koju sliku audija ali s preda.
pozz
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Akki, ne gotivim motore, nikad ih nisam voleo, tako da nemam skuter... A i Sabac je mali grad, nema potrebe za tim. S jednog kraja na drugi se moze stici za deset minuta (biciklom)... Kojim si ti autom isao 250? I tvoj drug nikako nije upravu, samo u SA ima nekoliko prelepih kuca, ima jos dve lepe kuce u mojoj ulici, i vise od pet u slicnom stilu kao moja. Ne znam kako je u ostatku Srbije, mozda je u Sapcu maalo visi standard...

Miškoni, hvala, sto se tice adrese, u Sapcu je, kao sto sam to vec rekao, a i vidi se po tablicama auta. Ako stvarno hoces ulicu i broj, reci, nije mi problem da okacim...

Wicker Man, sad mi je cale na poslu(radi 70+ sati nedeljno), cim se vrati slikacu pa cu postaviti.

Edit...

Evo jos slika... :)

Dve slike unutrasnjosti kuce:

Slika

Slika

Evo djakuzija i saune(na prvoj slici se vide vrata saune), na drugoj je sauna, a na trecoj djakuzi:

Slika

Slika

Slika

Kao sto vidite, slike su lose, nisu ni blizu punog kvaliteta... :uhuh:
iPhone + CX300

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Alien, ma to sam se malo našalio, kao da ti banemo dok nisi tu! :wink:
Znam da si u Šapcu, bio si toliko dobar da popuniš profil, za razliku od mnogih... :)

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

ej nema vredjanja i ja sam moj :P Alien brate uzivaj u ovome sto su ti matorci dali i trudi se da im vratis jedno 10x vise ;)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Alien,
uh... ne znaš šta propuštaš... nisam ih ni ja voleo ali sada... skoro da ih volim kao automobile... doduše u pravu si, možda je Šabac mali grad i nema potrebe, ali u Begišu... :)

Vozio sam s6 5,2fsi v10 quattro tiptornic, kada smo bili na proputovanju Evropom... moj je s4 kabrio je isto ograničen na 250 ako se ne varam ali nisam imao još prilike da ga vozim toliko brzo... jedva čekam leto pa na more... :)

A drug je kompleks... bar što se toga tiče... mada nema razloga da bude, njegova kuća je jedna od najlepših u zemlji... :)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Miškoni, tako sam i pretpostavio, ali reko treba ti adresa da pokazes sestri... A i ja bezveze razmisljam... Inace, meni je omiljeni auto ariel atom... Verovatno cu njega traziti za punoletstvo... ko ne zna o njemu, moze pogledati na http://www.youtube.com/watch?v=WaWoo82zNUA

Da, da... Ni ja nisam mogao da verujem... Auto ubrzava od 0 do 100kmh za 2.9 sekundi(on kaze do 60, ali je to u miljama, tako da je to do sto kmh). Po meni, najbolji auto ikada, iako je vise za zezanje, ali nema veze... Kosta 28000 funti, a brzi je od skoro svih postojecih automobila (ima brzih, ali su 500000+e, sto je dvadeset puta vise od atoma)...

Akki, koji ti je omiljeni auto? Koliko vidim svi kod tebe voze audija...

Izvinite za off, ali morao sam...
iPhone + CX300

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Alien, sve pohvale za kucu.. :wink:

Akki, shta bi sa A3-jkom? 8)

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Green da nije slucajno SAAB? Mnogo lici na ove novije SAAB-ove.... A znak bih skinuo odmah,osim ako nije Sevrolet...

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Kad već forsirate kola (kao da je ovo neki auto forum) - Porsche 911 Turbo, slikano tada sa 6600... :wink:

Slika

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Miškoni, Trebao si da slikaš kada je na 300... :D

Alien, nije audi... postoje kola i postoji mechka... svako ko se provozao u recimo S klasi to zna... mada se meni najviše svidja C klasa... Jedva čekam da mi stigne... :)

Dexter, ne vozim je ja više... sada je u firmi... dobija je employee of the month... :) da vozi mesec dana...

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Akki, ta slika bi bila mutna do bola... :D

Uh, kad pomenu S klasu, žao mi je što nemam ovde slike S500 Brabus modela, ali one svejedno ne bi mogle da dočaraju doživljaj. Obesiću ih kad/ako ih iskopam... :wink:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Akki, pa ne znam bash, vozio mi je cale mercedesa pre audija, sve je super, ali se mnogo kvario. A, sto se tice S klase, vozio sam se i u staroj i u novoj, sta znam... Nekako je precenjena... Recimo za te pare bih uvek pre uzeo maserati qustraporte(ne znam kako se tacno pise). A sto se tice udobnosti, ovaj lexus kog mozete videti na slikama je udobniji od stare i nove zajedno... Stvarno je mnogo udoban, prosto da ne poverujes...

Inace, ajde jedna informacija, iako je off topic:

Tim koji je pravio legendarnog mclarena f1 se ponovo sastao i napravio novi auto capparo t1. To nije bas nova informacija, ima ga vec skoro godinu dana na trzistu, ali je to ubedljivo najbrzi serijski auto koji postoji(mislim kada bi se takmicili na stazi).

Ubrzava do 100km/h za 2.5 sekundi, a do 160 za manje od 5,5 sekundi.

Auto ima 480ks, ali je tezak 480kg, tako da je svaki ks opterecen samo kilogramom.

E, sad, u taj isti auto ce biti uskoro ugradjen motor od 700ks, a masa ce ostati ista, pa vi onda vidite kako ce to ici :wacko: ...

Pozdrav...
iPhone + CX300

Odgovori