Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Wicker Man
- Expert
Njegovan, pa imas ovde cene na sajtu,variraju od shopa do shopa ali tu je negde u cenovnom rangu sa n70.E50 symbian OS9,i ima super opcije mislim one koje pruza pomenuti symbian,za razliku od n70 ima losiju kameru,nema radio,i manje rama,ali je zato kompaktniji bolji ekran,baterija.Po meni je takodje mana previse jak dzojstik inace phone je za mene savrsen.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Poklopac kamere je labav, cvili, krcka i sl. Medjutim, sto se tice izdrzljivosti, odlican je - meni stalno pada, cesto na tvrde podloge, parket, beton, itd., i drzi se i dalje, ima samo par tackica od padova. Inace, da se osvrnem na N70 vs E50, N70 je bukvalno duplo bolji fon, ako izuzmemo lepotu.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- Wicker Man
- Expert
- special_one
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:09
Nego, meni niko nije odgovorio na prvo pitanje, pa ću da ga ponovim:
1. Napravio sam neke 3gp filmove kako bi mi stajali u telefonu i kako bi ih gledao kad poželim. Prebacio sam ih u telefon na karticu, u folder "Other". E sad, problem je Image Store od PC Suita - ranije, kad god ga uključim on prebaci sve nove slike i filmove na disk, što je super. E sad pokušava da prebaci i te ogromne filmove tako da Image Store više ne mogu da koristim. Kako to da rešim?
1. Napravio sam neke 3gp filmove kako bi mi stajali u telefonu i kako bi ih gledao kad poželim. Prebacio sam ih u telefon na karticu, u folder "Other". E sad, problem je Image Store od PC Suita - ranije, kad god ga uključim on prebaci sve nove slike i filmove na disk, što je super. E sad pokušava da prebaci i te ogromne filmove tako da Image Store više ne mogu da koristim. Kako to da rešim?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
... čini mi se da je neko pitao kako N70 radi sa karticom od 2gb , evo ja uzeh Kingston MMC-Mobile 2GB , popunio sam 1.5gb sa fotkama i mp3 i nisam primetio nikakvo kočenje i seckanje , znači radi odlično , inače uzeo sam "Timovu" crnu N70 i ubacio zadnji ME softver , imam i AD-41 adapter sa Seinheisser bubicama i zaista je ogromna razlika u odnosu na klasične slušalice , zvuk je otprilike sličan SE-Walkman telefonima ali sa malo više visokih , u poređenju sa N73ME zvuk je lošiji ali za 180 evra je i dalje best-buy telefon 

16 godina na forumu MOBILNISVET
- special_one
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:09
zoreli, ja sam pitao za 2gb karticu. Znači, nikakvih smetnji? I pretpostavljao sam, u suštini je telefon odličan, baš bi bilo glupo da koči sa malo jačom karticom... U svakom slučaju, hvala ti puno na obavještenju!
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!