Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

madness99, Мене интересује у пракси. Јер се показало да те спецификације и нису нешто толико тачне. :dry:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Njegovan, Kako kako koji pa e61 i e50, meni e50 izgura 3 dana uz aktivnu upotrebu a ako je upotreba umerena onda 'ladno 4 dana.Stvarno sto se tice baterije sam odusevljen.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Wicker Man, Колика је цијена сада тог поменутог телефона? И јел он има све опције као Н70?

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Njegovan, pa imas ovde cene na sajtu,variraju od shopa do shopa ali tu je negde u cenovnom rangu sa n70.E50 symbian OS9,i ima super opcije mislim one koje pruza pomenuti symbian,za razliku od n70 ima losiju kameru,nema radio,i manje rama,ali je zato kompaktniji bolji ekran,baterija.Po meni je takodje mana previse jak dzojstik inace phone je za mene savrsen.

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Wicker Man, Тек сада сконтах да причаш о СЕ. :oops: Али ја га не бих када би ми неко џаба давао. :P

Gerila
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 19. Avg 2007. 22:13

Post od Gerila »

Sta podrazumevate pod tim losa konstrukcija?Meni se mob svidja jer je bas masivan i onako "muski".Imao sam do sada 2 SE K608 i K750 i ostavili su jako los utisak tako da sad bezim od SE.

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Gerila, Е, па о том и ја говорим. Под конструкцију мисле на маску. :wink: Али могу ти рећи да то није тачно. Једино ако га мислиш бацати и ударати о зид. :lol:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Njegovan covece ja tebe ne razumem jesi ti glup ili ti noge smrde :? Wicker Man ima NOKIU E50 to nije SE i koliko vidim ovde niko nije spominjao SE ili gresim?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Poklopac kamere je labav, cvili, krcka i sl. Medjutim, sto se tice izdrzljivosti, odlican je - meni stalno pada, cesto na tvrde podloge, parket, beton, itd., i drzi se i dalje, ima samo par tackica od padova. Inace, da se osvrnem na N70 vs E50, N70 je bukvalno duplo bolji fon, ako izuzmemo lepotu.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

madness99, Онда се не разумијемо баш најбоље. :smutny: :smutny: :smutny: :smutny:

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Njegovan, sta ima da se tu ne razume ja sam govorio o Nokiji E50 ako nisi znao ona izgleda ovako
Slika
Niko nije spominjao nikakav SE model.Ja mislim da sam bio jasan.

special_one
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:09

Post od special_one »

Imam 6630 i stvarno obozavam ovaj telefon, medjutim u poslednje vreme se razmisljam o kupovini N70 (bas mu je pala cena) pa me interesuje hoce li mi svi programi sa 6630 raditi i na N70?

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Nece svi, ali 80-90 % hoce, tj. cak i ako neki program koji je radio na 6630 ne radi na n70, uvek postoji i verzija posebno pravljena za n70/n72/n90. Ja sam bukvalno naisao na 2-3 programa koji su mi radili na 6630, a da nisu na n70.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

deda-baja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 20. Avg 2007. 19:35

Post od deda-baja »

Nego, meni niko nije odgovorio na prvo pitanje, pa ću da ga ponovim:

1. Napravio sam neke 3gp filmove kako bi mi stajali u telefonu i kako bi ih gledao kad poželim. Prebacio sam ih u telefon na karticu, u folder "Other". E sad, problem je Image Store od PC Suita - ranije, kad god ga uključim on prebaci sve nove slike i filmove na disk, što je super. E sad pokušava da prebaci i te ogromne filmove tako da Image Store više ne mogu da koristim. Kako to da rešim?

paja030
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 09:36

Post od paja030 »

kako idu brojevi za lifetimer i da li moze da se lifetimer resetuje?molim odgovor!

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

paja030, Da li je moguće da te toliko mrzi da pogledaš temu koja je ispod i koja priča samo o tome?
Da ti pomognem tema se zove "sifre za fon"
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

... čini mi se da je neko pitao kako N70 radi sa karticom od 2gb , evo ja uzeh Kingston MMC-Mobile 2GB , popunio sam 1.5gb sa fotkama i mp3 i nisam primetio nikakvo kočenje i seckanje , znači radi odlično , inače uzeo sam "Timovu" crnu N70 i ubacio zadnji ME softver , imam i AD-41 adapter sa Seinheisser bubicama i zaista je ogromna razlika u odnosu na klasične slušalice , zvuk je otprilike sličan SE-Walkman telefonima ali sa malo više visokih , u poređenju sa N73ME zvuk je lošiji ali za 180 evra je i dalje best-buy telefon :wink:
16 godina na forumu MOBILNISVET

special_one
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:09

Post od special_one »

Jesi li AD-41 adapter dobio uz telefon ili si ga kupio posebno (kolko sam shvatio ide samo uz music etition, ispravi me ako gresim), i naravno koliko kosta???

Gerila
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 19. Avg 2007. 22:13

Post od Gerila »

Gde moze da se nadje crna maska za obican N70 i po kojoj ceni?Ne mora original.

Btw niko mi ne odgovori koja je razlika izmedju UXVG i SXVG rezolucije slika?Koja je bolja?

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

zoreli, ja sam pitao za 2gb karticu. Znači, nikakvih smetnji? I pretpostavljao sam, u suštini je telefon odličan, baš bi bilo glupo da koči sa malo jačom karticom... U svakom slučaju, hvala ti puno na obavještenju!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Odgovori