Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

jel bi mogao da pogura 4gb? imam lepu kombinaciju za 4 gb mini sd-a pa da pitam?
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

gallee, 2 GB gura bez problema, tako da ne verujem da bi mu 4 pravilo neki problem...

PozZ

Transporter
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Apr 2007. 17:48

Post od Transporter »

Pozdrav,.

sta je potrebno instalirati da bih mogao da pustim wmw fajlove, mogu da pustam samo 3gp i mp4 clipove ostalo sto prebacim sa kompa nece, kaze unknown file format ??!!

*od juce je poceo da mi izbacuje da mi je memorija telefona puna i da obrisem nesto bla bla (sto naravno nije tacno jer u telefonu nemam nista osim kontakta i lepo pise na proveri memorije da je puno skoro 47mb a nema sta da bude :blinky: cak je i kartica popunjena 30%) da ga lupam cekicem ili sta :P
N95 8gb, 6310i

vdb86
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Avg 2007. 12:23

Post od vdb86 »

Puna ti je ram memorija?
Kod mene pomaze handy task man za aplikacije koje su u pozadini,a ako ni to ne pomogne restartuj telefon i bice bolje :)

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

primetio sam da neke slike slikane ovim telom kod nekih zauzimaju preko 1mg dok kod mene maximum 600kb ... ukljucen mi je kvalitet na max

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Dymatize, sve zavisi od toga sta slikas.neka slika ce zauzimati 600kb samo zato sto na njoj ima manje detalja nego na onoj sto zauzima preko 1mb-a.
Probaj da slikas nesto sa puno detalja i videces koliko ce slika da zauzima.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Transporter
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Apr 2007. 17:48

Post od Transporter »

@ vdb86

restartovao sam ga,sve je ok, ali mi se ponistilo vreme razgovora,a to me tako smara....

btw, niko ne rece sta treba da se instalira za gledanje avi i ostalih clipova :(
N95 8gb, 6310i

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Transporter, nije ti rekao zato što postoji tema za to :wink:
Ovde su problemi sa telefonom a programi su ovde:
viewtopic.php?t=8377
A za DIVX su ovde:
viewtopic.php?t=843
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

malkice mi je poludeo n73 u galeriji mi svaku sliku pomnozhi sa tri i u images i video delu prikazuje mp3 pesme zajedno sa slikama i klipovima. :lol:
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Imam problem sa n73 music, kupio sam ga pre mesec i po, i sve je bilo ok do sada. Dogodilo mi se to da kad god ugasim i opet upalim telefon on trazi da mu se opet podesi vreme, i jos jedna stvar, kad prekinem neki razgovor, telefon se zapuca i opet proradi posle 2-3 sekunde??? Prvo sam mislio da sam zeznuo nesto u settingsu, onda sam uradio reset telefona(*#7370#) i to nije pomoglo, evo sad sam reinstalirao firmware, ni to ne pomaze. Telefon sam extra cuvao, nosim ga u fotrolici, imam foliju na ekranu, nema ogrebotinu ni jednu.....Jel zna neko sta to moze biti????

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Mobil manijak - gde si našao mini-sd od 4GB i pošto ?

Armitage
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 13. Sep 2007. 23:16

Post od Armitage »

Imam par možda banalnih pitanja, ali bolje da ih postavim, nego posle da se češem...
U gradu se trenutno mogu kupiti crne N73 (nisu ME) skinute sa Vodafone mreže.
Znam da je o ovome već bilo reči, ali pitam konkretno za te Vodaphone aparate.

1. Da li se ovakvi telefoni mogu update-ovati preko Nokijinog sajta i time izjednačiti sa "legalnim" (obrisati Vodafoneova podešavanja)?
2. Da li na takvim update-ovanim telefonima rade GPRS i 3G na 064? Jel neko ovo isprobao?
3. Šta ako je Vodafone stavio poslednju verziju softvera? Čekati neku sledeću?
4. Da li se običan N73 pretvara u N73ME tako što mu se poturi ME product code (0539291)?
5. Šta se konkretno dobija a šta gubi prelaskom na ME? Bilo bi dobro ovo sumirati. Znam da se kod ME ne može kastomizovati tzv. multimedia taster. Čuo sam i da sada update običnog N73 donosi ME-ov music player.

Toliko za sad, ispade malo više od par. :)

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Armitage,
1. da mogu se updateovati i trebalo bi da se brisu podesavanja operatera(moj drug ima n73me sa TIM mreze i kad sam mu uradio update nije vise bilo onih TIM ikonica i gluposti).
2. da, radi GPRS i 3G(takodje testirano kod onog istog druga sto ima n73me TIM).
3. Nemoras da cekas sledecu verziju softwera, mozes da re-installiras postojecu verziju.
4. Najnoviji update za n73 je softver od n73me.
5. Dobijas novi drugciji plejer(to je ono sto sam ja za sada primetio, sve ostalo je skoro isto).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

dzadzi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 15. Jun 2007. 13:09
Kontakt:

Post od dzadzi »

Jedno pitanje. Imam nokiju N73 i ne znam kako mogu u muzickom plejeru da napravim listu da mi ide pesma za pesmom, a da ne moram da pustim svaku posebno, jer mi ponavlja jednu istu pesmu.
Ako nije problem da me uputis? Unapred hvala.

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ides na music player/options/music library/all tracks i kliknes na bilo koju pesmu.Posle svakog ubacivanja novih pesama moras da ides na 'update music library' :wink:

dzadzi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od dzadzi »

Hvala, a posto su meni sve pesme na memorijskoj kartici, da li to znaci da ja muziku moram da prebacim u memoriju telefona, jer on prijavljuje samo pesme koje su mi u memoriji tel. I jos nesto, ne mogu da pronadjem "Update music librari" imam samo "music library".

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

dzadzi, jesi li na kartici pesme ubacio u folder sonuds->Digital sounds ? Ako su u tom folderu on bi trebalo sam sve da ih ubaci u listu. Inace u tom folderu digtal sounds mozes slobodno da imas podfoldere sa albumima...

PozZ

dzadzi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od dzadzi »

Snasao sam se. Morao sam da oznacim sve pesme i on ih je sve prositao. Hvala. Javicu se ako mi nesto nije jasno. Pozzz

neko ko ima n73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Avg 2007. 17:54

Post od neko ko ima n73 »

imam jedan problem, nisam siguran al mislim da je samo meni tako...kad tel ode na standBy, znaci upali se sleepMode, kad pritisnem neku tipku umesto da se odma osvetli ekran (kako je bilo na bilo kom telefonu koji sam do sad koristio) ono nekad traje (osvetljenje) oko 1 sec a nekad cak i do 2-3 (tako telefon bleji u mraku, a ja uveliko stisnuo nesto; zakasnela reakcija). uglavnom se upali samo ono osnovno svetlo, pa tek onda se pojaca na podeseni nivo "light sensor-a" (brightnessa), na max. strasno iritira. u pocetku, dok je jos bio kodiran za TIM-ovu mrezu, mislio sam da ce to nestati pri flashovanju, kad ono nije. ostalo je tako
Recite, sta da radim. Je l poznato nekom ovo?

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

poznato ali mislim da si ga malo preterao (mislim meni nije toliko kasnilo)

iskljuci sleep mode i neces imati problem.. a i nece svetlucati ona mala lampica (koja zna da nervira mnogo)..

pozz
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Odgovori