Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Transporter
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 11. Apr 2007. 17:48
Pozdrav,.
sta je potrebno instalirati da bih mogao da pustim wmw fajlove, mogu da pustam samo 3gp i mp4 clipove ostalo sto prebacim sa kompa nece, kaze unknown file format ??!!
*od juce je poceo da mi izbacuje da mi je memorija telefona puna i da obrisem nesto bla bla (sto naravno nije tacno jer u telefonu nemam nista osim kontakta i lepo pise na proveri memorije da je puno skoro 47mb a nema sta da bude
cak je i kartica popunjena 30%) da ga lupam cekicem ili sta 
sta je potrebno instalirati da bih mogao da pustim wmw fajlove, mogu da pustam samo 3gp i mp4 clipove ostalo sto prebacim sa kompa nece, kaze unknown file format ??!!
*od juce je poceo da mi izbacuje da mi je memorija telefona puna i da obrisem nesto bla bla (sto naravno nije tacno jer u telefonu nemam nista osim kontakta i lepo pise na proveri memorije da je puno skoro 47mb a nema sta da bude

N95 8gb, 6310i
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Dymatize, sve zavisi od toga sta slikas.neka slika ce zauzimati 600kb samo zato sto na njoj ima manje detalja nego na onoj sto zauzima preko 1mb-a.
Probaj da slikas nesto sa puno detalja i videces koliko ce slika da zauzima.
Probaj da slikas nesto sa puno detalja i videces koliko ce slika da zauzima.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Transporter
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 11. Apr 2007. 17:48
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Transporter, nije ti rekao zato što postoji tema za to
Ovde su problemi sa telefonom a programi su ovde:
viewtopic.php?t=8377
A za DIVX su ovde:
viewtopic.php?t=843

Ovde su problemi sa telefonom a programi su ovde:
viewtopic.php?t=8377
A za DIVX su ovde:
viewtopic.php?t=843
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
- Kontakt:
Imam problem sa n73 music, kupio sam ga pre mesec i po, i sve je bilo ok do sada. Dogodilo mi se to da kad god ugasim i opet upalim telefon on trazi da mu se opet podesi vreme, i jos jedna stvar, kad prekinem neki razgovor, telefon se zapuca i opet proradi posle 2-3 sekunde??? Prvo sam mislio da sam zeznuo nesto u settingsu, onda sam uradio reset telefona(*#7370#) i to nije pomoglo, evo sad sam reinstalirao firmware, ni to ne pomaze. Telefon sam extra cuvao, nosim ga u fotrolici, imam foliju na ekranu, nema ogrebotinu ni jednu.....Jel zna neko sta to moze biti????
Imam par možda banalnih pitanja, ali bolje da ih postavim, nego posle da se češem...
U gradu se trenutno mogu kupiti crne N73 (nisu ME) skinute sa Vodafone mreže.
Znam da je o ovome već bilo reči, ali pitam konkretno za te Vodaphone aparate.
1. Da li se ovakvi telefoni mogu update-ovati preko Nokijinog sajta i time izjednačiti sa "legalnim" (obrisati Vodafoneova podešavanja)?
2. Da li na takvim update-ovanim telefonima rade GPRS i 3G na 064? Jel neko ovo isprobao?
3. Šta ako je Vodafone stavio poslednju verziju softvera? Čekati neku sledeću?
4. Da li se običan N73 pretvara u N73ME tako što mu se poturi ME product code (0539291)?
5. Šta se konkretno dobija a šta gubi prelaskom na ME? Bilo bi dobro ovo sumirati. Znam da se kod ME ne može kastomizovati tzv. multimedia taster. Čuo sam i da sada update običnog N73 donosi ME-ov music player.
Toliko za sad, ispade malo više od par.
U gradu se trenutno mogu kupiti crne N73 (nisu ME) skinute sa Vodafone mreže.
Znam da je o ovome već bilo reči, ali pitam konkretno za te Vodaphone aparate.
1. Da li se ovakvi telefoni mogu update-ovati preko Nokijinog sajta i time izjednačiti sa "legalnim" (obrisati Vodafoneova podešavanja)?
2. Da li na takvim update-ovanim telefonima rade GPRS i 3G na 064? Jel neko ovo isprobao?
3. Šta ako je Vodafone stavio poslednju verziju softvera? Čekati neku sledeću?
4. Da li se običan N73 pretvara u N73ME tako što mu se poturi ME product code (0539291)?
5. Šta se konkretno dobija a šta gubi prelaskom na ME? Bilo bi dobro ovo sumirati. Znam da se kod ME ne može kastomizovati tzv. multimedia taster. Čuo sam i da sada update običnog N73 donosi ME-ov music player.
Toliko za sad, ispade malo više od par.

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Armitage,
1. da mogu se updateovati i trebalo bi da se brisu podesavanja operatera(moj drug ima n73me sa TIM mreze i kad sam mu uradio update nije vise bilo onih TIM ikonica i gluposti).
2. da, radi GPRS i 3G(takodje testirano kod onog istog druga sto ima n73me TIM).
3. Nemoras da cekas sledecu verziju softwera, mozes da re-installiras postojecu verziju.
4. Najnoviji update za n73 je softver od n73me.
5. Dobijas novi drugciji plejer(to je ono sto sam ja za sada primetio, sve ostalo je skoro isto).
1. da mogu se updateovati i trebalo bi da se brisu podesavanja operatera(moj drug ima n73me sa TIM mreze i kad sam mu uradio update nije vise bilo onih TIM ikonica i gluposti).
2. da, radi GPRS i 3G(takodje testirano kod onog istog druga sto ima n73me TIM).
3. Nemoras da cekas sledecu verziju softwera, mozes da re-installiras postojecu verziju.
4. Najnoviji update za n73 je softver od n73me.
5. Dobijas novi drugciji plejer(to je ono sto sam ja za sada primetio, sve ostalo je skoro isto).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- neko ko ima n73
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 24. Avg 2007. 17:54
imam jedan problem, nisam siguran al mislim da je samo meni tako...kad tel ode na standBy, znaci upali se sleepMode, kad pritisnem neku tipku umesto da se odma osvetli ekran (kako je bilo na bilo kom telefonu koji sam do sad koristio) ono nekad traje (osvetljenje) oko 1 sec a nekad cak i do 2-3 (tako telefon bleji u mraku, a ja uveliko stisnuo nesto; zakasnela reakcija). uglavnom se upali samo ono osnovno svetlo, pa tek onda se pojaca na podeseni nivo "light sensor-a" (brightnessa), na max. strasno iritira. u pocetku, dok je jos bio kodiran za TIM-ovu mrezu, mislio sam da ce to nestati pri flashovanju, kad ono nije. ostalo je tako
Recite, sta da radim. Je l poznato nekom ovo?
Recite, sta da radim. Je l poznato nekom ovo?