Nokia N91

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

hehehe ako budes dobar prema meni onda ce tek moci telefon i akoimas neku rodjaku mojih godina da pravimo dil odmah :lol: :lol:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Evo telefon je stigao stvarno vrh ekran nije los kamera je losa al za nuzdu moze da posluzi,veceras spisak uredjaja koje sam dobio i malo slika :) E da cini mi se kao da jostik nije nesto extra jer kao da malo seta nekih 0.5 mm :unsure:

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Telefon je odlican sem ekrana :S .Dobio sam u pakovanju telefon,kutiju,bateriju 1020mah,slusalice HS-28,adapter AD-36,punjac,cd uputsva eto samo steta sto se greje inace je po meni odlicna zavrsna izrada :)

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

madness99 napisao:samo steta sto se greje inace je po meni odlicna zavrsna izrada :)
Gledaj to sa vedrije strane, kazu da ce ove godine biti jaka zima :lol:

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

heheh jeste i to sto kazes mada uvek cu ga "osecati" tako su manje sanse da ga izgubim :lol:

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Naime danas sam gledao status memorije kad ono od 15 mb slobodno samo 8 a sve aplikacije su instalirane na Hard Disk jel ima neko savet kako da resim ovo sa memorijom?

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Evo, ja od danas imam n91 8GB, telefon je dobar, ali nije perfektan. Za ono sto je meni potrebno je super, sve u svemu jako sam zadovoljan. Sto se tice poredjenja sa w950, n91 je definitivno losiji(n91, ne n91 8gb, njega ne racunam, jer je dosta skuplji). Iako sam sada vlasnik n91 8gb, telefon je sveukupno losiji(osim memorije, ali ne mogu da popunim ni 4gb, a kamo li tek osam. Za moje potrebe, on je bolji, jer sam zeleo taj ekstremni dizajn, ali ipak... Kada se sve sabere, gubi trku.

Sto se tice mp3-a, odlican je, opet u poredjenju sa w950... Dosta, dosta glsniji, ali sto se tice kvaliteta, ne znam bas... Nije kvalitetan kao na w950.

Inace, sve radi bez problema i mogu Vam reci da sam jako zadovoljan...
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

po mom misljenju cini mi se da n91 ima dosta bolje kuciste od w950 al da ne spamujemo itd odlicno sto si ti zadovoljan i ja sam :oops:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Da, obojica zadovoljni, to se zove super razmena :wink:

Nisam ni hteo da govorim nesto za w950, samo sam izneo svoje misljenje, nema tu sta da se komentrise, ovo je tema o n91!!!

I, da, naravno da ima bolje kuciste!!! :lol:

Edit:
Da li moze nekako da se zakaci na n91 ono za nosenje oko vrata ili oko zgloba, ja koliko sam video ne, i madness kaze da ne moze, ali ne znam da li vi znate kako bi moglo??? Ako bi moglo...
iPhone + CX300

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Moram još jednom da pitam ljude koji su vidjeli N91 sa Vodafone-a: gdje se tačno nalaze naljepnice na telefonu (tj., logoi), da li su naprijed ili pozadi i koliko ih je? Da li su na metalnom dijelu ili na plastičnom? Da li je i onaj dio oko maske metalan (onaj što je plav, crn ili siv, zavisi od kolor šeme)? Riješio sam da ipak uzmem verziju 4gb, ipak mi se mnogo sviđa telefon, a 8gb je skup... Dakle, molim vas, gdje su naljepnice?

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

dali je neko probao da stavi bateriju BL-6C u N91 , bilo bi sjajno da može :roll:

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

ala sam se nalozio na ovaj fon..... :D :D ....a jel bruji hd ?? Da li ima fullscreen za slike i video????? bas je extra crni...jel moze neko da okaci slike iz ruke a da je od 8gb fon?? pls
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Stelle...ma nisi se valjda naložio :lol: Fon je po meni extra (nemam ga nažalost), hdd ne "bruji", malo se "greje", fullscreen nije problem - Symbian...
Toliko toga je ovde napisano a i na Netu :)
Meni je jedina smetnja kod n91 što nisam bio dovoljno bogat da ga kupim pre 2 god, kad je koštao 500-600-700e :D
Specifičan mob, za specifične ljude, eto :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Stelle, na ovoj adresi imas slike iz ruke http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... ia/N91-8GB i detaljan test.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Ljudi, u ponedeljak treba da mi stigne N91 8gb, naručio sam je danas, rekoše mi tad stiže. Može li mi neko ko se razumije bolje od mene u kompjutere (što nije teško) objasniti kako da N91 koristim kao wireless antenu za laptop?

Kako ću da je napunim muzikom!!! Ko je čitao moje postove u Kafiću u temi Muzika u tvom fonu zna koliko se radujem!!!

Napokon ću postati vlasnik ovog telefona! Rekoše mi da je full pack, sve osim original kutije!

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Vincent, kutiju ti nece dati zato sto oni iz prodavnice uzimaju kutiju i kace je po svojoj prodavnici kako bi se hvalili koje su telefone imali(al me to nervira).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Ma znam, preboljeću to, mada mi nema ništa milije od full upakovanog telefona, sa kutijom i svime, pa se otpakuje, pa miriše... Tako sam kupio samo SE T200...
Ali tako je skuplje, oni ovako ne plaćaju carinu na njega nego ga smandrljaju nekako u ko zna kakva pakovanja... Nego, treba mi pomoć oko korišćenja istog kao wireless kartice, kako li se to već kaže, kod nas u Crnoj Gori to tek od skoro postoji kao nešto upotrebljivo i to samo u većim gradovima (zvuči malo smiješno, veći gradovi, a Zemun ima stanovnik koliko CG :), šta ćemo :D), pa nisam baš upoznat. Dakle, kako da se preko njega konektujem na wireless? Znam da treba da se spoji preko USB-a ( :lol: ), ali ne znam šta dalje...

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 17:10

Post od sleepy85 »

Prijatelju što se tiče ubacivanja muzike u tel.imaš i drugih rešenja.Nakačiš ga na komp.i radiš lagano,možeš preko usb-a,reče da dobijaš full pack.šta će ti wireless??

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Vincent moj drugar preneo N91 sa kutijom original tako sto je kutiju i ostale stvari stavio po razlicitim delovima auta.Nema tu nauke oko wifi to je prosto kao pasulj ja sam iz druge namestio wifi na n91 dok na P990 jos uvek nisam uspeo:(

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

sleepy85, :? Uopšte nisi fino razumio moj post, ali nije ni važno... Muziku već imam na kompjuteru, ne bih je preko wireless-a skidao... :roll: Znam kako ide wireless na samom telefonu, ali mi treba da ga koristim na laptopu, preko njega da primam signal, jer dotični laptop nema u sebi wireless karticu, pa ne bih kupovao dodatno karticu kad može preko N91. Znači, da se sa laptopa nakačim na wireless, da N91 bude prijemnik signala. Možda to ide isto tako, samo se prethodno poveže sa kompjuterom, ali rekoh da nisam baš upoznat... :oops: :wink: 8)
madness99, znam za to, sjećaš se? :D :D :P , ali ovi neće da rizikuju, prenose desetine komada, rizik je veći. To su ovi tipovi što preko novina prodaju telefone koje nabave u inozemstvu, pa ih ovamo prodaju malo skuplje.

Odgovori